אכזבה אחת גדולה

אכזבה אחת גדולה

פתאום הוא ככ אדיש אלי,כבר לא מה שהיה פעם... לאן נעלמ האבה העזה איפה כול המילים שמחממות אתהלב למה הוא ככ אדיש. נשבר לי אני אוהבת אותו ככ כנראה שהוא לא יודע כמה ניסיתי לדבר איתו אבל הכול לשווא אלוהים מתי תבין?????????????????????????!!!!!!!!! אני אוהבתתתתתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מזו שלא ניראה לה שמקבלת אהבה בחזרה...

mariana

New member
היי מיואשת

אני לא כל כך מבינה את האכזבה שלך, דבר ראשון בני כמה אתם? וכמה זמן אתם ביחד. כי יכול להיות שיחס שלכם מתחיל להיות הרגל ואתם פשוט לא מבינים מה טוב עבור כל אחד מכם. אז לפעמים הדיבורים לא עוזרים אז פשוט צריך להפעיל את המעשים. ואת יודעת לפעמים הגברים צריכים את המרחק מהאישה כדי שיוכלו לחזור אליה כאילו כלום לא היה. אז את פשוט צריכה לקחת ולהבין את זה כדרך הטבע. אז אני אבין את מצבך יותר טוב אם תסבירי את עצמך. בינתיים

ליאן.

New member
אוי ואבוי שלך מאיוש.. !

אל תעזי לבזבז את הזמן היקר שלך על אחד כזה. הוא לא ישתנה ולא יקלוט כי הוא לא רוצה לקלוט ולא יעזור לך כלום. תסיקי את המסקנות שלך, תעיפי אותו קיבינימט ומיצאי לך מישהו אחר. הוא לא הגבר היחיד ביקום וטוב שכך!! האושר שלך תלוי רק בך.

mariana

New member
ליאן...

תלוי כמה זמן המצב הזה נמשך, כי אם זה התחלה אז אני מבינה אותו לפעמים הגברים צריכים את המחרחק שלהם מהאשה ואז החזרה שלו היא גם מהירה ובזמן הזה לא צריך לרדוף אותו פשוט לתת לו את המרחק שלו, אני לא מתכוונת לפרידה אלא הרחקה נפשית. אבל אם המצב הזה נמשך הרבה יותר ממה שצריך אז כמובן לזרוק אותו קיבינימט

ליאן.

New member
היא כותבת

"כבר לא מה שהיה פעם" ו"לאן נעלמה האהבה העזה" מה שמצביע על מצב מתמשך. יש כאלה שיעשו הכל ויגידו הכל כדי להשיג מישהי ואז כשישעמם להם או כשיגמר האתגר, ימשיכו הלאה. האדישות שלו כלפיה זו הדרך הפרימיטיבית של בנאדם לומר ´אני כבר לא מעוניין בך, תביני את הרמז ותעזבי אותי´. כמובן שאין לזה שום צורה, במיוחד לאחר שהתפתחו רגשות וציפיות באופן הדדי, לכאורה. ככה רק ילד אינפנטיל מתנהג ולעזוב אותו רק יהיה לטובה ולברכה. חבל שבנות מאבדות את הערך העצמי שלהן בעקבות איזה ילדוד שמתנהג אליהן בצורה זבלית. אסור לרדוף אחר הטיפוסים האלה בשום פנים ואופן!!!! זה רק מנפח להם את האגו וגורם להם להמשיך להתנהג באותו צורה מזלזלת. מאיוש, לברוח לברוח לברוח, לפני שתרגישי שאת כמו סמרטוט.

ronen1981

New member
איזה קטעים ../images/Emo9.gif לרגע נדמה לי שאני

בבינו לבינה או בסינגלס והתבלבלתי.

jess ועוד

New member
מאיוש

חד אם את נוהגת את יודעת שמסלול חד סיטרי הוא בודד ואת נראית לי בהחלט בחד סיטרי אין אף אחד מולך או לידך תעזבי אם הוא לא מראה נכונות לא כדאי לעשות יותר מזה כשרוצים הדברים מסתדרים מעצמם...

ניקולי

New member
למיואשת ../images/Emo45.gif

יקרתי..בכדי לקבל אהבה לא צריך כלל להתחנן..כשיש לך מישהו ואת אוהבת כ"כ זה נחמד וטוב..אבל זה יותר נחמד וטוב כשהוא מחזיר לך אהבה. וכשאת אומרת הוא לא כמו שהיה אלי פעם..זה בכלל לא טוב..כי כשאוהבים באמת מכל הלב..דבר לא אמור להשתנות.. למטבע יש שני צדדים..ואני חושבת שאת חלק נכבד מהמטבע הזה..תסתכלי על עצמך ואולי תביני למה הוא שינה את ההתנהגות שלו כלפייך, אולי תמצאי דברים ואולי לא.. זכרי: בכדי לקבל אהבה ממישהו או ממשהי כלל וכלל לא צריך להתחנן.. אהבה באה מהלב!!!!! ניקול*

sidi

New member
מאיוש

אני מבין שדיברתם וזה לא עוזר... בעיה קשה, מצד אחד את אוהבת אותו מאוד אבל מצד שני נמאס לך וזה ברור ומובן. אין לי הצעה מעניינת לתת לך חוץ מאשר תקחי לעצמך קצת זמן לבד ותחשבי מה באמת את רוצה לעשות.
אוף זה באמת מצב זיפת.
בינתיים אני שולח לך ים של חיבוקים (אם אני אשלח לך גם מילים מחממות, יתחילו לחשוד פה
)

למעלה