אכזבה מהשירות

eyalben

New member
אכזבה מהשירות

שלום, הבנתי שיש פה נציגים מהוט? ובכן אני אנצל את האפשרות הזאת להביע דעה על שירות הVOD. לאחרונה נפתח השירות לחודש חינם, ואני כמו כל ישראלי טוב החלטתי לבדוק מה יש שם בעצם. אז נכון, המערכת פשוט גאונית ! אבל באמת שלא מצאתי מה לראות. אז נכון, סרטי MGM זה נחמד ששמים, אבל הרי שMGM בארץ לא מחדשים את הערוץ שלהם, וכל הסרטים האלו שודרו לפחות 10 פעמים כל אחד, חוצמכמה שהיו ממש גרועים ובטח שודרו באיזה 2 בלילה. זה יפה המחשבה, אבל זה כמו להגיד: "כדי למלא את התוכן נתנו לכם את סרטי הזבל, כדי שלא תגידו שלא נתנו לכם סרטים בחינם, אה מה אמרתם? סרטים טובים? זה בתשלום". כיוון שאם אתם מתהדרים בסרטי MGM, אתם יכולים גם להפתיע עם סרטים חדשים יחסית, שעברו את שנות ה2000 בתאריך ההפקה, ולא רק את ה"קלאסיקות" של MGM. בנוסף, הVOD מציע מגוון רחב של סדרות ישראליות... נפלא! אחרי שטחנתם את הסדרות הללו בביפ וערוץ 3, אני לא מוצא טעם לצפות בהם שוב. זה נחמד להביא 2, 3, 4, אפילו 5 סדרות ישראליות רגילות, ואולי עוד 2-3 סדרות לילדים כמו הפיג'מות או השמינייה, אבל זה לא פתרון. שידור חוזר של יצפאן? זאת לא תוכנית בהמשכים, זאת תוכנית מערכונים שלרוב רלוונטית לאותו יום ולפעמים לאותו השבוע, ספק אם מישהו שחוזר מהעבודה אחרי 11 בלילה (שכבר שודר יצאפן) ישב לראות, ולאנשים יש חיים מאשר לצפות ביצפאן בשידור חוזר ביום אחרי. אני לא יכול שלא להגיד כמובן שלא התרשמתי מקטגורית הילדים, מולאן, היפה והחיה.. רגע, אבל זה לא הסרטים שקונים בתחנות דלק ב9.90 ? ולמה כל הקולות דומים? כמה מדובבים דיבבו אותם? 1? 2? בכל מקרה, זה נחמד להגיד ש"אם אין לך HOT, אין לך VOD" , ואם יש לך, אתם מתהדרים בסרטי הזבל , חיקוים עלובים של דיסני, שידוע בבירור שאנשים מעדיפים סרטים של דיסני (ויש קצת.. אבל הם, ניחשתם נכון, בתשלום). אני מבין שלהביא סרטים/סדרות איכותיות עולים יותר, הרבה יותר, השאלה היא אם לא עדיף לצמצמם את כמות התוכן, להעיף את 40 סרטי הזבל של MGM, ובמקומם לתת 12 סרטים רגילים, בחינם. מה שכרגע אני הצלחתי להבין מהשירות: מי שרוצה אותו, 9.90 לחודש כדי לקבל את האפשרות לתוכן איכותי, התוכן שמובטח בחינם הוא תוכן גרוע למדי, ומעט מאוד ממנו רלוונטי למציאות שבה אנשים יכולים להוריד את הסרטים מהאינטרנט. אני מוכרח להודות, אם הייתם משיקים את זה לפני תוכנות השיתוף, אולי אפילו הייתי רוכש מנוי ב9.90 וקונה את הסרטים ב17 שקל, אבל זה פשוט לא רלונטי לימים של היום, שבו האינטרנט (לזכותם יאמר, אתם הכי זולים) יוצא כ80 שקל לחודש, ואפילו סבא שלי (כן כן! זה אמיתי) מוריד סרטים באימיול ובביטורנט. אז מה בעצם אתם מנסים לחדש? הטכנולוגיה? מדהימה! אין מילים! באמת , פשוט טכנולוגיה מלאת פוטנציאל ונוחה. אבל לתת ללקוחות את הסדרות/סרטים ה"יותר זולים" בחינם (וגם החינם הזה כרוך ב9.90), ואת הדברים הרגילים בתשלום אז זה בהחלט נראה לי, ולאחותי שהדלקנו את הערוץ בפעם הראשונה ואמרנו: "מה זה, כל מה שיש פה זה את הסדרות החרושות האלו בעברית", מה גם שאני לא כל כך אוהב תוכן בעברית (הפיג'מות היחידה שעשתה את זה... וגם תיק סגור, שיש לה רק עונה אחת והפיקה ערוץ 10, אתם מוזמנים לקנות, היא צריכה להיות ממש זולה, ממש כמו שאתם אוהבים). אני ואחותי פשוט הסתכלנו והגענו למסכנה שזה פשוט לא שווה את ה9.90 לחודש ! ה 9.90 האלו, הדבר היחידי שגורם להם להיות שווים זה שזה נותן לנו את ה"אפשרות" לצפות בתוכן איכותי. ב9.90 , בדיוק כמו גלידה ב1.90 במקדונלדס (שאפילו ממנה מקבלים הנאה גדולה יותר מהתכנים בחינם), מהווה סתם דרך לגבות XTRA כסף מהשחקנים. אין לי ספק, שאם ב9.90 הייתם מוכרים לי ערוץ שמשדר לו 5 סדרות רכש, פרקים, למשל ורנויקה מארס, או סדרות אולי שלא שודרו בערוצים אחרים, הייתי משלם, אפילו 15 שקל הייתי משלם, ואני יודע שעוד הרבה. לסיכום? ההוט VOD, פשוט לא ריאלי, וחבל, אני כל הזמן מתאכזב מהטעויות השיווקיות של הכבלים...

צודק בגדול!!!!!!!!

כל מי שחושב שהוא צודקק שיעשהה

HOT VOD

New member
שירות HOT VOD

איל שלום קודם כל, סחתיין על ההשקעה. הרבצת פה איזה 600 מילים, ומכך אני מסיק שהשירות באמת חשוב לך. כפי שכתבתי בכל מיני מקומות ברחבי הפורום, שירות ה VOD הוא עדיין בתהליך למידה. בכל יום אנחנו מגלים אילו קטגוריות אתם יותר אוהבים ומה לא עובד, ועל סמך זה - מנסים לשפר ולעדכן. נכון להיום יש כמעט 70 אחוז מהתכנים שניתנים בחינם (או כמו שנהוג לומר - ללא תשלום נוסף מעבר לדמי המנוי). סרטי MGM ניתנים בחינם ומטרת הקטגוריה לספק סרטים, גם אם לא שוברי קופות, בחינם למי שרוצה להעביר את הזמן בכיף עם סרט טוב/חביב/נוסטלגי, מבלי לנפח את החשבונית החודשית. בשום מקום לא הצגנו את MGM כספינת הדגל של השירות, זו עוד תוספת לתחום שנקרא "תכנים בחינם". אני מוחה בתוקף על ההגדרה "סרטי זבל". סרטים כמו "הרומן שלי עם אנני", "לבוש לרצח", "מוכת ירח", "קטיפה כחולה" הם סרטים שמוגדרים כקלאסיקות בכל פרמטר שהוא. הסרטים שמעבר, הגם שלא זכו באוסקר, זוכים להזמנות רבות מאד (נינג'ה אמריקאי, למשל) אז כנראה שיש מי שכן מעריך את הקטגוריה. לסיכום ענין MGM - המטרה היא להעלות מדי חודש או חודשיים עוד חבילת סרטים (כ 15 כל חודש) ללא תשלום נוסף. לצערי לא ניתן לתת סרטים חדשים שלהם בחינם, שכן כמו שאתה אולי יודע - חברה (כל חברה שהיא) צריכה להיות רווחית כדי לשרוד, ואם מאזן החברה מראה שההוצאות גדולות מדי ביחד להכנסות, השירות/חברה לא ישרדו. מאחר ואני מבין שכן חשוב לך שירות כמו VOD, ואתה מעריך את הפוטנציאל שלו (ובצדק) לבטח תבין שלתת משהו שלא רווחי לחברה - יהרוג את השירות. כן, אני יודע שתמיד מלינים על כך שהוט תמיד רוצה עוד כסף, ומאידך - אתה מכיר מישהו שלא רוצה עוד כסף? אדם או חברה? זה חיוני להישרדות (אלא אם יש לך גב כלכלי שרוצה לשפוך עליך כסף למרות שאתה חברה מפסידה, כמו חברות מתחרות, כן?). לגבי יצפאן, סדרות וכדומה - בשלב זה, וכפי שכבר ציינתי במספר שרשורים, אין לנו אפשרות להביא סדרות רכש, ומה שכן אפשרי - אנחנו מעלים. ליצפאן היה ביקוש רב, ולכן הקטגוריה הועלתה. המספרים מלמדים שאנשים (אחרים ממך, כנראה) מאד מעריכים את המאמצים וההזמנות לסדרות השונות הן בכמויות. אנשים מצביעים בידיים. סרטי האנימציה שנמצאים בשירות הם מה שיש כרגע. אתעלם מההערה על כמות המדבבים, כי היא לא עניינית. היינו מאד שמחים להעלות את סרטי דיסני, אך כפי שתוכל לקרוא במילון המונחים פה באתר, תחת "זכויות יוצרים" - לא כל דבר הולך כל כך בקלות, ודיסני, למשל, טרם הביעו נכונות לשתף פעולה עם השירות שלנו. הורדות באינטרנט? סבבה, תבלה, מקווה שלא תסתבך עם זה (וגם לא סבא שלך). זה לא חוקי, ובוודאי לא יכול להיות שיקול. העובדה היא שביותר בתים כיום יש ממירים דיגיטליים של HOT מאשר מחשבים עם ביטורנט. לאנשים עדיין נח יותר לראות סרטים בטלוויזיה, מה לעשות. באשר ל"תיק סגור" - אני משער שבדקת וגילית שהסדרה עולה מעט מאד כסף. אשמח לרכוש אותה במחיר שקיבלת. לסיכום: צר לי שאתה חש שהתוכן אצלנו הוא "זבל". אנחנו מנסים לייצר סופרמרקט של תכנים, כלומר היצע נרחב מתחומים שונים, וכל אחד לוקח לעגלה שלו מה שהוא רוצה. זה שאתה לא אוהב תפוצ'יפס, לא אומר שהשכן שלך מחזיק באותן הגדרות טעם שלך (יכול להיות שהוא דווקא כן רואה יצפאן ב VOD ולא חושב שזה מיותר וטחון). אנחנו לומדים את הרגלי הצפייה של הקהל תוך כדי, ומתקנים ומוסיפים טעמים תוך כדי התהליך. השאיפה היא שתוך פרק זמן (שאינו ידוע כרגע), נוכל לאפשר סדרות רכש איכותיות, סרטים חדשים (לא אלה שאתה משיג בביטורנט, זה לא חוקי) כמו בספריות, ותכנים בלעדיים. כרגע אנחנו מאפשרים לכל אחד להעביר לפחות כמה שעות טובות בכיף, כמעט בכל נושא שבו הוא מעוניין, ומאזינים לבקשות כדי לראות למה נוכל להיענות ולהוסיף טעמים לתבשיל המיוחד הזה שנקרא HOT VOD. נכון, מאחורי המנגנון מסתתר (האמת שלא ממש מסתתר) גם השיקול הכלכלי, אבל בסופו של דבר - זה יחזור אליכם, הלקוחות, בצורה של תכנים טובים ואיכותיים יותר, כך שתוכל לשלם את 15 השקלים כפי שאתה מציע (למרות שאנחנו לוקחים רק 9.90) ולחיות בלב שקט. מקווה שתקרא, תשקול שוב ולפחות תבין את המקום בו אנו נמצאים והאופציות העומדות לרשותנו. בברכה, אביב הוד, עורך תוכן VOD, ומנהל הפורום. נ.ב יצא לי כמעט אותו מספר מילים כמוך. אנחנו פיטים בתחום הזה, אפשר עכשיו להתחיל בתגובות קצרות יותר, לדעתי..

omri120

New member
אביב תקרא את ההודעה השנייה שכתבתי

רוצים שידורים מאחוריי הקלעים. כמו שאתם עושים תוכניות מיוחדות של כוכב נולד-מאחוריי הקלעים. רוצים שתביאו לנו כל מיני חומרים גלם של דברים..כמו "רצים לדירה". איך קיבלתם הסכמה מהזכיינית לשדר (כמעט) את כל חומרי הגלם של הזוגות?? (נכון..זה לא ממש כל אותן שעות שהמצלמה צילמה..חחח. כי מדובר שעות! אבל עדיין,קיבלתם חומרי גלם..לא ערוך.... איך הצלחתם? או כמו למשל הפיספוסים של משחק מכור. ואולי תשאפו להגיע לתוכניות כאלה.זה מאוד מעניין אנשים לראות "מאחורי הקלעים" וכל זה.כי אלה דברים שערוץ 2 בד"כ לא יבזבז זמן מסך עליהם. (טוב..הם דפוקים ערוץ 2.) בקיצור,מקווה שתהיה תשובה בשבילי."אביב הוד"

mishelli

New member
לבטל את ה-9.90 ולתת את כל התוכן

"בחינם". גם ככה אני משלמת כמעט 300 ש"ח לחודש!!!. השבוע הורדתי כמה חבילות, כדי להוריד קצת בתשלום, ויוצא שאת הערוצים שאני הכי אוהבת אני לא יכולה לראות בלי להוסיף כסף (נוסף על המינימום שזה 185 ש"ח). למשל ערוץ התכלת, ההורים, ריאליטיוי, אדוונצ'ר, ואת הערוצים שהילדים אוהבים: לולי, לוגי, גורדי, משחקים, עוד ערוצי ילדים. אני דווקא מרוצה מהוט וי.או.די, היום ראיתי פרק של טלנובלה בע"מ, פרק חדש שעוד לא שודר. ומאז שהתחילו אצלנו את הוי.או.די ראיתי 35 פרקים של הטלנובלה (קודם הפסקתי לראות אחרי שפספסתי כמה פרקים). גם אני בעד להוסיף תוכן בוי.או.די: ערוץ נוסטלגיה: סרטים ישנים כמו אבא מתארס המקורי, עם היילי מילס, מלפני יותר מ-40 שנים!. סדרות ישנות לסדר את קטגוריית הנוסטלגיה לפי שנים: שנות השישים, שבעים, שמונים וכו', גם ישראלים וגם מכל העולם. סדרות כמו בית קטן בערבה, היה היה, ועוד ועוד... קטגוריית טלנובלות

omri120

New member
אויש אייל...אתה כזה קשקשן!

כמה בילבולי ביצים בהודעה אחת. מבחינה טכנית ההוט VOD..ממש על הפנים. המון תקלות.אבל מבחינת תוכן (בתור התחלה,אני מה זה מבסוט). כל פעם אני מגלה דברים חדשים וזה אחלה. למשל,מי שאוהב כוכב נולד,יכול למצוא שם תוכניות שלא שודרו בערוץ 2. כל מה שקורה מאחורי הקלעים--הכל מתועד שם. ואלה דברים שלא ישודרו לעולם בערוץ 2. וזה מאוד מעניין. בתור אחד שעובד,ואין לו ממש זמן לראות את יצפאן..אין כמו לשבת ביום שבת עם החברה,ולראות את יצפאן. וגם להעביר דברים שלא מעניינים אותך..ולהגיע ישר לעיקר. בגיזרת הסרטים..אז תשלם..יקמצן!!! יש שם סרטים טובים מאוד. לגביי ספורט-אז יש שם המון תוכניות שח "אחד על אחד" עם רמי ענבר...שבתור אוהד ספורט..לא תמיד יצא לי לראות. כי אני לא תקוע כמוך מול הטלוויזיה. ועוד נקודת פנינה אחת מדהימה..שגיליתי רק השבוע!! רצים לדירה!!!! אם נכנסים לתוך האופציה של "רצים לדירה" ושם ל "הזוגות הסיפור המלא"..אפשר לצפות בכל זוג וזוג בנפרד!! כולל כל החומרים שלא שודרו בערוץ 2. אתה רואה ממש חומרי גלם של כל יום ויום במסע של הזוגות.לפני עריכה . ממש רואה את המצלמה שמלווה אותם קרוב ל 24 שעות. ישבתי קרוב ל 5 שעות בכדי לראות את הזוג המטורלל "מאיה ושרון"...חחחחחח בלי עריכה ובלי כלום. וזה היה גדולללללללללללללללללללללללללללללל בלי פרסומות..בלי קריין...בלי עריכה...בלי מוזיקה...בלי כתוביות! פשוט נקי לגמריי. נו...ולך יש עוד טענות?? יש עוד המון יתרונות ב VOD...ואני בטוח שהם רק ישתפרו. אז תעשה לי טובה. בכיין

omri120

New member
אההה..ועוד משהו...

אם אתה שואל את עצמך "מה זה מעניין לראות רצים לדירה בלי קריין,בלי כתוביות בלי מוזיקה ובלה בלה בלה בלה"..?? אז אני התכוונתי שמי שאוהב את התוכנית הזו ,וכבר יש לו איזשהי דיעה על זוג כזה או אחר...מאוד מעניין אותו לראות את החומרי גלם של אותו זוג. במקרה של שרון ומאיה..מדובר בזוג מטורל...חחח....שלא מפסיק לריב ולקלל אחד את השני.חחחחח לצפות ביום שלם שלהם,בלי עריכה...זה דבר מעניין,מצחיק ומסקרן.חחחחח ותאמין לי,שהם לא עושים הצגות בגלל שיש שם מצלמה. כי אין זמן לזה. לכן,אתה מקבל אותם הכי אותנטי שיכול להיות. מה שחשוב..אם כבר עורך התוכן קורא את מה שאני רושם הוא ש: תשתדלו באמת לתת כמה שיותר דברים שלא נמצא אותם בערוצים 2 ו 10. כל מיני מאחורי הקלעים..כל מיני דברים בסיגנון של פיספוסים.... כל מיני תוכניות שאתם עורכים כמו "כוכב נולד-מאחוריי הקלעים" וכל זה.. בקיצור...תשקיעו בזה. תודה לכם

HOT VOD

New member
תוספות

הי עומרי מה שאפשר ואנחנו מקבלים - אנחנו מעלים, לראיה - בקטגוריית טלנובלה בע"מ יש המון חומרים שקשה להשיג, בשמיניה העלינו פספוסים, וכך הלאה - בכל מקום בו זה אפשרי, אנחנו מוסיפים תוספות. שמח שאתה מעריך את זה.

X Slider

New member
חולק על דעתך! ../images/Emo13.gif

VOD אחלה שירות לפי דעתי, יש הרבה מה לראות! רק חבל הוא לא עובד ואני משלם סתם

moonch

New member
גם אני משלם סתם

אין לי כוח שטכנאי יבוא אליי כל שבוע וינסה לתקן, כמובן שהוא לא מצליח ומחליף ממיר כל פעם... אני מניח שיש עוד שמשלמים סתם.

chaki finster

New member
אמממ....גם אני חושב שהשירות לא משהו

בכל זאת אני חייב עזרה דחוף!! בקישור הבא מצורפת תמונה של דמות אחת שאני מכיר אבל לא מזהה וזה מטריף לי את השכל! אז בבקשה מי שמזהה שישרשר את שמה של הדמות ומאיפה היא אם הוא יודע... בתודה,דידל!

למעלה