אכזבה גדולה

אכזבה גדולה

אכזבה אוי אלוהים איזה אכזבה בחיים לא הייתי מצפה למכה הזאת , לגלות שכמעט שלוש שנים חייתי בשקר . האדם הזה שישן איתי במיטה לפתע כל כך זר. אותו אדם שלבי נשם אותו וחי אותו . הייתכן שרק נראה לנו שאנחנו מכירים אנשים ? היית הכול בשבילי אבא שהיה חסר , אח שמגונן על אחותו , אהוב קנאי , אביר על סוס לבן ,חבר קרוב, ידיד נפש אמיתי האדם שידעתי ......... סליחה ,סליחה טעות שחשבתי שאפשר לסמוך עליו בכל דבר. ופתאום בחודשיים האחרונים יצאה המפלצת שבך מהארון לפתע האדם הכול כך אהוב עליי הנסיך מהאגדות הפך למכשפה הרעה , לזאב הגדול ועוד הרבה דמויות שעדיף שאני לא יכנס לשם . זה נשמע כל כך דרמטי מה כבר קרה ? האדם האהוב לשעבר שלי מזויף כמו שעון שקונים בשוק . משקר לי במצח נחושה ,בוגד ,מרמה ,מנצל . תמיד ראיתי בך אדם מוסרי תגיד לי זה מוסר ? לרמות אותי לשבור לי את הלב לשקר לי , לומר שאתה אוהב ורוצה להיות איתי ואז להתחרט . הכי עצוב לי שלא פגעת רק בי אלא פגעת בכול המשפחה שאהבה אותך דאגה לך והכניסה אותך לביתה. הסיפור שקרה בחודשיים האחרונים כל כך ארוך שאין לי כוח לספר. אבל בשורה התחתונה הלב שלי נשבר בזכותך . היו לנו תקופות טובות אני לא אכחיש תקופות שאני תמיד אנצור בלבי . אבל הזיכרון הכול כך מתוק שלך נהיה רקוב ומסריח . ייקח זמן אבל ברור לי שאני מתגברת עליך המכתב הזה( השני אגב מכתב שכנראה לעולם לא תקרא ) מנקה את המערכות שלי מכול התחושה המגעילה שהשארת בי תחושת אכזבה . אז אני מאחלת לך רק טוב שיום אחד תהיה אמיתי רק אתה ועצמך ותבין מה הפסדת כי אני יודעת שהפסדת המון . זה מוזר כי מאז הפרידה אני קולטת כמה אני שווה ,וזה לא רק הפרגון מבחוץ או האנשים שברגע שנפרדנו גילו לי את הרגשות שלהם כלפי , זה אני מתוך תוכי היום מבינה שאתה לא מגיע לי אני צריכה משהו קצת יותר ברמה . אז אהבה חדשה גם היא תגיע . עצמאות תמיד הייתי עצמאית (בקטע הזה יש לי מזל ). חברים תמיד יש ואליהם אני תמיד מודה . והכי חשוב יש לי את הכוח הכי גדול משפחה שבעזרתה אין שום מכשול שיעצור אותי . אז משפט אחרון ודיי תודה לך בזכותך הרווחתי את עצמי בחזרה. (מצטערת על האורך זה פשוט נשפך החוצה)

adi1331

New member
עצוב לקרוא

כל מה שנותר לי לאחל לך שתמצאי את האחד שכן ידע להעריך אותך. וזה יקרה.

../images/Emo24.gif עצוב לי לקרוא

אני מבין לליבך ומקווה שתתאוששי מהכאב ומהשבר במהרה. אם מסתכלים על הצד החיובי, הרי שקיבלת עוד צ'אנס ללמוד מספר שיעורים על זוגיות ועוד צ'אנס למצוא אהבה ובן זוג שיהיה מתאים וטוב יותר עבורך. ברור לי שהדברים לא כל כך פשוטים ופשטניים כמו שאני מצייר אותם כאן, אבל זאת חצי הכוס המלאה. זאת, ועצם העובדה שאת מרגישה שהרווחת את עצמך מחדש. מאחל הצלחה והחלמה מהירה מכאבי הלב. רועי.

smartblonda

New member
את הגרוע מכל עברת

מאחלת לך למתוא את האהבה לה את ראוייה

omer73

New member
זו תחושה כבדה

וזה איכס גדול, אבל בשביל עצמך את חייבת להפנים את זה שיש אנשים שיודעים להעריך, שיודעים להעניק בחזרה, זה תלוי בבנאדם, יש אנשים איכותיים, עם לב, שידעו להעריך, ולא יחזירו כזה גועל לבנאדם שאוהב ומעניק להם. רק צריך לפגוש אותם. והדרך מתחילה בזה שפשוט צריך לשמוח על מה שיש, את צריכה לשמוח על זה שאת כבר לא שם, וזכית בחופש שלך בחזרה, ופשוט לדעת להינות ולשמוח ממה שיש. מניסיון זה עוזר, פשוט עוזר להמשיך הלאה, לשכוח מכל הגועל.

אני דווקא שמחה בשבילך.

לא על זה שנפרדתם בצורה כזו מכוערת, אלא על זה שהרווחת את עצמך בחזרה תוך כדי התהליך. כל כך הרבה אנשים "נמסים" אל תוך פרידות עד שלא נותר מהם כלום חוץ מהפרידה... אז אני מאחלת לך להמשיך לצבור כוחות. אני מכירה את התחושות שאת מתארת, ומאחלת לך שלעולם לא תחווי אותם שוב
.

קוראת אותך ונזכרת בי...

זה בדיוק מה שכתבתי לפני כשנה...פשוט בזכות השקרים והגועל שלו גיליתי את עצמי בחזרה, ופתאום הבנתי כמה אני שווה. אותן המילים..בדיוק אותו הסיפור...גם על המשפחה שנפגעה חוץ ממני כי הכניסה אותו לביתנו. יהיה בסדר יקירתי. הקשה מכל כבר מאחורייך. אני שמחה שהגעת למסקנה כי את שווה הרבה יותר!

אין על מה

באמת. זה יעבור. ואת תצאי מחוזקת פי 100. הוא לא שווה לא את הדמעות ולא את הכאב. "מה שלא הורג רק מחשל". הקלישאה הזו כ"כ מתאימה למצב שלך עכשיו... יהיה בסדר יקירתי.

תגובה

קשה, אבל החשוב לאהוב הכי הרבה בעולם את עצמנו ואת חיינו. אנחנו הדבר הכי חשוב לעצמנו, וצריך להנות מחיינו ככל שנוכל. בשביל זה צריך לעסוק בדברים שאוהבים ושמענינים אותנו.

למעלה