אכזבה

אכזבה

שוטטתי בפורומים, נטולת מילים, ואז נתקלתי בשם הזה, שיכול לבטא במדויק את הרגשתי לקראת השנה החדשה... אכזבה. קיבלתי אגרוף די חזק בבטן. בחודשים האחרונים חבריי טִפטפו לי (אפילו בלי שידעו) טיפות קטנות של הבנה והכרה שאין מושג כזה ´חברים´. אולי בעצם המושג קיים במילון, אבל לא קיים במציאות - לפחות לא במציאות שלי, כך התחוור לי. אז הטפטוף הסתיים לו. ועכשיו אני יודעת. מאוכזבת

את צודקת אין חברים

אבל יש אינטרסים ואם טוב עם איש/אישה קבוצה מסויימת פשוט תשארי איתם אם זה מתאים לרצונות שלך תשארי שם אל תצפי כי "כגודל הציפיות גודל האכזבות" תעשי טוב לאחר רק אם זה עושה לך טוב אל תעשי כי זה מה שרוצים ממך לאט לאט לומדים ואז לא מתאכזבים אלה פשוט לוקחים את הכל בפרופורציות הנכונות ורק כדי לחמם את הלב שמאוכזב אני שולחת לך
לחמם אותו

../images/Emo24.gif תודה, אבל....

ראשית, אם אתן מעצמי, זה לא יהיה רק לשם הרגשת הנתינה והסיפוק שבזה. גם. אבל לא רק. זה יהיה בעיקר מתוך רצון כן לתת, להיות שם כשחבר זקוק לי, להיות לו, לתת כתף, ולא למעני. למענו. באמת ומכל הלב. ושנית, אני לא מצפה ליותר מידי (אני חושבת). אני מצפה לכנות, לאמון ואם פעם ב... אני בנפילה רגשית ... שיהיו איתי. אלה שלושה דברים די בסיסים ולא מוגזמים לבקש, לא?

ניקולי

New member
רגע.. למה??

למה אין חברים?? יש חברים והם כאן אני חושבת שהחברים הכי טובים שלי הם כאן.. עובדה גם כשלא הייתי כאן שלחו לי הודעות אישיות לכבוד השנה החדשה..וגם הודעות SMS בפלאפון שלי..ובכלל כשאני צריכה אותם הם תמיד כאן בשבילי..אז יש חברים או אין?? ברור שבחרתי אותם מרצוני החופשי, וברור שהעפתי את אלו שלא היו חברים.. עכשיו נשארתי אני והחברים שלי ומי הם?? כמובן .... אתם אוהבת ניקול*

מיקי 35

New member
למדתי בחיים...

כי יש חברים... אבל מה הם לא לנצח... אנחנו מתחברים לאנשים והם אלינו לתקופות מסוימת כשמתאים לשני הצדדים, ואז פתאום המצב משתנה וקשרים מתנתקים, ואז נדמה שמעולם לא היו חברים אמיתיים, אך לא כך באמת... הם היו, רק שהיו לתקופה מסוימת... אין מה לעשות מתוקה, אלו הם החיים....

למעלה