אכזבה גדולה

יהלומה33

New member
אכזבה גדולה

עשיתי 26 טיפולי הילינג להעלמת ציסטה בשחלה ,השבוע עשיתי טיפול אולטרא סאונד ולא רק שלא זז כלום אלא הציסטה מעט גדלה ,האם כמות הטיפולים שעברתי כדי להעלים ציסטה בגודל 2ס"מ והתוצאה נורמלי?כי אני כבר מתחילה לא להאמין לשיטה הזו.

ינוקא1

New member
לא תמיד טיפול מצליח

וזה כולל כל שיטה , כולל רפואה מערבית. זה גם לא אומר שהשיטה לא טובה , תלוי גם מי המטפל. 26 טיפולים זה המון , ואם עד עכשיו לא עזר , גם לא יעזור. עם זאת , אם היית מטופלת אצל מישהו \ מישהי טובים עם אנרגיות טובות והטיפול הביא אותך לאיזשהם תובנות - הטיפול לא היה לשווא. לפעמים גם אם לא מוצאים את מה שחיפשנו , מקבלים דברים אחרים.

שחלות פוליציסטיות ודמיון מודרך

לי היה קשה להיכנס להריון עם בני הבכור, אוהב הצהבהב (שהיום הוא בן שנתיים וחצי, אח לאוריאל המתגלגל). באחד החודשים החלטתי שאני עושה לעצמי דמיון מודרך, ומלווה את הזקיקים שלי בצמיחתם. לא ידעתי אז עדיין על שחולות פוליציסטיות (מרובי ציסטות). באותו החודש הרופא אמר לי שאני פוליציסטית, שמדובר במחלה הורמונלית שתמיד היתה ותמיד תהיה, ושאם לא גילו את זה עד עכשיו זה רק בגלל שלא בדקו מספיק טוב. אין תרופה, הלך עלי. בחודש לאחריו, כבר לא הייתי פוליציסטית. וזה על הכוח של טיפול הוליסטי, אמיתי, מיודע, ועל ציסטות. נסיון אמיתי מהחיים. יקירתי, מטפל שלא מתאים לך - שני טיפולים או מאה, כלום לא יזוז. את צריכה מישהו שיאפשר לך מרחב טיפולי לעשות עבודה. אל "תקברי" את כל המטפלים ההוליסטיים בעוונו של אחד. ייתכן שזה בדיוק לא התאים לך (ומצד שני, הלכת אליו מעל חצי שנה... כנראה היה לך לפחות נעים, לא?...)

אסתר84

New member
אל ייאוש...

תבדקי איזה שחלה ימנית ושמאלית.. זה חשוב (לאבחון רחב יותר) האם את מבייצת? האם את מקבלת מחזור חודשי? ויש עוד כמה וכמה שאלות חשובות על מנת לקבוע אסטרטגיית טיפול נכונה! ציסטה בשחלה.. מקורה בעודף מתמשך של לחות בגוף. הלחות הזאת לא מוצאת את דרכה החוצה . הלחות הזאת יכולה לנבוע מתזונה לקויה .. חלב ומוצריו (מה לעשות גוף האדם לא בנוי לאכול חלב.. למרות שיקומו נגדי כמה בודאי שירצו לעלות אותי על המוקד), צריכה של פחמימות ריקות ומתוקים ועוד כהנה וכהנה רשימה של מאכלים "טעימים ומזיקים". ציסטה היא ביטוי של חוסר איזון .. וכשזה מופיע בשחלה צריך לבדוק למה שם?! יש פה איתות של הגוף למצוקה כלשהי שהתעלמו ממנה ועתה היא "תובעת את פתרונה" עכשיו.. לטיפולים שאני ממליצה בחום... רפלקסולוגיה מצויינת לטיפול בשחלה מפני שדרך כפות הרגליים ניתן גם לזהות חסימות שמובילות למצב הפיזי וכך לא רק לטפל בסימפטום אלא גם בשורש הבעיה. מדובר בתהליך טיפולי שבו יש לטפל במספר של איברים שמשפיעים על הווצרות תנאים לקיומה של ציסטה. בהחלט ניתן לשלב צמחי מרפא וגם הילינג שתמיד הופך את הטיפול ליותר. .. יש כמובן גם אפשרות לעבוד בדיקור סיני. אסתר רומי רפלקסולוגיה ותדרי ריפוי.

VisionLife

New member
הנה למה הציסטה לא זזה - המטפלים לא בכיוון...

ציסטה מקורה האנרגטי שוכן בספירת גבורה כמו גם סרטן ואיידס והטיפול הנכון הוא לדעת איך להיכנס ואיך לעקור את שורש הפגם מהשורש האנרגטי שלו, להסביר למטופל ברמת מודעות שיבין היטב למה ואיך גרם לפגם להגיע לרמה פיסית בכדי להבטיח שלא ישוב לסורו. רמות של טיפולים ואיבחונים מדוייקים כאלו דורשות שנים וידע אנרגטי גבוה ואת "המפתחות האנרגטיים" הנכונים של מי שקיבל בין בלידתו ובין בהכשרה מתאימה וקיבל את ההסמכה לכך (ואני לא מדבר על הסמכה מטעם המועצה להשכלה גבוהה). יום טוב והרבה בריאות של הרוח ושל החומר, יהלומה33

אסתר84

New member
היי שוב..

אחרי כמה ימים ואין סוף תגובות.. תראי כל מטפל ימליץ לך על מה שהוא מאמין או יודע כיעיל... יש הרבה מאוד שיטות שעשויות לעזור. לדעתי מה שחשוב שאת תאמיני בשיטה באמונה שלמה ושתכוונני לריפוי. הרבה מאוד פעמים אנחנו "מכשילים" את הריפוי משום אמונות או חוסר אמונה.. התנהגות כזאת ואחרת. מקווה שבכל זאת כבר מצאת את הדרך... לילה קסום אסתר רומי רפלקסולוגיה ותדרי ריפוי

למעלה