אכזבה או לא

תפנית

New member
אכזבה או לא

ראשית אני בחור חרדי נשוי ארבעה חודשים וכפי הידוע לכם אצל דתיים מתחתנים בשידוך עכשיו אני נחשב לבחור טוב וגם נראה טוב אפילו מאוד טוב יצאתי עם אישתי לפני שהתחתנו לא יודע למה המשכתי להפגש איתה אפילו שתמיד הרגשתי שאני לא שלם עם זה כי היא לא נראית מיוחד בכלל וגם אין לה ראש מי יודע מה ואני הסכמתי להמשיך לצאת איתה וכמו שסיפרתי בסוף התחתנו והיום אחרי ארבעה חודשים אני כל היום חושב שעשיתי טעות שייכולתי לקחת מישהי יותר יפה ומוכשרת וזה הורג אותי. מה אתם אומרים מה אני עושה?

תשמע...

אני לא ממש יודעת מה ההליכים המקובלים בפרידות אבל לפני פרידות במיוחד אחרי שדברים חתומים וקבועים במיוחד בחברה קצת נוקשה כמו זו שאתם מגיעים ממנה אולי יש מקום למצוא את הפערים ולגשר עליהם לבלות זמן איכות יחד ללמד אחד את השניה את הדברים החסרים אם אתה חושב שיש מקום להשכלה אפשר להציע לה לעשות קורסים מעשירים במסגרת החברה בה אתם חיים אפשר לעשות טיולים יחד לראות דברים יחד וליצור שיחה משותפת מראה חיצוני ידידי הוא שולי ושולי עד מאוד הכל ניתן לשינוי ואפשר לפרגן לאישה במתנות כמו יום כיף במספרה מיוחדת לה בטיפול פנים (בהתיעצות עם החמה...?) לפרגן בתכשיט או בבגד לטעמך צריך להיות בעל תעוזה אולי בנושא הזה אבל שווה לקחת את הריזיקה כדי להרויח.

../images/Emo4.gifאני חושבת שקטונתי...

מלתת לך עצות חד משמעיות. בכ"א, לעניות דעתי, אין סיבה לחיי נישואין נטולי אהבה
. זה לא משנה איך היא נראית או מה ה-IQ שלה, בטוחני שהיא התברכה במעלות אחרות
. מה שהורג אותי זה שאם אתה חושב ככה, אתה לא יכול לאהוב אותה. בסופו של דבר אתה מאמלל גם אותה וגם את עצמך, ולדעתי לא זו כוונתו של הקב"ה.
העצה היחידה שאולי אוכל להעניק לך, היא פשוט להביט היטב במעמקי ליבך, אולי תמצא שם אהבה לזוגתך, אולי תשכיל להבחין במעלותיה ולהעריכן. שיהיה לך המון בהצלחה

למעלה