אכזבה ! !!!!!!!!!!!!!

ga_la

New member
אכזבה ! !!!!!!!!!!!!!

שלום לכולם ! עוד פעם אני נכנסת לפורום הזה ! השם שלו עושה את זה ! אני אספר בקצרה מה קרה לי ! לפני חצי שנה ממש רבתי עם חבר שלי ונפרנו ב שום קשר !הוא ממש לא רצה אפילו לדבר איתי ! אחרי חצי שנה אנחנו במרקרה נפגשנו במעונות של האוניברסיטה והוא ממש היה שמח לראות אותי ! אמר לי את זה בפירוש ! וזה היה ממש נראה לעין !הוא היה מאד מופתע לראות אותי ! אני מאד אוהבת אותו , לכן מאד שמחתי שהוא התחיל לדבר איתי ויזם קשר ! אבל אחרי שבוע פגשתי אותו שוב ! והתאכזבתי !!!!!!!! הוא עוד פעם נהפך להיות קר ולא ממש שמח לראות אותי ומדבר איתי בקושי ! אני לא יודעת מה לחשוב על ההתנהגות שלו! תעזרו לי ! ga_la

J-סיקה

New member
אבל....אבל....

למה???
למה לעשות את זה לעצמך ??? הנה הוכחה חותכת שאסור אסור אסור לחזור לחבר שנפרדת ממנו כלום לא השתנה והוא נשאר אותו דבר אותו טיפוס אותה קרירות יאללה שילך וימשיך בחיים הקרירים שלו ואת תמשיכי בשלך

mariana

New member
היי ga_la !

את מה שהוא עושה לך זה רק מחזק את הדעה שלי יותר ויותר בן אדם שהוא מגעיל ישאר מגעיל, אין מה לעשות זה האופי שלו. גם אני וחברי חזרנו וחידשנו וחשבנו שהבעיות שלנו יסתדרו אבל נאדה כלום, הכל חזר כמו גלגל עד שלקחתי את רגליי והלכתי ועכשיו אני בטוחה שהוא יתחיל לרדוף אחריי. לדעתי את אפילו לא צריכה לדבר חוץ משלום שלום וזהו, אז הוא יוכל את עצמו תחשבי על זה
מרין

למעלה