אכזבה?

אכזבה?

אהה...אני מרגישה קצת מאוכזבת מעצמי... לא זוכרת אם רשמתי כאן אבל רציתי ללכת לתחרות של סיפורים כזה... ומכול מיני סיבות, לא עלה לי בכלל רעיון.... והייתי ממש עסוקה, באמת, בתקופה האחרונה, בחיפוש עבודה ובעבודה עצמה.... אולי אם הייתי מקדישה לזה עוד זמן...לא יודעת חבל. בעיה שלי.

count on me

New member
ליטלי =]

התגעגעתי =] חחח נראלי עד מחר אפשר להגיש, לא? אגב- הגבתי לך בבלוג.

אממ....

בעיקרון שולחים עד סוף החודש ואמורים לקבל איזו חבילה כזו...אני לא בדיוק יודעת אבל מה שכן זה עד סוף החודש

adi23e

New member
../images/Emo24.gif

את יודעת מה זה מזכיר לי? שהראו את המיונים לכוכב נולד והיה שם מועמד ניסה את מזלו 3 פעמים עד שהתקבל. הוא היה עוד צריך זמן ללמוד, להתפתח, להתנסות. אז אם לכל דבר יש סיבה, ויש איזשהו
שמכוון מלמעלה, פשוט תקחי את זה כלקח. דבר נוסף - לעיתים אנו שמים לעצמנו "מכשולים" ואנו לא מודעים אליהם עד הסוף. מכשולים יכולים להיות - חיפוש תעסוקה אחרת במקום ללמוד, שודדי זמן, לא ליזום, וכו' בגלל פחד/ חשש/חוסר ביטחון..... בקשר לזה שלא עלה לך רעיון: אמנים מתחלקים לשני סוגים: כאלה שייצרו מתוך כך שבאמת פתאום נהיה להם רעיון, ואז יישבו ויפסלו/ייכתבו/יינגנו.. ויש כאלה שיקציבו לעצמם זמן: כמו שהולכים לעבודה. מחליטים שעובדים על פרויקט מסויים זמן מסויים ולא זזים עד שיוצא משהו, וכשהזמן מסתיים עוברים הלאה ולמחרת חוזרים וממשיכים. אולי אם תחליטי איך את רוצה לנהל את הכתיבה יהיה לך יותר קל. יהיה טוב! סופ"ש נעים וקריר..

../images/Emo24.gif

תודה. באמת, אולי יש איזה חייזר מלמעלה...שגרם לזה. אני לא מאמינה בחייזרים אבל ואני מאמינה שזה אולי מכשול כי כן היה לי משהו לכתוב פשוט על המשהו הספציפי הזה אני לא רציתי...כי לא רציתי לפרסם נושא כזה.... אז כנראה, אני באמת צריכה עוד להתבשל קצת...להתבגר..אולי. אני מאלה שפתאום נהיה להם רעיון-"מוזה" אני ממש לא הצד השני.... ניסיתי לנהל את הכתיבה שלי בצורה של תזמון, לא הלך, סתם נהייתי עצבנית מזה, ולא יצא לי כלום... יהיה טוב בטוח תודה לך, סופ"ש מגניב!

SadClown

New member
עדי, אהבתי את התגובה שלך.

הדוגמא מכוכב נולד כל כך מתאימה. נותנת תקווה כזה, מאמצת ברשותך גם לעצמי :)

למעלה