אכזבה אישית ...

פוחZניה

New member
אכזבה אישית ...

אז ככה אני בת 24 ומישומה אני מאוכזת מעצמי ... אני לא מוצאת את עצמי לא באהבה לא בלימודים לא בחיים לא בשום דבר . כלום לא מרתק אותי כלום לא גורם לי לחייך . אני לא מוצאת עבודה הייתה לי אהבה והיא וגם היא נגמרה בגלל המצב של האי סיפוק שלי מעצמי , ואני בן אדם שכל כך מלא בשמחת חיים שאין לי מושג מה קרה לי , ולמה אני כבר לא כמו פעם ... הייתי יכולה לרשום עוד הרבה אבל מישומה גם ככה רע לי שאני מוציא את הצרות שלי בפני אנשים אחרים ... לילה טוב לכולם :)

NEO O O

New member
זאת רק עוד תקופה קשה...

שאותה את צריכה לעבור, וזה מה שיחשל אותך לתקופות הבאות.ואולי את לא מצליחה בכל מה שהזכרת,בגלל שאת חושבת יותר מידי.בגיל שלך את צריכה כבר לחשוב על עתידך,אם זה הלימודים בעדיפות ראשונה והאהבה אני מאמין שהיא תבוא לבד ובזמן שלו.אז תיצאי החוצה ותמצאי את עצמך.

AVI0012

New member
הכול ענין של צפיות!

לפי עניות דעתי.זה ענין של משהו שאת מצפה מעצמך.ויכול להיות שיש לך יותר מדי ציפיות מעצמך.ובגלל זה את אולי מתאכזבת...

AVI0012

New member
הכול ענין של צפיות!

לפי עניות דעתי.זה ענין של משהו שאת מצפה מעצמך.ויכול להיות שיש לך יותר מדי ציפיות מעצמך.ובגלל זה את אולי מתאכזבת...

בואי לא ניהיה דרמטיים קודם כל

הפתרון עבורך הוא הרבה יותר פשוט מהמ שאת חושבת. והיות ואני רואה שקצת הכנסת את עצמך לסרטים בקשר ל"אוי ואבוי המצב השתנה ואני לא יודעת מה לעשות יותר".. אז קודם כל צאי מזה כדי שתוכלי להקשיב טוב עכשיו
פעם היית מלאת שמחת חיים? יפה, אז סימן שאת יודעת איך עושים את זה! הרגשה טובה ושמחת חיים, זה עניין של בחירה, ולא של נסיבות. מה את רוצה.. להבין "למה?", ומה זה יתן לך? סיבה? זה ממש לא חשוב מה הסיבה, כנראה קרה איזה משהו שבגללו כיבית את שמחת החיים שלך. אבל עכשיו הגיע הזמן להחזיר את זה. איך? לבחור בזה. יאללה.. להרגיש טוב. את לא צריכה שום דבר בשביל שזה יקרה.. חוץ מלעשות את זה. ואל תגידי לי שאת לא יודעת איך.. שנינו יודעים שעשית את זה כבר בעבר ואת יודעת טוב מאוד איך מרגישים טוב כשאת רוצה. אז או שתתחילי להרגיש טוב. או שלפחות תפסיקי להתלונן

למעלה