אכזבה

זאב 27

New member
לעומר(בלי ש"ס)תיקון החישוב

מרצ כבר 5 מנדטים וקדימה כבר 29 מנדטים, אז החישוב הינו שללא ש"ס: קדימה+גימלאים+יהדות התורה+העבודה+מרצ הינו 67 מנדטים.לגבי ההערה כאילו החרדים גוף אחד, זה לא תמיד נכון ולעיתים יהדות תורה נכנסת לקואליציה ללא ש"ס.

bhnadav

New member
הוא מסתמך על ההערכות,

לפיהן בתום ספירת קולות החיילים הערב יתברר שקדימה, מרצ והאיחוד הלאומי - מפד"ל עולות במנדט, לאחר שבל"ד לא תעבור את אחוז החסימה.

אני לא רוצה לאכזב אותך אבל...

בל"ד כן עוברת את אחוז החסימה , כי יש לה גם הסכמי עודפים עם חד"ש , מה שיצא זה שחד"ש במקום 4 מנדטים תקבל 3 כדי שבל"ד כן תכנס לכנסת , ולגבי קולות החיילים הם תמיד מצביעים לגוש הימין , לכן עוד מנדט למרץ לא נראה ריאלי

mean girl 16

New member
הנה תוצאות חלקיות של קולות החיילים

לפי תוצאות ביניים של ספירת קולות החיילים, הליכוד בדרך להפוך למפלגה השלישית בגודלה. הליכוד מוביל בפער של 100 קולות בלבד על ישראל ביתנו. לפי שעה, זוכה הליכוד ב-12 מנדטים וישראל ביתנו - ב-11. ש"ס יורדת ל-12 מנדטים, קדימה זוכה במנדט נוסף ועולה ל-29, מרצ עולה ל-5 מנדטים ורע"ם-תע"ל יורדת ל-3 מנדטים. (כנראה שמרצ הייתה קרובה מאוד למנדט החמישי)

טשאפק

New member
זה פותח אופציה לקואליציה

קדימה-גמלאים-עבודה-מרצ. 61 סכ"ה. 29+7+20+5. לא מאמין שזה מה שיקרה, כי אולמרט בטח רוצה רוב יותר יציב, אבל עצם האפשרות להקים ממשלה ללא חרדים מורידה את כושר ההתמקחות שלהם. למשל, הוא יכול להקים קואליציה כזו ואז ללחוץ את יהדות התורה לפינה, או שיסכימו להיכנס בלי ש"ס או שלא ייכנסו בכלל. יש סיכוי שזה יעבוד ואז יהיו לו 67 מנדטים, והמחיר לחרדים יהיה בגדר נסבל. (סגני שר ויו"ר ועדת כספים, לעומת ש"ס שתדרוש ארבעה תיקים).

זאב 27

New member
נורי איפה אתה חי../images/Emo152.gif

ממתי אתה מתקן לי חישוב הנסמך על מידע מעודכן?

h i l l e r

New member
אז זהו שטעית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מרצ קיבלה מנדט נוסף, וש"ס ירדה באחד!!

toxic2004

New member
אני מאוד מאוד מקווה

שתהיה לך מדינה שתוכל להצביע עבור מפלגה שתשלוט בה. כי לפי הקצב המהיר של גירוש יהודים והעברת היישובים לחמאס,לא נראה לי כל כך שיהיה לך מדינה. לעומת זאת - פיגועים וקטיושות על כפר סבא וחדרה דימונה ותל אביב, יהיה לרוב.

למעלה