אכזבה, הא?

אכזבה, הא? ../images/Emo4.gif

ועכשיו אני מאוכזבת? או פגועה? אני מאוכזבת ממנו, שויתר עליי, וגם פגועה כי לעיתים אני חושבת שאולי האהבה שלו כלפיי חלפה. ואצלי היא עדיין נמצאת ותמיד תהיה. אז מה עושים כשמאוכזבים מאהבה?

Crossface

New member
שאלה טובה

גם אני צריך תשובה לאותה שאלה אנחנו באותה סירה היא ויתרה עליי, כי לא הייתי מספיק חשוב לה והיא בחוצפתה אומרת שזה לא נכון ואני כן חשובה לה אני גם מרגיש פגוע, היא אמרה שהיא אוהבת אותי והיא אמרה את זה לפני כי אני לא רציתי להגיד את זה סתם והיא כעסה בזמנו על זה שלא אמרתי לה את זה (לא שהיא אמרה לי שהיא כועסת, כמו כל דבר הייתי צריך להגיע למסקנות לבד כי היא לא הייתה באה להגיד לי מה מפריע לה אם לא הייתי מוציא את זה ממנה) והתאהבתי בה ועכשיו אני תקוע עם זה עם האהבה הזאת שהייתי רוצה שתעבור

Crossface

New member
יש משהו שאני אוהב לעשות

לפעמים זה עוזר, למצוא שירים, או חלק משיר שמדבר על מה שאני מרגיש באותו רגע אז זה הקטע מהשיר It´s over now/112 Baby it´s a shame - shame that we go through, the things that we go through, when you´re in love with me, and i´m in love with you. I think that we should talk, talk about our problems instead of running away. Oh baby it´s a shame, we couldn´t work it out, forgot what love was all about, (the feelings we had from the start) the feelings we had, my heart will always be with you

העקשנית

New member
לפני שנכנסתי לכרטיס שלך

חשבצי זה מה שהיה הבחור שלי אומר לגביי. אבל הוא קצת יותר מבוגר, ושנינו בעצם איכזבנו אחדת/שני. ואני כן באתי ואמרתי מה מפריע לי. אבל-הוא לא רוצה להשתנות. אולי לא יכול. והחיים קשים בגלל זה. ומאכזבים. נו, טוב. בגלל זה נכנסתי לכאן.

jess ועוד

New member
ויתור הוא לפעמים סימן

לחלשות אופי וחוסר יכולת להתמודד ולפעמים מראה עד כמה את חזקה ויכולה להגיד לעצמך "די מספיק" תנסי לעשות חושבים רק את ואת ובכנות לחחליט באיזה מהצדדים את נמצאת...

sidi

New member
מה עושים?

הרבה אין מה לעשות, אכזבות זה חלק מהחיים, כל אחד נרפא מהן בדרכו שלו, תנסי להמשיך הלאה תמצאי אחד שיאהב אותך באמת ולא יוותר עלייך כי על אהבה לא מוותרים סתם כך...

sidi

New member
את רואה

למה גרמתם לי כאן???
האמת שנכנסתי קודם כל כדי לראות מה קורה איתך עם יש חדשות ואם כבר אני כאן אז מה אני אתעלם מכולם????

danistar

New member
ממשיכים הלאה ..

מה תעשי תתאבלי כל החיים ?? זה קשה , זה לא קל אבל זו הברירה היחידה . צריך להתמודד עם זה כל יום לגופו . צריך לתת לזה זמן . את צריכה להשלים עם העובדה שזה נגמר ולהמשיך קדימה , אסור להתאכזב מהאהבה , לפעמים היא קשה , לפעמים היא כואבת אבל ככה זה בחיים יום אתה למעלה , יום אתה למטה וכשאתה שם למטה אתה חייב לקחת את עצמך בידים ולחשוב איך עולים שוב למעלה .

shiraz2

New member
מממ...

מה עושים? אפשר לעשות הרבה דברים: אפשר לבכות נון סטופ, במשך כל יום כל היום. אפשר לחשוב עליו ורק עליו ולא לרצות אף אחד אחר. אפשר לנסות להחזיר אותו אלייך בכל דרך אפשרית גם אם זה כבר אבוד מראש. אפשר להיות בדיכאון בגללו כל החיים. ואפשר גם.. להחליט שצריך להמשיך הלאה, למרות כל הכאב... למרות כל האהבה. ואז אפשר באמת להתגבר. לאט לאט. עם הרבה עזרה מחברים/ידידים/קרובים/בן זוג חדש. אפשר לעשות הרבה דברים חמודה, השאלה היא מה את רוצה. אם את חושבת שמספיק התאבלת עליו, שנמאס לך כבר לחשוב רק עליו כל הזמן, את יכולה להתגבר. נכון, זה קשה. אפילו מאוד. אבל אפשר. אם תחשבי שאת מתגברת, ותשנני את זה בראש כל הזמן (אני מתגברת, אני מתגברת, אני מתגברת..........
), עם הזמן זה באמת עלול לקרות. אבל שוב, השאלה היא מה את רוצה. אני פה מאחורייך, בכל החלטה שתעשי. ברוכה הבאה לפורום, שלך, שירז

חבר´ה...

תודה רבה לכולכם... אתמול בערב עברתי די הרבה, דיברנו בטלפון והוא אמר שהוא המשיך הלאה... וזה כואב, אני מרגישה כאילו תקעו לי חץ ישר ללב. וממש השתגעתי... אבל החלטתי, שזהו... הוא ויתר וכך גם אני. הוא ממש לא שווה את האהבה שלי. ולכן, אני יעשה הכל כדי לשכוח ממנו. יום יבוא והוא יבין כמה אני חסרה לו וכמה הוא הפסיד. ולי, לי מגיע מישהו יותר טוב, מישהו שאני לא יריב איתו כל יומיים ויפוץ בבכי. כי גם איתו וגם בלעדיו קשה לי... אז אולי אחרי שאני ישכח ממנו ויבוא מישהו אחר(כבר בא) אז יהיה לי טוב... יהיה לי ממש טוב. ורציתי להודות לכם... כי איך שקמתי נכנסתי לצפות בהודעות וזה עשה לי ממש טוב... הייתי כאן כבר פעם בכינוי ילדה מאוהבת שהוחלף אממ... ישר אחרי הפרידה... אוהבת את כולכם
ים ושוב תודה

למעלה