אכזבה

אכזבה

לא יודעת אם אי פעם תקרא את זה לא יודעת אם אי פעם נשוחח שוב לא יודעת כלום .. אבל יודעת שפגעת בי אכזבת אותי כלכך , אבל מה בעצם אני מצפה לשוחח עם אדם שאני לא מכירה לגלות לו את מיסתורי ליבי ואז לקבל ממנו בדיוק את ההפך מצטערת שהכרתי אותך מצטערת שנכנסתי לפה בכלל לא פייר

shiraz2

New member
חברה יקרה,

אינני מתכוונת להתיימר שאני מכירה אותך אבל, וכן יש פה אבל גדול, אני מכירה את הרגשתך וחוויתי אותה לא מעט. החיים אינם פיירים והם מלאים בעליות וירידות. מה שמעודד מעט זה הידיעה שלאחר כל ירידה מגיעה ה-עליה (ותודה לאל על כך). יותר מזה לא אוכל לעשות למענך-לצערי הרב- אבל אני מוצאת שלשתף אנשים באכזבות שלנו (ולא סתם אנשים.. אנשי פורום אכזבות...) בהחלט עוזר ונותן עידוד ו.. תקווה. כן תקווה. את מוזמנת לשתף בכל דקה ביום. בכל מקרה,ללא שום קשר, קבלי ממני
אחד גדול גדול. את לא לבד!!! שלך תמיד,
שירז

אם היה אין טעם להצטער

אנחנו לומדים מכל טעות בשביל החיים וכל פניה לא נכונה מובילה אותנו בסוף לדרך המלך אסור להצטער שהכרת שידעת שראית שעשית את צריכה למצות מכל אלו את הטוב שהיה ולרשום את כל זה לזכותך יש מה ללמוד מכל דבר שעושים אז הוא היה ולא עוד יהיה אחר מוצלח יותר זה בטוח

ניקולי

New member
גם לי זה קרה

את מאמינה בו את מאמינה בחיזוקים שלו.. את מאמינה שהנה סוף סוף מצאת לך חבר.. אבל לא חבר כזה של מיטה אלא חבר של אמת.. ואז יום אחד הוא נעלם או שלפתע מתגלה כחבר לא חבר... יקרתי זה עובר האמיני לי זה עובר... שלא יכאב לך על אותו חבר...כי חבר בא וחבר הולך...

למעלה