אכזבה !!!

האורית

New member
אכזבה !!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

שלום לכולן היום בוקר יום ראשון 4.7.04 IVF6 אכזבה מוחלטת באולטרסאונד ראו 4 זקיקים יפים. בשאיבה הזקיקים ריקים אין ביציות ולי יש אכזבה גדולה. לא יודעת איך להמשיך לפעם הבאה קשה מאכזב ולא מובן מדוע. בנות צר לי לבכות לכן אבל זה המצב אני פורשת למיטה לישון החזור מאוחר יותר בי אוהבת אותן אורית

מם 1971

New member
האורית יקרה ../images/Emo24.gif

אם אני לא טועה, בטיפול הקודם שלך היתה שאיבת ביציות אך אף אחת מהן לא הופרתה ובטיפול הנוכחי אין ביציות כלל. אני חושבת שאת צריכה לדרוש תשובות מהרופא שלך, יתכן והפרוטוקולים אינם מתאימים לך וצריך אולי לחשוב על כיוון של פרוטוקול שונה. אני הייתי יוזמת שיחה עם הרופא ללא שהיות. מחבקת חזק ומקווה שזו האכזבה האחרונה.

ל א ו

New member
שיהיה המון בהצלחה בפעם הבאה

חזק חזק שתוכלי להעביר את היום איכשהו. וכן, תדרשי תשובות מפורשות!

ורד13

New member
זה מכעיס, ומאכזב ומעצבן

ועוד המון המון רגשות. אבל אל תתפסי ליאוש. צאי וראי. גם לי היו מחזורים, ולא אחד, של שישה, שמונה, וכיוב' זקיקים יפיפיים - ואפילו לא ביצית אחת. וכשזה קרה, רציתי להרוג את הרופא. האשמתי אותו שהפרוטוקול לא היה מתאים, שהוא פספס את הביוץ, בקיצור את כל הזבל בלב שפכתי עליו. אבל מוזר, במחזורים עוקבים, ללא כל שינוי בטיפול - כן היו ביציות. לא עשרות כמו למגיבות טובות, אבל בהחלט שש, חמש, כמו תמיד. וגם הפריות. זה גם עינין של מזל. ואולי באמת הפרוטוקול צריך שינוי. אבל לא לקפוץ למחשבות שליליות כמו שאני קפצתי. אני כבר הספדתי את השחלות וישבתי שבעה. הכאבתי לעצמי וללא צורך. כשיש מספיק סיבות אחרות. מאחלת שבפעם הבאה ילך אחרת. שיהיה טוב.

סנונית 1

New member
מתוקה ../images/Emo24.gif../images/Emo14.gif

לא יודעת מה להגיד השארת אותי ללא מילים. אז שולחת לך חיבוק ענקי לעטוף אותך ויד לנגב את הדמעות.

עינת ב6

New member
האורית...../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

אוי חמודה...
אחרי שתנוחי קצת , תנשמי ותמחי את הדמעות, אני מקווה שתצליחי לאגור קצת כוחות ולהרים טלפון אל הרופא שלך או לקבוע איתו פגישה...
חשוב שתדעי מה הפרוטוקול הבא שלכם ואיך ממשיכים מכאן הלאה... ומותר לך אח"כ להמשיך ולבכות ולהוציא את כל האיכס הזה החוצה... אני בינתיים שולחת לך המון חיבוקים אוהבים
ומקווה שבהפרייה הבאה דברים יראו אחרת...
נשיקות
ובהצלחה

../images/Emo24.gif../images/Emo14.gifשולחת לך חיבוק לחיזוק

מקווה לשמוע תשובות יותר טובות בפעם הבאה.

../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

אורית, כלכך מצער לשמוע, זה באמת מייאש. ממליצה לך להתייעץ עם עוד פרופסור מומחה, אולי יש טיפול שיותר יתאים לך. מקווה לבשורות טובות לפעם הבאה
גדול.

הכגג

New member
הוי חמודה

איזו אכזבה... כל כך כואב ואין מה לומר רק לבכות, להתאבל כמה זמן שצריך ואז להמשיך במלחמה. מצטרפת להמלצות להתיעץ עם הרופא ואולי גם עם רופא מומחה אחר לעוד חוות דעת... כבר שמעתי על מקרים שפרוטוקול לא נכון הניב יבול גרוע... אולם ייתכן גם שסתם זה ביש מזל חוזר והפרוטוקול לא "אשם". בכל מקרה- שווה התיעצות . שולחת לך חיבוק חם!

בייבי4

New member
עצובה איתך ../images/Emo24.gif

מחבקת אותך חזק חזק ומצטרפת להמלצות של הבנות לגבי הרופא (כמובן לאחר שתתאוששי)

ו ר ד 2

New member
עצוב ../images/Emo10.gif מקווה שתקומי מהשינה

טיפה יותר מאוששת. לגבי איך להמשיך:חשוב שתדעי שלפעמים זקיקים שלא שאבו מהם ביציות הם לאו דוקא ריקים. לפעמים הביציות לא בשלות ולא מצליחים לשאוב אותן ולפעמים הם באמת ריקים. קיבלת כוריגון בזמן? או אולי את התחליף של הכוריגון-זה שלגביו יש מחלוקת לגבי כמה צריך להזריק (ברח לי השם שלו). כך שקודם הייתי בודקת את העניין הזה. אחר כך מבקשת מהרופא להחליף פרוטוקול. אם קיבלת אותו סוג מדכא למשל-אז להחליף. לפעמים מדכא לא מתאים פוגע בהתפתחות של הביציות. והכי חשוב-לא לוותר.

שינובו

New member
האורית ../images/Emo24.gif

אכזבה קשה. את לא צריכה להתנצל בכלל שאת בוכה לנו. זה המקום ותפקידנו לעודד אותך. טוב מאוד שאת ישנה. אני לא מבינה גדולה בזה, אבל אולי כדאי לעשות איזשהו בירור, להחליף פרוטוקול? תחזיקי מעמד בינתיים.

טליושה

New member
אורית יקרה, אל תהססי תבכי לנו, כאן

יש לך כתף תומכת לשים עליה ראש ולבכות, וידיים רבות המחבקות אותך. אכן זה מצער וכואב כואב. עכשיו זה הזמן לנוח נפשית ופיזית- בכל זאת עברת מאמץ היום ובימים האחרונים (השאיבה, הטיפול וכדומה). אנא עשי רק טוב לעצמך היום ובימים הקרובים, הרבה מנוחה, פינוקים, חברים תומכים ורק מכל זה. נסי לא לחשוב אלא להרגע. קחי מספר ימי מנוחה ולאחריהם תתחילי לחשוב מחדש, למצוא כוחות ולשוב לברר ולטיפול. שולחת לך את תמיכתי, חיזוקים וחיבוקים. ומחר תזרח השמש שוב
והפרחים ישובו לחייך אליך

i p e r e t z

New member
אורית היקרה לא נותר לי לומר לך...

הרבה אלא שיהיה בהצלחה בפעם הבאה חזקי ואמצי ענבל

בוליקי

New member
אורית יקירתי,../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

בדרך שלנו יש כל כך הרבה מכשולים ונפילות... אני מושיטה לך יד תומכת כדי שתעברי גם את המכשול הזה ותצאי מחוזקת. מותר לבכות, להתעצבן, להסתגר, ולכהוציא את כל מה שמעיק עלייך. ואנחנו פה כדי לנגב לך את הדמעות. מקווה שהפעם הבאה תהיה המנצחת

3קטנה

New member
אורית

שולחת לך חיבוק חם ומקווה בשבילך לבשורות טובות יותר בפעם הבאה.

בולה101

New member
מחבקת בחום ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מקווה בשבילך שזו האכזבה האחרונה שלך. לפעמים הדברים קורים ככה ללא הסבר מיוחד. תאספי כוחות לפעם הבאה

פּוֹנְג

New member
אורית, זו אכן אכזבה נוראית, אבל אני

חייבת לשאול אותך איך היו הטיפולים הקודמים האם הפעם קיבלת אוביטרל לביוץ? (בניגוד לפעמים קודמות?) כי אם כן אז אולי את לא צריכה להיות מיואשת כל כך מהגוף שלך. קראי את השירשור הזה.

למעלה