אכזבה גדולה ופרידה

yaronp

New member
אכזבה גדולה ופרידה

שלום חברים: הצטרפתי לפורום הזה לפני כחודשיים, בתקוה למצוא במה לשיחות מענינות בנושא החביב עלי - יין. במקום זה מצאתי פורום שמקסימום עוסק ב "איך לעשות B52" וב- "אני בן 9 וחצי ומעוניין לדפוק את הראש (או את הראש של אחותי ?)" ציפיתי לרמה קצת יותר גבוהה... אז בצער רב אני מודיע לכם שאני, עבדיכם הנאמן, חוזר לפורומים של WINSPECTOR ו-WINES.COM אני כותב את זה בצער רב, מפני שתרבות היין בארץ הולכת ומתפתחת ומילים כמו "טאנינים" ובוקה לא זרות לנו... למדינה עם כמות נאה כזאת של בוטיקים לא רעים, מגיע פורום מכובד יותר.. אחזור מדי חודש לראות מה נשתנה אולי יש תקווה.. ובינתיים - עד אז להתראות ירון

סקיפר1

New member
אל תמהר להתאכזב. הפורום עדיין חדש.

ואפשר שחובבי היין אינם בהכרח חובבי אינטרנט ולכן הם לא מגיעים לפורום לוקח הרבה זמן לאסוף קבוצה רצינית.

MARMELAD

New member
לפני האכזבה והפרידה..... ../images/Emo13.gif

חכה. בקרוב מאוד.. הולך להיות פה שינוי די גדול. תחזור להציץ בקרוב.
גיא

marsala

New member
תשובה לירון ובעצם לכולם..

הפורום הוא מה שאנו עושם אותו.. (עד כאן הקלישאות..) אבל ברצינות, איך אתה מצפה מפורום בן שישה חודשים להראות כמו הפורום של הwine spectator ? על עשרים מיליון קוראיו?? זאת קצת הגזמה אתה לא חושב?? התאזר בסבלנות ידידי. מרמלאד מכין לנו הפתעות !! ולסיום שאלה בתחם היין, קשור איך שהוא לריוחה חביבתך, האם יינות אדומים שעברו השרייה קרבונית המציעים פצצת פרי עדיפים או טובם יותר מאחיהם הטאניניים שלא עברו השרייה??? מה אני מעדיף? -בפרק הבא... שלך בתקווה שתשאר עמנו מוש מרסלה

למעלה