אכזבה מהכינרת

א ו ר 34

New member
אכזבה מהכינרת

מאז ילדותי אהבתי מאוד את הכינרת. לשכב על מיזרון הים ולשכוח מהעולם... בסופ"ש שעבר נסעתי עם ביתי לכפר נופש "מעגן עדן" (ליד עין גב) ונוכחתי לדעת שהכינרת כבר לא מה שהיתה פעם. המים עכורים ומלוכלכים, ואחרי שעוברים את האבנים - מגיעים לבוץ טובעני ומגעיל ביותר. בקיצור, את הזמן שלנו שם בילינו רק בבריכה. באיזשהו רגע שאלתי את עצמי - למה בעצם לנסוע שעתיים, לסבול מחום כבד (כמו אילת רק בתוספת הלחות) ולשלם 700 ש"ח ללילה, וכל זה רק בשביל בריכה?? בכל זאת, אני רוצה גם להמליץ על אתר של שייט קייקים, שנמצא בתחילת קיבוץ כינרת ונקרא "רוב רוי". קיבלה את פנינו מישהי מקסימה והסבירה בהרבה סבלנות וחן. השיט בקייק הוא במי הירדן השקטים, כשהעצים בצדדים מצלים על המים. יש אומגות והרבה אנשים קופצים למים. הרבה הצלחה לכל מי שמתחיל את שנת הלימודים מחר!!!

רותי ע

New member
שותפה לאכזבה שלך

אני לא מדברת כבר על חוסר הצדק שאני צריכה לשלם הון כדי להיכנס לחופים שצריכים להיות של המדינה. אבל גם כשנכנסים אין את הטבע היפיפה שזכור לי מילדותי. כל כך עצוב.

טבע בכינרת

יש ויש אנחנו מצאנו לנוו בפיסת חוף קטנה שנשארה פתוחה לקהל הרחב "(בנתיים) סמוך לחוף צאלון אחה"צ אפשר לראות שם את גולשי הרוח שזאת חוויה בפני עצמה כמו כן יש שם טבע אמיתי - לא יותר מידי רעש ובלאגן של אנשים יש אבנים כמו בכל צד של כנרת ואפשר למצא פינות שבהם המים ממש כמו הבריכה

למעלה