אכזבה של החיים...

BrokenOne

New member
אכזבה של החיים...

היי אנשים, יום שישי, שתיים וחצי בלילה אני מתחיל לכתוב את ההודעה הזאת, אלוהים יודע מתי אני אסיים... אין לי מושג אם זה המקום ואם למישהו באמתי איכפת לי, אני רק חיייייב לפרוק את הכאב שאני מרגיש עכשיו... שוכב במיטה כותב ובוכה... למה... לא מבין... היא שלחה לי הודעה, שקרה משהו והיא חייבת להתארגן ולזוז מהר, ושתדבר איתי מחר... אבל הרגשתי שמשהו לא בסדר... שלחתי הודעות, היא רשמה שהיא עסוקה, ושנדבר מחר... הרגשתי עמוק בפנים שמשהו לא בסדר... אז החלטתי לבדוק... נסעתי אליה הביתה, ואיך שאני נכנס לחניה היא נכנסת עם מישהו לאוטו, המשכתי וכיביתי אורות, עקבתי אחריהם, ידעתי שבשלב כלשהו היא כבר ראתה אותי, והמשכתי לעקוב, הגענו למקום בודד, הם ואני, חסמתי אותה מאחורה... היא היית עם הידיד, כביכול הידיד, ועוד אמרה לי שהם באו לדבר ושנדבר מחר כי אני עושה לה בושות!! היא לא הייתה לבושה בשביל לדבר, וגם לא הוא... איך? איך אחרי 3.5 שנים של קשר עושים ככה?? איך אחרי שדיברנו על חתונה, על ילדים, על עתיד משותף!! אמרתי לה שלא תתקרב אלי יותר בחיים שלה ועפתי משם ... רעדתי כולי, הייתי יכול להרוג את שניהם באותו הרגע... הלב כל כך כואב... כל הבטן מתהפכת... מחניק בגרון... יושב ובוכה, בוכה למרות שלא אני זה שלא הייתי בסדר... בטחתי בה... בטחתי בה.... לא אבטח עוד לעולם...

אוי מה אומרים

בגדול אני בטוחה שזה לטובתך שתפסת אבל ניסית לבדוק ממה זה נובע? ברור שהיא לא בסדר אבל למה היא שיקרה? מקווה שתתחזק

מצטערת על מה שקרה אך מצד שני

זה ישמע לך די מוזר אבל אני שמחה שגילית זאת היום ולא אחרי חתונה ואחרי ילדים. זה כואב וזה שורף בלב ובנשמה אך "עלית" על התרמית שלה בזמן לפני חתונה וכמה שזה כואב האמן לי שבתוך תוכה לה כואב יותר שככה ראית אותה. מקווה שהדמעות יפסיקו לזלוג ואחפש לך שיר שכתבתי שיעודד אותך במעט. אנחנו כאן בשבילך תמיד ואכן זה המקום הנכון לפרוק את שעל ליבך בשמחה ובעצב, ובפעם הבאה נקווה לשמוע ממך רק טוב.

מצאתי שיר מעודד אך הפעם לא שלי

מקווה שיעלה מעט חיוך על פניך ועל פני שאר החברים. היא מתיישבת עליו מפשקת מעט את רגליה הדקיקות והחטובות עוצמת את עיניה ומאמצת את כל גופה מורידה את ראשה ונאנחת מחכה שזה יגמר... חמש דקות שלמות עברו והיא כבר כמעט מיוזעת בכל פנייה ידיה שמוטות לצדדים עוצמת שוב את עיניה ומתאמצת חזק!!! "נו כבר, תצא! לעזאזל!" היא מסננת לעצמה... וכעבור עוד חמש דקות... זה יצא... ויצא... ועוד...ועוד... והיא פלטה אנחת רווחה וחשה הקלה ושמחה... וכשגמרה... ניגבה את ישבנה לבשה את תחתוניה ואת חצאית המיני השחורה הורידה את המים ריססה בתרסיס המדיף ריח שושנים ויצאה... עצירות - זה לא יגמר אם תישבר...

ניקולי

New member
היי

נכון!, זה כואב ולא רק כואב אלא גורם לך לאבד כוחות ותקווה. יחד עם זאת אתה חייב להרים ראש למעלה מעל פני המים ולהמשיך לשחות קדימה..כל מה שנעשה כל מה שראית היו דברים שלדעתי נותנים כוח להמשיך הלאה. עכשיו אתה יודע שהיא לא בשבילך, עכשיו אתה מבין שאילו היתם נישאים אזיי כל זה היה קורה עוד בנישואיכם. על כן טוב שכך..לדעתי אתה זכאי לקבל טובה יותר מזו.. אולי היא לא היתה שלמה עם הקשר בניכם? אולי רק אתה דיברת על ילדים וחתונה..מבלי לשים לב לתגובות שלה..אולי גם היא דיברה אבל לדעתי היא ניסחפה בשיחות בגללך..וכעת היא ניסתה לפצות את עצמה בריגושים אחרים, לנסות,לראות לבחון.. תהיה שמח שהיא בחנה את אהבתה אליך כעת ולא מאוחר יותר

elove44

New member
טוב שקרה עכשיו ולא אחרי החתונה

תראה את החיובי שבסיפור הזה...תמצא מישהי הרבה יותר טובה...התחושות הקשות יעברו והחיים ממשיכים ומציאים דברים יפים וטובים.

וואי .... =//

כמו שאמרו כבר, טוב שגילית עכשיו ולא אחרי החתונה... ברור שזה כואב ... אבל הזמן מרפא הכל ... והכל לטובה .... אם היא עשתה דבר כזה היא לא שווה אותך ואתה תוכל למצוא מישי הרבה יותר טובה שתתן לך את הכבוד הראוי לך ... תהיה אופטימי :):)

DeADrINEep

New member
בת בת בת זונה שימותו כל הדומות לה

ממישהו שיודע על מה אתה מדבר, חווה את זה על בשרו. זה יעבור. תאמין לי שהיא עוד תרדוף אחריך. שתזדיין. אל תחזור אליה. תענה לשיחה שלה, דבר איתה. תהיה אדיש. תהיה רחוק. תענה בכן ולא. ואם היא תשאל "אתה לא אוהב אותי יותר?" תגיד לא. תהיה חזק. אל תתקשר אליה. תאמין לי. לי לקחו שישה חודשים לנער ת'בת זונה מעלי אחרי הקטע שהיה לנו. כל הזמן הטרידה אותי בטלפון אחרי שאמרתי לה שאני לא רוצה לדבר איתה ושאין לי על מה לדבר איתה. מקווה שתבוא על סיפוקך. ושתגרום לה יותר סבל. אל תשבר, מישהו שמבין.

norools

New member
קצת בוטה אבל מסכימה.

קל להכנע לחולשה ולחזור. אבל לא מסכימה עם הלגרום לה סבל. יותר עדיף להמשיך הלאה.

אם יכיש אותך נחש, תיעלב?

זה טיבעו. לא שמעתי על מישהו שנעלב מהכשת נחש. מאותה סיבה לא צריך להעלב ולהפגע מזה שהיא הכישה אותך, זה טיבעה.

mbongares

New member
אתה חייה לקרוא!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

תשמע דברים שעוברים בחיים רק מלמדים אותנו להיות יותר חזקים וחכמים בעתיד. אתה רק אחרי 3.5 שנים של מערכת יחסים. תאר לעצמך אותי אחרי 12 שנה של חיים משותפים עם ילדה בעמצה אז הוא נזכר לבגוד בי. אני לבד בארץ ללא משפחה. לא אמא. אבא. דודים אף אחד נטו. באתי ממזרח הרחוק. עשיתי את הכול בכדי להיות ולחיות כמו שצריך במדינה הזאת וסופו של דבר אחרי 12 שנה הוא בגד בי. זה היה קשה. משבר שלא ידעתי איך אצה ממנו. חברות מסביב זה מה שהיה לי כאן בארץ. הן עזרו לי יותר נכון עזרתי לעצמי ולילדה שלי. תאמי לי גם אני אמרתי שלא אבטח עוד לעולם. אבל כנראה אלוהים ואוהב אותי. ובנוסף לכך שאפשר עוד לבטוח רק צריך להיזהר יותר. עכשיו אני כבר יותר מ2.5 עם החבר שלי מאושרת ומאוהבת. אל תאבד תקווה שתמצא גם את אהבה אמיתי בשבילך. בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mashina Girl

New member
כואב לשמוע../images/Emo28.gif

שומעת אותך צורח מבפנים. ומבינה, באמת שמבינה. היה לי סיפור קצת דומה. אמנם לא 'תפסתי' אותם ביחד, אבל תמיד היו פלירטוטים מאחורי הגב שלי, שהייתי תמימה מדיי כדי לראות, וגם אני קיבלתי את ההודעה הקרה הזאת, רק שהוא כתב ש'אנחנו צריכים לדבר'. ונשבעת שהחסרתי פעימה. אז דיברנו, והוא אוהב אותה, ואותי. ובולשיט. אז נפרדנו. וחודש אחרי היא התנשקה איתו כבר. עוד כשהיה לה חבר. [והיא המשיכה איתו עד לפני שבועיים, עם החבר ההוא]. ובכלל, שכחתי לציין שהיינו חברות. היינו יוצאים היא, חבר שלי, הוא [חבר שלי] ואני - כל הזמן. ומאז עברו 8 חודשים. אני חושבת שהלב התאחה. אבל תמיד נשאר שם משהו שאף פעם לא ישכח את העלבון והכאב הבלתי פוסק. ואת החודשים של הייסורים. אני מקווה שהזמן יעבור לך כמה שיותר מהר, ועם זה יעבור לך הכאב. בינתיים - אל תהיה לבד, תשתדל כמה שיותר להיות עם אנשים, להחליף אווירה, לשנות דברים. אני יודעת כמה שזה קשה - אבל אין אף אחד שיכול להתמודד עם המצב במקומך. שולחת אלפי חיבוקים

Jess 2

New member
בתקווה לטוב יותר

כמה שזה נשמע מוזר אני שמחה לשמוע שעוד אנשים חוו את מה שאני חוויתי לפני חודש. שאני לא לבד ולעוד אנשים זה קרה ושהם יצאו מזה. זה נותן לי תקווה שאולי גם אני עוד אמצא בעתיד אהבה. אני גיליתי שחבר שלי בגד בי במשך 4 חודשים עם כל מיני בנות, הרגשתי עיוורת, תמימה, מטומטמת ובעיקר שנאה אליו על מה שהוא עשה לי. התחלתי מאז לצאת עם בנים, ומבחוץ אני נראית חזקה וכמי שהמשיכה הלאה אבל זה כואב, אני עדיין חושבת עליו, חולמת עליו ובוכה בגללו... מקווה שזה יעבור לי וגם לך ולכל מי שדבר נורא כזה קרה לו

אין תנחומים לדבר שכזה

זה קורע את ה
לגזרים לא נותן מנוחה וההרגשה שסוף העולם כבר כאן. דבר אחד אני יכול להבטיח לך זה מחשל! או - הוווו כמה שזה מחשל!! שולח לך
מכאן כי אין משו אחר...

naden

New member
אחת הולכת.....חמישים באות !

צהריים מרעננים ...חסרי דאגות חסרי נוסטלגיה... שבור יקר.. אני מקווה שההרגשה שלך היום היא יותר.. רגועה ..ויותר צלולה..רק רציתי לייעץ לך ..שלא כדאי למהר ולהסיק מסקנות...אתה חייב לבדוק את האפשרות שאוליי היא צודקת ..לך..שב איתה .. דבר איתה בארבע עיניים,תברר איפה המקום שלך בכל הקשר הזה ..ובמידה שמצאת שאין לך מקום...אז עדיף כבר לקום ,ולמשיך ללכת ולא להסתכל אחורה ..כי אחת הולכת חמישים באות(אפילו יותר).. מממ...גם שמעתי שלא בוכים על חלב שנשפך...

pottr the king

New member
איזה סיפור

איזה סיפור נורא....! פשוט תראה לה איזו טעות היא עשתה והיא עוד תצטער. היא פיספסה משהו גדול, והרסה אותו גם לך.

תשמח...

חתונה ילדים ? הרי למה לך להתעצב אתה בוודאי צריך לשמוח שכל זה קרה לפני שהתחתנת איתה,להתעצב מותר אבל אל תצטער שזה קרה תנסה ל"הנות" מהלבד שלך תלמד על עצמך תתמודד עם הכאב ותראה שיום יבוא ולא תרגיש איך כל הכאב הופך לשמחה אחת גדולה. ובהקשר לבטוח באחרת-זה מתבקש אם לא תבטח באישה אחרת בעתיד מבחינתי זה הרס עצמי ולא לעניין,תזרום עם הזרם ולא נגדו. אתה יוצא למסע לא קל עם המון תהיות שאלות עצב תסכול,אל תצבע אותה בוורוד,היא החליטה ללכת ממך לטובת אחר-היא לא ראויה לך. בהצלחה בהמשך

למעלה