אכזבה .........

אכזבה ......... ../images/Emo10.gif

מסתבר, שאין חיסון נגד אכזבות. ניסיתי ללמד את עצמי לא לצפות, להיות רציונלית, מסתבר שזה נוגד את הטבע. את משקיעה זמן ותשומי ובאיזה מקום מצפה לפידבק. ואם וכאשר מגיעה סטירה - זה מה זה כואב... האם זה ימנע\ירתיע מלהשקיע בפעם הבאה ? לא חושבת... נשקיע - ונקווה לטוב.
שבת שלום.

J-סיקה

New member
שבת שלום גם לך יפתי

על מה האכזבה למה היתה הציפיה שכל כך הרסה לך את הרגע ?????????

ג´סי ../images/Emo20.gif

האכזבה לא במובן רומנטי - אלא במובן החברי\אנושי. לפעמים משקיעים ביחסי חברות, בין נשים או בין זוגות, או בעין עמיתים לעבודה, ומצפים ללויאליות - או למשהו קרוב לזה, אך כשמגיע סכין בגב האכזבה ענקית . רוצה לשמוע סיפור... חברה לעבודה סיפרה לי על גיסתה, בחורה ביישנית וחמודה שלא מצאה ... עשיתי 1+2 ועשיתי שידוך שהסתיים לאחר שנה בחתונה, והיום לאחר שנתיים נולד להם בן במז"ט. עד כאן הכל בסדר, מה את חושבת קורה מאז ביחסים בינינו ? ולא שאני מצפה שתהיה לתודה רבה מבוקר עד ערב - אבל ממנה הכי פחות ציפיתי שתחתור תחתי... ובמציאות זה מה שקורה.. ואני מאוכזבת...

J-סיקה

New member
חונה לרגע זה כל כך ברור

לפעמים אנשים שאנחנו נמצאים איתם במגע יומיומי יכולים להעליב ואנחנו לא נתייחס אבל יש כאלו שאפילו שהם לא יודעים מילה אחת שלהם מבט או כוונה אחת הורגת דווקא מאלו שאת מצפה מהם לתמוך ולהיות שם כחברים אני אוהבת אותך בכל מקרה... ג´סיקה

למעלה