אכזבה מריטלין LA

אכזבה מריטלין LA

ריטלין 10 עובד מצויין, ובמידה דומה גם ריטלין SR עם תוספת של רבע כדור 10. אבל יש בעיה משמעותית של חוסר תאבון, לכן ניסינו את ה-LA. הפסיכיאטרית המליצה לנסות LA 30. שבוע של ניסוי הראה שאין שיפור בתאבון, אבל בכיתה הוא חזר (במידה פחותה) להתנהגות כמו ללא ריטלין. מאוד הופתעתי. גם ה"עדינות" שמיוחסת ל-LA לא הורגשה, וגם ההשפעה היתה חלשה, למרות שהמינון לא היה נמוך כלל! מה דעתכם? האם למישהו היתה התנסות דומה?

נסיכה ג

New member
כן! בפרוש אותם תופעות ועוד

אנחנו חזרנו לרגיל והילד פשוט מאושר וגם המורה ואפילו החברים, הם טוענים שבני חזר לעצמו. ה LA פשוט היה לו נוראי, אני גילתי לצערי שהכדור עושה לו כ"כ רע עד לכי כך שהוא התחיל לעבוד עלי (מחביא את הכדור ולא לוקח). אני שנאתי את מה שהכדור הזה עשה לו ואת איך שהוא נראה אתו ושנאתי את הבלבול שזה גרם לו ולי ולמורה הנפלאה שלו. אוףףףףףףף מה שהם ואנחנו צריכים לעבור....

b a r b a i m a

New member
מדהים מה שאותו כדור עושה לילדים

שונים. זה פשוט לא יאומן. למה אותו כדור לא יכול להשפיע על המתוקים שלנו באופן שווה בשווה כמו שאקמול מוריד חום לכולם? חבל שזה לא כל-כך פשוט. לבן שלי דוקא ה-LA הוא שגרם יציבות! עד אז הוא לקח ריטלין 5 מ"ג ועלינו ל-10 מ"ג וזה היה משפיע ל-שעתיים ואולי שלוש וזהו! מאז שעברנו לLA הרבה יותר טוב לו ולנו ולכל הסביבה. מה שכן לפעמים יש לו ריבאונד ממש לא נעים.....

zivadina

New member
בסופו של דבר הנסיון בשטח הוא הקובע

וכנראה הבדלי התגובות בין ילדים שונים לאותו הכדור נובעים מן האופן שהכדור מתפרק בגופם. אני זוכרת שד"ר מנור כתבה כאן שיש ילדים שזקוקים לאפקט ה"זבנג" בתחילת הפעילות.

למעלה