אכזבה..קשה ....

LauraLF

New member
אכזבה..קשה ....

אני יודעת שאני חדשה פה , פשוט חיפשתי מקום בו לא ישפטו אותו, ויקשיבו לי ...אז זה הסיפור... היינו יחד כמעט שנה וחצי , מאושרים , היינו אמורים ביולי לטוס לפריז יחד . מכירים את זה שכבר מתכננים את כל החיים שלכם יחד? מגורים יחד , חתונה...והוא אפילו קנה לי טבעת.. אבל זהו , אתמול זה נגמר , ואני כ"כ מאוכזבת..כל התוכניות , כל הציפיות.. "לא מתאים לי חברה עכשיו" ..."אני צריך לפתור דברים עם עצמי".... וזה כ"כ כואב.....וכ"כ מאכזב.....וזה עוד לפני שגיליתי על השקרים... ואימא שלו? התככנית הזו...הלכה מאחורי הגב של שנינו ולאט לאט פרמה לנו את הקשר...אותה אשה , שאני שמרתי על הבת הקטנה שלה בחינם ועזרתי לבת שלה בשיעורים , והכנתי לילדים שלה אוכל שהיא היתה בחו"ל...אותה אחת...תקעה לי סכין..עמוק בגב.

מוכר לי מחברה שלי

זה בדיוק מה שהיא חוותה עד שאמא שלו אכן הפרידה בניהם ועד היום היא אוהבת אותו והוא אותה וככה זה נשאר. אין לי הרבה מה להגיד לך רק שתתחזקי ותחזיקי מעמד. מקווה שהכל הסתדר כי לפעמים יש סוג של אנשים שמגיעים לרגע של חתונה נלחצים מעט והמח קצת מסתובב אבל הם חוזרים לאט לאט לעצמם ולמסלול חיים רגיל כמו שהיה. בהצלחה.

riki23

New member
לא בטוחה

שאמא שלו אשמה, כי חברך הוא כבר בחור גדול ואם היה מאוהב בך באמת, היה משכנע את אמא שלו, ככה שתשכחי אותו, בטוח תמצאי בחור אחר.

LauraLF

New member
אמא שלו אשמה כי היא מניפולטיבית..

הוא גם אשם ללא ספק.. הבעיה אצלם במשפחה שהם משפחה חד הורית ואם הוא יתנגד לאימא שלו הוא יכול לשכוח מהבית.. מה שכן את צודקת , הוא באמת כנראה לא אוהב אותי באמת... תודה רבה

ניקולי

New member
מנסיוני האישי

בזוגיות באם היא קיימת לעולם לא לתת לאף גורם חיצוני אחר לקלקל.. גם לא אמא לא חמה ובכלל.. זוגיות נבנת על אמון כבוד ואהבה ואם אין את שלושתם משמע שהזוגיות מלכתחילה לא בריאה. אני שמחה בשבילך שזה נגמר ומאחלת לך מכל ליבי שדרכך החדשה תהא להצלחה

LauraLF

New member
ניקולי,

קודם כל תודה רבה.. דבר שני , מבחינתי שלושת דברים האלה היו קיימים...חשבתי שגם מבחינתו..אני לא יודעת כבר כמה זמן אני חיה בשקר , ואין לי מושג ממתי שלושת הדברים האלה הפסיקו להתקיים מבחינתו.. אני פשוט מקווה שאני אי פעם אוכל למצוא מישהו טוב כמוהו...

ניקולי

New member
מה זאת אומרת

מקווה ?? האמיני בעצמך את יותר טוב מעצמך.. אני המאמין שלי מוביל אותי לדברים שאני רוצה... לפעמים אהבה עיוורת.. ולכן לא ראית את מה שראית לאחרונה.. ככאשר את נותנת מעצמך יותר מידי אין לך מספיק תבונה לראות את מה שנותנים לך.. רק לאחר שנפגעים מחזירים טיפ טיפה את הגלגל לאחור ואז מבינים שבעצם כל הנתינה שלך היתה לשווא. אני מאמינה בכל ליבי שתמצאי מישהו אחר ואני לא מאחלת לך למצוא מישהו "טוב כמוהו" כי ככל הנראה הוא לא היה טוב לך ולא היית רוצה שהגלגל יחזור אלייך.....

LauraLF

New member
תודה

רק דברי חוכמה אמרת..ואני מעריכה מאד את הכנות. את חושבת שאני אצליח פעם להסתכל אחורה ולראות רק את הרגעים היפים?

ans83

New member
תגובה חודרנית ללורה

לאימו שלו אולי היה חלק בפרידה..אבל תאמיני לי, גבר שמושפע בצורה כזאת מאמו שלו, או שיש לו אמא שהורסת לו את החיים- כדאי להתרחק ממנו כמו מאש. זה הדבר שהכי מוריד לי/ דוחה אותי בגבר. ובן כמה הבחור הלא סגור? "לא מתאים לו חברה עכשיו"..אני תמיד מנסה להבין אותם..מנסה להבין איך תמיד כ"כ קשה לראות את התמונה הכוללת והרחבה כשאת שקועה בתוך קשר. איך אף פעם את/ה לא מסוגל/ת לראות את האמת כפי שהיא, את הרמזים המטרימים. למה תמיד קשה לנו לראות שלמרות ההבטחות שלהם, הם לא ב-א-מ-ת אוהבים אותנו, או שהם כן אבל יש להם בעיות רציניות עם עצמם. ולמה כמעט תמיד אנחנו סולחות? בגלל שיש שם שוק בשר, זה למה, של בחורות שמהוות אולי 70% מהאוכלוסיה, ולכן תמיד, אבל תמיד יותר קל להם, לוותר על קשר, על רגשות אמיתיים, על צרור חוויות עם אשה אמיתית, אשה שכנראה גדולה עליהם, שהם פשוט לא מסוגלים "לאכול". תהיי חזקה יקירתי.כי אנחנו הרבה יותר חזקות..וזאת עובדה. סליחה שאני קצת חודרת לך לסיפור, אני פשוט מזדהה נורא...

כל מילה מיותרת

מתחברת וכתבת את אשר על לבי. ועצה יישומית אחת תתקדמי קדימה במהירות-מזליך ואשריך שלא יצרתם זוגיות ארוכת טווח. גבר / אשה שמושפעים מאמא/חבר/בוס שישארו מושפעים ואת איחולי שתהיי מושפעת לעולמים רק ממה שאת !!!!!

LauraLF

New member
תודה תודה !

ואני מאחלת לך גם אותו דבר ושתהיי גם את חזקה להתגבר על כל הקשיים.. תודה על העצה..אני אממש אותה הכי המר שאני אוכל רק טוב שיהיה לך!

LauraLF

New member
תודה רבה רבה רבה

איך חזקת אותי עכשיו...אני מרגישה פתאם תמיכה והזדהות עצומה.. בכלל כולם בפורום חזקו ותמכו אבל את כאילו קראת את המחשבות שלי בדיוק... ואנחנו באמת הרבה יותר חזקות..רק טוב יקירה!!

LauraLF

New member
המשך הסיפור...האכזבה...

היום הוא דיבר איתי , כאילו רק זה היה חסר לי... והוא קודם כל שואל אם מצאתי מישהו חדש.... והאמת היא שכן, הכרתי מישהו , אבל זה עוד טרי טרי טרי ועוד לא יודעת מה יתפתח מזה אם יתפתח מזה.. ואז הוא ממשיך , וממשיך לחפור בפצע שקיוויתי שיסגר.. ואז הוא כבר מערער את הבטחון שלי וממשיך, "טוב אני מצטער על זה אבל מה רצית שאני אעשה?" יא חתיכת כלב , אפס... "מה אתה צריך שאמא שלך תדאג לך לעניינים?" "פחדתי שתעשי משו לעצמך.." "אדיוט..אל תחמיא יותר מידי לעצמך" הוא כזה שקרן , אעלק הוא עשה את זה בשבילי , הוא רק עשה את זה כי הוא לא יודע להתמודד תאחלו לי בהצלחה עם הבחור שהכרתי...ומי יתן ויהיה טוב מקודמו.

אם האהבה חזקה היא תנצח

יכול להיות שבסוף תחזרו להיות ביחד , גם בעלי ואני נפרדנו , אמא שלו כל הזמן ניסתה להיתערב בקשר שלנו , אבל האהבה שלנו החזירה ביננו , והיום אחנו נשואים אם שלוש בנות מתוקות אז שיהיה בהצלחה

למעלה