אכזבה בעיני...

אכזבה בעיני...

אכזבה בעיני זה כשנורא רוצים שמשהו יקרא...כשלא מפסיקים לחשוב על הנושא..כשחולמים כשמפנטזים...כשרוצים שמשהו יקרה כמו שאנחנו רוצים...ולא כמו שהאנשים והחיים מכתיבים לנו... אבל בסוף זה לא קורה ואנחנו שוקעים בהירורים של "מה היה קורה אילו" ו"הלוואי שהפנטזיות יקבלו פתאום תווים של מציאות". ונשארים לבד עם הרצונות והחלומות. אוף...אף פעם לא הייתי באמת טובה בהבעה וחיבור...לא יודעת מה נפל עלי...נראה לי שזה מיני דכאון...ועכשיו גם בא לי לבכות...איזה שטחי וילדותי זה להכנס לדכאונות מדברים כאלה...כשלפני שעתיים אנשים מתו בפיגוע. אני מתנצלת שאני מפילה עליכם את שטויות שלי...לפעמים אני חייבת לפרוק את הדברים ואני לא יודעת על מי.

ליאור 30

New member
נרקיסי חמודה אני כאן וכולנו כאן

בישביל להקשיב ולתמוך אם את רוצה אז בואי ותדברי ותשפכי את מה שבליבך

היי נרקיסי ../images/Emo24.gif

אין צורך להתנצל. אכן יש דברים מצערים יותר אבל חייבים לחשוב על עצמנו גם ואם רע לך - ספרי לנו - אל תרגישי רע על כך שרע לך. אוי ואבוי מה שיצא מהמקלדת שלי כרגע. חחחחחחחחחחח זו השעה. בכל מקרה נרקיסי, תנסי להתעודד וכולנו פה בשבילך. קחי
לעידוד!!

ניקולי

New member
אכזבה אמתית......שלי!!

שאני ותחת כל יום את הטלויזיה כשאני פותחת כל יום את העיתון ואני רואה לנגד עיניי את כל הפיגועים את כל הפצועים את כל ההרוגים..את כל המלחמה הזאת ששוררת אותנו מבחוץ ומבפנים...את כל האכזרות הזאת שמלווה אותנו שנים רבות..בעצם מאז היותינו עם ישראל עם יהודי. חברים יקרים!!!! אני יודעת שכל אחד ממכם עבר משהו בחיים שלו לכל אחד ואחת היתה אכזבת אהבה שגרמה לו לבכות להכנס לדיכאון ולחשוב על מה יהיה אילו.. וכאשר.. אבל נשמות טהורות אכזבות מעין אלו חולפות לבסוף הן נישארות מאחור..ממשיכים לחיות ממשיכים לזרום...תמשיכו הלאה אל תחשבו על דבר שניגמר אל תחשבו על אהבה נכזבת..החיים קצרים תהנו מכל רגע בחיים כל עוד אתם יכולים.. היתה לכם אהבה היתה ונגמרה אז מה???????? זה כואב וזה פוצע..אבל זהו זה נגמר תכניסו לראש שלכם שזהו מזלכם (אם לטוב או לרע)..אני מאמינה בכל ליבי שלכל אחד ממכם תגיע האהבה המתאימה לו ואם היתה לכם אהבה כל שהיא והיא נגמרה....סימן שהיא לא בשבילכם..אל תצטערו על חלב שנישפך כי חלב אפשר לקנות תמיד חדש במכולת..(ואף חלב טרי).. אבל מה תגידו על האכזבה הכי גדולה בחיינו האכזבה הזאת של הפיגועים הפצועים ההרוגים?? הם אלו שלעולם לא יהיו כפי שהיו הם אלו שלא יהיו בנינו ואין זה מזל אלא גורלוגורל אכזר.. ילדים חסרי חטא שמאבדים את חייהם ילדים שעכשיו יגדלו בלי אמא ואבא..משפחות נהרסות.. זה דבר שכואב זה דבר שצובט בלב.. אני כותבת לכם וכואב לי בלב אני כותבת לכם ורוצה לצעוק דייייייייייייי אני מפחדת לצאת מהבית.. היום אי אפשר לדעת מתי זה יפול עליכם..נוסעים לטיולים..נוסעים לעבודה...נוסעים לבילוי אבל לעולם לא נדע אם נחזור הביתה בשלום!! אז שוב יקרים שלי.. אהבה/אכזבה תעבירו אותה.... תלמדו לחיותתתתתתתתת כמה שאפשר כמה שניתן תחייכו כל עוד אתם יכולים.......... ורק תהיו עירניים תזהרו..כל דבר חשוד כל מי שחשוד בעיניכם גם אם הוא לא..(מחבל..או טרוריסט) התרחקו ממנו..התרחקו .....פשוט שימרו על נפשכם!! ועם מילים אלו וכאב עז בלב..אני רוצה לסיים..(היום אני מתחילה לעבוד).. יום טוב לכולם ניקול*

sidi

New member
ניקולי

קודם כל הצלחה בעבודה החדשה. לכי תראי להם מה את שווה. וחייבים לשמור על אופטימיות ולהיות חזקים ויום אחד אני מאמין שיהיה בסדר. מכיוון שחייב להיות בסדר.

sidi

New member
נרקיסי

נרקיסי, אנחנו כאן כדי להקשיב לך ולחזק אותך אז אל תרחמי עלינו ותוציאי את מה שכואב לך מקסימום נחתוך ורידים אחרי זה.
עכשיו ברצי אני חושב שאפשר למנוע את האכזבות האלו אם לא נפתח יותר מדי ציפיות, צריך לשאוף וצריך לרצות אבל להיות מציאותיים ולהבין שיש דברים שהם לא בשליטתנו. ואז נמנע מאיתנו אכזבות. מה חלמת ורצית שיהיה ולא קרה וגרם לך לאכזבה? תני לי דוגמא אחת אם בא לך.

GALI02

New member
נרקיס...

שיהיה לך אחלה יום. וצאי מהבאסה. החיים יפים למרות שלא כל החלומות מתגשמים... גילי תשמרי על ה

אמרתי לכם כבר שאתם חמודים?

אבל אני עדיין מבואסת.כלום לא יעזור עכשיו חוץ מאהבה חדשה או נקמה טובה.

@@

New member
עזבי אותך מנקמות

זה לא טוב, תורידי את זה מהראש שלך. א ה ב ה ח ד ש ה זאת התרופה לכל המכאובים שלנו, ולא לחשוב על נקמות זה חוזר אלינו כמו בומרנג. אל תחששי, האהבה עוד תמצא אותנו הכל ענין של זמן ומה אנחנו עושים בשביל למצוא את האהבה.
ריקי

למעלה