אכזבה

koko162

New member
אכזבה

שלום לכולם
רציתי להתייעץ ולשמוע את דעתכם ומה אתם חושבים על מה שעובר עליי בזמן האחרון.
לפני כשבועיים הכרתי מישהו. כמובן שההתחלה הייתה מדהימה. כימיה, רצון להפגש, חיזור מצידו, עקביות בהודעות ובטלפונים וכו'.
לפני כמה ימים החלה ללוות אותי התחושה שמשהו לא כשורה ושמשהו השתנה מבחינתו.
לא אמרתי לו על זה כלום ומכיוון שכשנפגשנו לא הראה שינוי עזבתי את זה. אתמול שלח לי הודעה בשעות הבוקר המאוחרות ושאל איך הולך עם איזו עבודה שהייתי צריכה להגיש. רשמתי לו שבסדר ושאתקשר כשאסיים.
כשסיימתי התקשרתי והוא לא ענה. שלח הודעה שהוא בישיבה. שלוש שעות לאחר מכן התבאסתי שהוא לא חזר אליי עדיין. שלחתי לו הודעה ורשם לי שיש לו יום מטורף ושידבר איתי כשהיום יסתיים. בסביבות שבע התקשר. היה די קריר. אמר שהוא בסטרס ועייף. דיברנו כמה דקות. אמר שצריך לסיים את השיחה ושידבר איתי מאוחר יותר. לא התקשר.
לפני יומיים בבוקר שלח הודעת בוקר טוב. עניתי לו בקצרה. בצהריים שלחתי לו הודעה ושאלתי איך עובר היום. רשם על הלחץ בעבודה וכו'. בערב התקשר ושוחחנו כמה דקות. שוב דיבר על הלחץ שמלווה אותו. שאלתי אותו "ומה חוץ מהלחץ ומעבר הדירה"? אז הוא אמר "זהו, תבחרי אחד, לחץ בעבודה או מעבר דירה. זה מה שכרגע בסדר העדיפויות שלי"
היה לי קשה לקבל את השינוי ביחס שלו ואת הקרירות המוזרה. לא עשיתי לו סצנות ולא שאלתי יותר מידי שאלות. כיבדתי ונתתי ספייס אך ליו אותי תחושות לא טובות שאותן ניסיתי לדכא בעזרת זה שאמרתי לעצמי שזאת פשוט מין תקופה לחוצה שלו ושכנראה שככה הוא מתנהג כשהוא עמוס ולחוץ.
וזאת ההקדמה והרקע.
אתמול הוא שלח לי הודעה בבוקר שהוא רואה פערים בינינו, שאני בחורה מקסימה ומדהימה ובלה בלה בלה.. אמר שמצטער שהוא עושה זאת בהודעה. פשוט היה חייב לפרוק על הבוקר אבל אם ארצה לדבר בערב הוא ישמח. חוץ מזה איחל לי יום מקסים.
זה פשוט שבר אותי. אין ספק שבזכותו היה לי יום "מקסים". פשוט כל החששות וכל האינטואיציות אומתו. נפגעתי והתאכזבתי. קודם כל מההתנהלות שלו, מזה שבחר להפרד בהודעה. אני חושבת שיכל להתאפק עד הערב ולדבר איתי ולתת את הכבוד המגיע לי. בכל זאת לא יצאנו רק לדייט אחד. הדבר השני הוא שהוא ידע לקרוא אותי ונגע בנקודות הרגישות אך בסופו של דבר השתמש בזה נגדי. דבר נוסף הוא שלצערי הייתה בינינו אינטימיות. כמה ימים לאחר מכן הוא כבר בחר לזרוק אותי. בערך שעתיים אחרי ששלח לי את הודעת הפרידה שלחתי לו הודעה. מכיוון שההודעה שלו הייתה די כללית רציתי לקבל משהו קצת יותר ספציפי אז רשמתי שאלה. עליה הוא ענה בצורה עוד יותר מעורפלת ולזה כבר לא הגבתי. עדיין עוברת המחשבה להתקשר ולשמוע את הדברים כמו שצריך או לשלוח הודעה אך בינתים אני עוצרת את עצמי.
עצובה מאוד ועייפה כבר מעולם הדייטים האכזרי ומהמסע למציאת אהבה.

marioForever

New member
אני מבין...

תאמיני לי אני מבין..
אני יודע שזה לא עוזר לך שאני מבין אותך
והחדשות היותר רעות הם שאין לי שום דבר שיעודד אותך להגיד על המצב,
כלומר, כן יכול להיות שזה יקרה שוב בעתיד, וכן יכול להיות שככה החיים מתנהלים,
את יודעת אני... ואהבה זה 2 דברים בעולם הזה שעברו תהפוכות של לא יודע מה..
וגיליתי הרבה דברים על העולם הזה ועל אנשים,
לא גיליתי שאנשים נחמדים, ולא שהם גועלים
לא גיליתי שאנים מגעילים, או מקסימים.
כמו שאמרתי פה פעם, היו חברים שתקעו לי סכין בגב,
היו לי חברים שנתקו קשר ככה פתאום בלי שום סיבה
והיו לי אנשים זרים שחיבקו אותי יותר קרוב ממה שאלף חברים היו מחבקים...
אולי הדבר הכי נכון להגיד על החיים האילה ...
זה שהם לא צפויים..

תאמיני לי שאני מבין שהמסע למציאת אהבה הוא אכזרי,
אבל אולי כל דבר שכל כך שווה וכל כך קסום כמו אהבה, זה מצריך מספיק בשביל לעבור את כל המסע הזה..
תראי, אני לא יודע מה להגיד לך שישפר לך את המצב רוח, רק שהחיים ממשיכים, ושלא משנה מה יהיה
אנכנו פה נקשיב לך. תמיד.
אממ

והי, תפרסמי פה את הפרטים שלך, גיל תחביבים, מצב, הכל .. ומבטיח לך שמליון גברים יציעו לך בקשת חברות במסרים,
ולפחוט על סאני אני מתחייב שהוא בחור מקסים :)
..
אממ..
סורי שאין לי מילים יותר מנחמות
סורי שאין לי מטה קסם שאני יוכל להניף ויגרום לך להרגיש יותר טוב..
אבל אולי .. בכי הוא טוב לפעמים, הוא מפתח את הרעות.
אני לא יודע.. אולי בכי הוא טוב כי הוא עוזר לנו להראות לעולם מה שאנכנו באמת מרגישים..
תראי, לא משנה כמה חשוך יהיה הלילה, כמו שאומרים בצבא, עדיין לא בא הבן אדם שיוכל לעצור מהשמש לזרוח,
או כמו שהשיר אומר, זה תמיד הכי חשוך שנייה לפני שהשמש עולה.
כל מה שאני יוכל לעשות זה לתת לך חיבוק ענק

ולהבטיח לך
שכשהשמש תעלה עוד מעט
בטוח יהיה יותר טוב

koko162

New member
תודה רבה על התשובה המושקעת

כיף לשמוע. נכון שבסופו של דבר אין ממש משהו שמישהו יכול להגיד כדי להקל על התחושה שלי אבל עדיין נחמד לשמוע שיש לי אוזן קשבת. מניחה שהזמן יעשה את שלו..

marioForever

New member
חייב לעשות את שלו

אחרת מה לכל הרוחות אנכנו מחכים ..
אבל את יודעת החיים יפים לכי לסרט , צאי עם חברות תבלי
חבל לבזבז את החיים ככה...
החיים הרבה יותר מדי קצרים שנבזבז אותם...

marioForever

New member
סורי...

קראתי את התגובה האחרונה שלי והיא די מנגדת את מה שאני רוצה להגיד,
להגיד לך שהחיים קצרים מדי לבזבז אותם זה רק מסבך את העניינים, כי זה אומר שתרצי עכשיו עכשיו לעשות הכל... אממ
אני משער שפשוט זה מסובך...
ואי אפשר להגיד משפט אחד שיהיה נכון להכל..
אני יכול להבטיח לך , רק .. שתמיד אני יקשיב לך
ותמיד יקשיבו לך פה בפורום .. לא משנה מה
ואני גם יכול להבטיח לך שהשמש תזרח בסוף :)

sani48

New member
koko162 היקרה

מבאס מאוד לקרוא מה שאת עוברת,בעיני אין דבר יותר מגעיל מהדרך שבה הוא ניפרד ממך,והוא פשוט חתיכת פחדן,נצלן,חסר כבוד(ועוד הרבה תיאורים היו יכולים להתאים לו),לצערי אין לי כל כך מה להגיד לך שיכול שיעודד אותך,אבל אפשר לפחות להגיד לקקה הזה תודה שטוב שהוא גילה לך את הפרצוף האמיתי שלו כבר עכשיו,ולא מרח את זה הרבה זמן,שאז היית ניפגעת הרבה יותר,עדיין אבל הצורה שבה הוא עשה את זה,מעידה על זה שהוא סתם אינטרנסנט,וברוך שפטרנו ממנו,אני מקווה שבפעם הבאה תקבלי מישהו הרבה יותר נורמאלי,שיעריך אותך כמו שצריך להעריך,תשתדלי רק לעשות דברים בצורה הדרגית יותר,שתוכלי לראות באמת מי נימצא מולך בעיניים פקוחות יותר,ככה הסיכויים שתיפגעי יהיו נמוכים יותר,דרך אגב לדעתי על תתקשרי אליו ועל תשלחי לו שום הודעה,אם היה לו טיפת כבוד אליך,זה היה בא ממנו,אבל כניראה שאין לו את זה,אז שימי עליו איקס ותמשיכי הלאה,תיהי חזקה,אנחנו פה תמיד בשבילך

koko162

New member
תודה על התמיכה

זה בדיוק העניין, שמאוד פגע בי שעשה זאת. שבחר להפרד דרך הודעה. לא יכולת לחכות כמה שעות ולדבר איתי בטלפון כמו בנאדם?
אני חושבת שאחרי שבועיים מגיע לי יותר. גם אני חושבת שפשוט לא היה לו את האומץ לדבר איתי כי אם היה מדבר איתי הייתי שואלת שאלות.
מה שלא ברור זה העניין שציין בסוף ההודעה שאם ארצה לדבר בערב, ישמח. זה סתם היה כדי לרכך את המכה?
וכן, נמאס כבר מדברים שמתחילים הכי נפלא ומסתיימים בבום. אני לא הייתי לבד בסרט הזה. גם הוא הראה התלהבות ויזם.
שתבינו שאני עדיין עוד שוקלת לדבר איתו ולו רק בשביל ללמוד להבא אם יש איזו טעות שעשיתי או שחוזרת על עצמה שגורמת להם לאבד את ההתלהבות בשלב מסוים.
אין ספק שהוא עשה לי טובה שלא משך את זה יותר כי אז הייתי נפגעת הרבה יותר כמובן. אבל עדיין.. נשארתי עם הרבה סימני שאלה.

sani48

New member
כן,ככה זה ניראה

שהוא סתם רצה לרכך את המכה,אם היה לו טיפת כבוד אליך הוא לא היה אומר(מחרטט) לך שאם תרצי לדבר בערב הוא ישמח,כי הוא ממש לא ישמח,אחרת הוא מהתחלה היה מיתקשר אליך בעצמו וניפרד ממך כמו בן אדם,כמו שאמרתי לך בעיני זה יהיה מיותר מבחינתך להיתקשר אליו,את לא תשמעי ממנו כנות,ואת סתם תצאי יותר מתוסכלת,הרי זה ברור שהוא מהתחלה לא ציפה לאיזה משהו רציני איתך, וסתם שיחק בך,זה לא שאמרת או עשית משהומשהו שהוריד לו את החשק נכון?(וברור שאם תשאלי אותו הוא יגיד לך שלא אז חבל לך על הזמן)אם את רוצה לא לחזור על טעויות,אז כמו שאמרתי לך בפעם קודמת,תנסי בפעמים הבאות לעשות דברים בצורה איטית יותר,שתכלי להכיר יותר לעומק את האנשים שאת בקשר איתם,שיהיה בהצלחה,תיהי חזקה

היי:)

כל כל מבינה אתך כמו כן גם כתבתי פה הודעה.
גם חושבת שבהחלה מיד הכל נראה טוב ויפה וחיזורים, מקסים אותך.
ואז רואה לאט לאט דברים האמתיים שבצד השני פשוט יורד כל התלהבות ומגיעה המציאות המכוערת
וזוגיות טובה שה המציאות הזאת לא מגיעה ויש תמיד יציבות בקשר.
וזה מאכזב היה ככה והשתנה פתאום.
ועוד בהודעה ועוד אחרי משהו אינטימי.
מבינה אותך לגרי.
אני נמצאת במשהו דומה גם יוצאת עם מישהו ושמה לב שלא כמו שחשתי שהיה בהתחלה.
וזה יותר קשה מימה שחשבתי ומסובך.
אבל מאמינה שמה אמור לקרות קורה.
כנראה לא הבחור שלך תמצאי מישהו יותר טוב.
זה מאוד קשה ומבאס אבל לפעמים החיים זה פשוט זה משיש .
אם רוצה אני בפרטי בנתיים

koko162

New member
רציתי לעדכן אתכם ש..

הי
זוכרים אותי? הסיפור והשרשור כאן כדי לקבל את סיפור הרקע.
בכל מקרה.. העניין מאוד הטריד אותי והרגשתי שנשארו אצלי הרבה דברים פתוחים. הרגשתי שאני רוצה לסגור את המעגל הזה ולקבל תשובות ולכן.. יצרתי איתו קשר כדי לקבל את התשובות שהיו חסרות לי.
לא תאמינו מה גיליתי.. הוא עזב אותי מסיבת פערים כלכליים.
הוא לא השתמש במילים אלו אבל כל הדברים שאמר מצביעים על כך.
הוא אמר שהוא מחפש מישהי שתאתגר אותו, שתהיה קרייריסטית ושאני עדיין לא יודעת מה אני רוצה. אני עדיין לומדת לתואר הראשון, דיבר על הדירה שאני גרה בה. אמר שמכיוון שהוא גרוש עם ילד הוא צריך לחשוב לאיזו מערכת יחסים הוא נכנס.
אמר שאני מדהימה ושאני כן מחפשים את אותו הדבר אבל.. אלו דברים שהיה מודע אליהם מהתחלה אך החליט לנסות בכל זאת וכנראה שזה כל כך הציק לו שהוא החליט לסיים את הקשר.
אמר שהוא לא רוצה להיות שופט או לבוא בביקורת. אמר שזה ישמע הכי שטחי. האמת, נשמע גם שטחי וגם ביקורתי.
עצוב לי שלמרות שהיה לו כיף איתי ומצאתי חן בעיניו, החליט לבחור בשיקול הקר והמחושב. מצד שני אני מרגישה הקלה על זה שקיבלתי תשובות לשאלות שהטרידו אותי.
מה אתם חושבים?

koko162

New member
עדכון

זוכרים אותי?
רציתי להקפיץ את ההודעה אז אני מקווה שעשיתי את זה נכון..

למעלה