אכזבה

vErTiGo9

New member
אכזבה

אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה אכזבה

ניקולי

New member
ג'ס נו.. באמת!!!

את לא מבינה שהוא מאוכזב?? צריך לעזור לו הוא כ"כ מאוכזב שקשה לו להתבטא!!

מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...

מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב...מאוכזב..החלק הזה מובן אבל ממה.... זה מה שלא ברור בהודעה הזו....

ניקולי

New member
אז בוא אני אסביר לך

הוא פשוט מאוכזב מהאכזבה!! הבנת קוקי??? חוץ מזה מה יש פה להבין הבחור שבור!! על כן אומר לו ברוך הבא
(בכדי שיתעודד) עכשיו אתם...........

sidi

New member
ממממ

ניקולי אז את מאוכזבת מאיתנו? כי אם כן את בפורום הנכון. חחחח אבל נהיה רציניים לרגע, קודם כל נראה לי שזאת היא ולא הוא. דבר שני מה את רוצה שנגיד?

ניקולי

New member
ברוך הבא? אולי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לרגע לא הבנתי איפה אני... סידי אתה רואה כמה היית חסר?

sidi

New member
או.קי

אז ברוך הבא. ואתה יכול קצת להרחיב ממה אתה מאוכזב.

בת ה י ם

New member
יוגה ......יוגה...........יוגה.....

ייוגה........יוגה.........יוגההההההההה.......יוגה.......יוגה יוגה.......יוגה....יוגההההההההה.......יוגה.......יוגה............יוגההההההההה.......יוגה.......יוגה...........יוגההההההההה.......יוגה.......יוגה יוגה.......יוגה יוגה.......יוגה יוגה.......יוגה אאהה ת'בלבלתי.....אמר אכזבה....ונעלם מי כאן <חוץ ממני ומעצמי>

למעלה