אכזבה עצומה.

אכזבה עצומה.

כך אני יכול להגדיר את הכותרות ששמעתי היום מביבי נתניהו.כל ההערכה שהייתה לי כלפי האיש(בלי קשר לדעותיו) ירדה היום לחלוטין בעקבות ההצהרה שהוא לא תומך במדינה פלשתינאית. הבן אדם למד רטוריקה(אומנות הדיבור וכושר התבטאות) במקום הטוב בעולם ועד כה הוכיח כי הוא יודע להתבטא וגם בזמן הנכון.אבל הפעם הוא עבר כל גבול.היום בצהריים הודיעו מדינות ערביות על פיסגה שתתקיים בשארם-א-שייח שתדון בקבלת היוזמה הסעודית,שאומרת להכיר במדינה יהודית.אולי אולי זה היה אמור להיות תחילתו של תהליך.אבל ביבי,אולי הרס את התקווה הגדולה הזו בכך שהצהיר מול כולם כי אין להקים מדינה פלשתינאית.ואחר"כ מצפים מהערבים לקבל את המדינה שלנו.אל תצפו כי גם אישים אצלנו לא מסוגלים לקבל את זה. מעבר לתוכן ההצהרה של ביבי,שמצביעה על כך שהבן אדם פשוט לא רוצה שלום,הוא גורם לנו להצטייר כעם שלא מוכן לקבל את הפלשתינאים ומדינה פלשתינאית.במילים אחרות הוא הציג את מדינתנו כמדינה שלא רוצה שלום עם שכינה,מה שבפירוש לא מייצג את כל העם כי רוב העם גם כיום יסכים לתת מדינה לפלשתינאים(חלק עם וויתור בשטח,חלק בלי וויתור).

Vendetta

New member
הריאליות שלו מאכזבת אותך?

זה שהוא הביא טיעונים מוחצים נגד מדינה פלשתינית אחד אחד מאכזבים אותך? חבל.

CANDY MAN

New member
200 אלף מתנחלים ועוד 6.5 ישראלים...

שלא מאמינים בדרך ההזויה שלכם (טוב נו לפחות 100 אלף שכן -ואני עוד לארג´!!! איתכם) רק אם נסתכל על סיסמת ההפגנה אפשר לראות שאתם אנשים לא חושבים. הסיסמא הייתה : "לצאת מהשטחים למען ישראל" - ככה אתם רוצים לצאת? בלי הסכמים? זה נראה לכם כל כך פשוט? נראה לכם שהטרור של הפלשתינאים זה בגלל ה-200 אלף מתנחלים הקטנים והלא יעילים שיושבים להם בשטח? הרי בין כל 10 קרוונים של מתנחלים יש שטחים עצומים ששייכים כביכול לפלשתינאים. הדבר היחיד שהם מסגלים להם כמטרה זה להשמיד את ישראל והם משתמשים בנוער שלהם כדי להפיץ אותה - אבל לכולנו ברור (חוץ מלהם כנראה) שאף אחד לא רוצה אותם! ולאף אחד לא איכפת מהם! ואף אחד גם לא רוצה להסתבך כרגע עם ישראל במלחמה. אנחנו פוגעים בהם והם פוגעים בנו והם מסתכנים!! כי לבסוף שלעם פה ימאס והוא יעלה מנהיג קיצוני כמו ליברמן או בני אלון לשילטון ואז הם פשוט יעלמו כי לימין בקיצוני בארץ יש את הנוסחה הבטוחה כיצד לעשות שלום (אאהממ.. טרנספר, מוות לערבים וכו´) בקיצור, אף אחד לא מסכים איתכם ו-60-80 אלף אנשים מכל ישראל זה פשוט כלום! קודם תחשבו על דרך אמיתית כדי לצאת מן המצב ולא על סיסמאות מטופשות.

EverMan

New member
"בלי הסכמים"

דווקא עם , ואתה זוכר מה אמרתי אז בקשר לחומת מגן , מדוע לא אהבתי אותה ? מכיוון שלא נכנסו עם אפשרות ליציאה מדינית. ולעם הזה , בתקווה רבה , לא יעלה מנהיג כמו ליברמן , (חס וחלילה חס ושלום). לימין הקיצוני בארץ יש את הנוסחא הבטוחה לחרמים בינלאומים ולהיות חיות חסרות מצפון. ויש לנו הרבה דרכים , אם זה גדר הפרדה ואם זה ישיבה למו"מ ואם זה גם כניסה לשטחים שהיא נוסחא של רבין. יש לנו הרבה פתרונות , רק שהם לא מספיק ברוטלים ואכזריים לדעתך.

CANDY MAN

New member
אל תעז להפוך אותי לקיצוני...

מאז שהפורום הזה קם לא שמעת אותי אומר פעם אחת : "מוות לערבים" או "רק טרנספר יביא שלום" או "כהנא צדק!". אם אתה רוצה להתחיל לקרוא לי ברוטלי ובלתי מוסרי אתה מוזמן לעשות זאת בפרטי. השמאל צריך להגיד תודה שנשארו עוד ימנים כמוני כי אחרת היה פה במדינה הזאת בלאגן אחד גדול והשמאל היפיוף היה חלק ממנו. ורק שתדע, שיש אפשרות שתעלה כאן מפלגה ימנית קיצונית ורק שתדע שהמצב שלנו בעולם הוא הגרוע ביותר (אולי חוץ מבארה"ב) - אז מכאן אפשר רק לעלות.

זה לא עניין של ריאליות או לא....

אפשר להגיד שתומכים במדינה פלשתינאית ואפשר להגיד שלא,שתי האפשרויות ריאליות.אבל למה דווקא ביום שנודע לנו שעומדת להתקיים פיסגה ערבית שבסופה אולי יכירו המדינות הערביות במדינה ישראלית??????? תסלחו לי אבל העיתוי פשוט גרוע......

yariv~2

New member
בלי קשר לראש ההודעה -

עזבו כבר את היוזמה הסעודית. די!! הרי זה ברור שהם מחפשים לגיטימציה! לאחר שכל העולם יודע על סיועם לפעולות טרור (היסודות של אל קעידה) ... והנה ההוכחה האחרונה היא התעקשותם על זכות השיבה... אין לנו צורך בנורמליזציה עם סעודיה, לוב, אירן, עיראק - חבורה של מוכרי סמים פאשיסטים ומוצצי דם.

CANDY MAN

New member
צודק! מאיפה אתם חושבים מגיע הכסף?

או אולי נחשוב לאלו מדינות יש הכי הרבה כסף? סעודיה - נפט עירק - נפט לוב - נפט אירן נפט וכו´ וכו´... מה לעשות שהדבר היחיד שיותר יקר מחיי אדם נמצא אצל אנשים שחיי אדם לא יקרים להם... (חשבתי על זה בעצמי!!!)

למעלה