אכזבה של חברה

דן1דן

New member
אכזבה של חברה

לחברה קוראים יעל. בחופש אני ויעל התקרבנו כל כך הרבה היינו כל החיים אחת אצל השנייה. וכשהתחילו הלימודים היא לא שמה עלי. הסתובבה עם חברה אחרת. בימי שישי היא מתקשרת אם אני רוצה לצאת. כי איתי היא יכולה לצאת לכל מקום שתינו נראות אחיות וביחד טוב לנו, זה לא שאני לא מקובלת להפך, וגם לה. היא פשוט נראה לי משתמשת בי, מתי שהיא צריכה ובבצפר היא עם סויסה (ילדה אחת) וכאילו אני מקנא, ואני לא יודעת אם היא עושה את זה בכוונה או לא. לפני כמה ימים היה לה יום הולדת וקניתי לה מתנה בהרבה כסף, ושאר החברות שלה בקושי הביאו לה בלונים. והיא לא יודעת להעריך. כשאנחנו ביחד הכי טוב לנו בעולם, אבל כשאנחנו לא היא סתם מנצלת אותי. לפחות ככה אני מרגישה, נגיד לא נפגשנו מתחילת הלימודים לא הוצאנו מילה. היא לא נמשתפת אותי יותר בכלום, ולא, לא קרה שום דבר לא העלבתי אותה והיא לא העליבה אותי, ככה זה היה גם בחופש לפני שנה ובחופש לפני שנתיים, ואני לא יודעת איך אני נופלת כל פעם לאותה המלכודת, זה כואב להפגע ושתוקעים לך סכין בגב, היא הייתה החיים שלי, עכשיו כבר לא נשארו לי כאלו...

sidi

New member
היי

לדעתי את צריכה פשוט לחפש לך חברות אחרות. ולדעתי אל תנסי להבין מה הבעיה כי את לא תמצאי אותה. (בסוף היא תרדוף אחרייך תהיי בטוחה) בינתיים אנחנו כאן כדיי לשמוע.

קודם כל להרגע

ככה תמיד הכי טוב לפתור בעיות חברה זו אחת שצריך אותה בשעת צרה לא לזרוק אף אחד ולא לנטוש ולא ליצור מריבות לדעתי לתת להתלהבות של תחילת שנה לחלוף ותראי אחרי חודש, חודש וחצי אם היא תחזור להיות בקירבה כמו שהייתן היא חברה אמיתית אני לא יודעת בת כמה את אבל אין מה לעשות כל החיים הם כאלו אחד הולך אחד בא רק מי שבאמת ידע להעריך אותך ישאר אז לא להתאכזב בגלל שחברה לא נמצאת איתך יותר (לפחות לא כרגע) אלא להגיד אם היא לא יודעת להעריך אותי זאת אומרת שהיא לא יודעת לפרגן לי לא יודעת להיות לצידי אולי עדיף שלא תהיה שם אל תקחי את הדברים קשה תהיי שקועה בעצמך ודי

sidi

New member
ובשביל להירגע

אני מציע כדור ואבן או ואליום, זה מצויין בשביל העצבים
לדעתי במקביל לחברות שלך איתה, תצרי לך חברויות קרובות עם בנות נוספות.

ניקולי

New member
זהו מתי נלמד ש....

חברים אמיתיים אין...!!!!!! חמודה שלי חברים זה שחקנים.. כל חבר הוא שחקן....גם את שחקנית וגם אני שחקנית.. ואת יודעת מה?? העולם במה!! ותחשיבי על זה....

דן1דן

New member
אני מעדיפה להסתכל על החיים

בצורה טיפה שונה... אני מחליטה מה יהיה על הבמה, החל מהתפוארה והשחקנים והכל. אני בוחרת אם להיות מאושרת או לא. אני בוחרת מה יקרה לי. זה לא תלוי באחרים זה תלוי בי ואחרי שהבנתי את זה נעשו לי חיים הרבה יותר קלים, נכון יש גורמים אחרים שתמיד יפריעו אבל אני בתוך עצמי, מאושרת ואני לא יתן לאף אחד להרוס את זה, כמו שיעל הצליחה...

דן1דן

New member
תראי

לא חסר לי חברות או משהו. אבל אף אחת לא תתקרב אלי כמו שיעל התקרבה, נתתי לה את החיים שלי, ואני לא רוצה להפגע שוב. היא אמרה לי שהיא קראה פה את המכתב ואמרה: "זה פשוט כי את כל הזמן עם אלן או ליטל או חברות אחרות" מה היא רוצה שאני יהיה בדדניקית?? על כל מקרה נראה לי שאתן צודוקות... אבל בכל זאת קשה לעזוב חברה שכבר עזבה אותך

ניקולי

New member
אז מה

החברה שאני דיברתי עליה.... כדהיינו בבית הספר נשבענו שבועת דם.. זה אומר שאנחנו חברות בדם ובנפש חברות אחיות את מאמינה?? והנה גם החברה הזאת נעלמה לי.... ועוד התקשרתי לאחל לה יום הולדת שמח

דן1דן

New member
../images/Emo4.gif למה אף אחת לא יכולה להיות אמיתת

יום שישי, הייתי חולה בגלל חברה שלי התחמקתי מארוחה עם אחותי שחזרה מחודש בחו"ל היינו אמורות ללכת לסתיו הביתה, מסתבר שיעל לא דברה עם סתיו בכלל עלי, וסתיו חושבת שאני חולה ובגלל זה לא אמרה מילה על המסיבה כדי שאני לא ירגיש לבד בבית. יעל גם הבטיחה לסתיו ללכת אלייה הביתה. אח"כ אמרתי טוב אז תלכי לסתיו וכשתחזרי ניפגש עם אור. (היא אוהבת את אור ורצתה שנפגש בגלל אור)... דיברי עם חבר של אור ואמרנו שנדבר אמרתי ליעל להתקשר אליו לקבוע איתו שניפגש כוחלנו בחברה אחרי שהיא תחזור מסתיו, והיא אורמת לי שאור בא לסתיו. כאילו אין לה למה להפגש איתי עם אלעד ועם רונן, שבגלל אור היא רצתה שאני יצא חצי חולה יפסיד ארוחה. עכשיו היא בטח בדרך לסתיו, ואני אוכלת תלב.

למעלה