אכזבה
אתמול היה אחד הימים הקשים שלי זה זמן מה... ביום שלישי היו לי בחינות למגמת תאטרון בבית ספר לאומנויות, היה כ"כ כיף ויצאתי משם בהרגשה מעולה ובתקווה אין סופית שאני יתקבל! אתמול שתי חברות שלי שגם ניסו להתקבל לבית הספר {במגמה אחרת} התקשרו וסיפרו לי שהן לא התקבלו עם כל הכאב עליהן היה לי גם שמחה מסויימת שאליי עוד לא התקשרו...והתקווה גדלה אבל מסתבר שכן התקשרו, לאבא, ושהוא חזר הביתה הוא סיפר לי... הוא סיפר שעיקרון כן קיבלו אותי למגמה ואני מתאימה לבית הספר ורוצים בי אבל אין מקום בבית הספר בשבילי, כמו כן הם מעדיפים עוד בנים במגמה ולכן קיבלו רק בנים, זה כ"כ מתסכל, מגיע לי להיות שם וכ"כ השקעתי ורק בגלל חוסר מקום אני יצטרך להישאר בבית הספר שאי בו עכשיו שאני שונאת אותו!!! וכבר היו לי תמונות בראש וציפיות... לא בכיתי ליד אבא, שיחקתי אותה אמיצה אבל בלילה בכיתי, ועוד איך בכיתי, קמתי בבקור בתחושה נוראה ולא הסכמתי לקום מהמיטה, אבא קרא לי למטה שנדבר קצת והכל נשפך, בכיתי לידו {מה שלא קרה הרבה זמן} והוא עודד אותי וחיבק אותי, אבל ההרגשה לא השתפרה בהרבה. לא הלכתי לבית ספר כי פשוט לא היה לי חשק, רגע לפני שעליתי חזרה למיטה הוא חיבק אותי ואמר לי לחשוב מה אמא הייתה אומרת במצב הזה... ואיך אני אמורה לדעת בדיוק?! אני כבר לא זוכרת איך זה שהיא פה.. ואני כ"כ צריכה את החיבוק שלה... בקיצור הכל מתערבב יחד ואני מרגישה רע וכל מה שנותר לי לקוות שמישהו יחליט לעזוב את המגמה ויהיה גם לי מקום...