אכזבה או אשמה???

StormLord

New member
אכזבה או אשמה???

שלום לכולם יש משהו שמציק לי אני איש שקט וסגור ואני רוצה להיות פתוח ואחד שכיף להסתובב איתו ולא שלי יהיה כיף להסתובב עם אחרים כיאלו שאני יהיה חיברותי זה מאוד מציק לי העניין הזה שכיאלו מעלמים ממני אני לא מדבר על החברים אני מדבר על בנות למשל זה מאוד מאכזב אבל מצד שני אני מרגיש שזה אשמתי כי אחרי הכול אני שקט וסגור דיברתי עם חברים קרובים הם אמרו אתה צריך לפתוח תפה לדבר להיות בחברה ואני מאוד רוצה אבל כמעט לא יכול אני משתדל מאוד אבל בראש שלי אני מתבייש אני אומר רגע ומה אם זה ומה אם זה ישמע ככה וככה לכן אני שותק יש מישהו שזה קרה לו שיכול לייעץ לי? איך להיפתח ביותר קלות? יכול להיות שהזמן יעשה את שלו ככול שהוא יעבור או שזה הכול תלוי בי בין רגע?

והבושה הזאת הרגה אותי.עד ש...

החלטתי שמספיק!התחלתי להכיר ולדבר איתם בטלפון.כך לאט לאט נפתחתי.

StormLord

New member
אני בכיין

סוף סוף אמרו לי את זה והם צודקים מה זה עוזר שאני אומר את זה שאני לא עושה זה וזה אני צריך לעשות זה אומנם קשה מסיבות אישיות אבל זה אפשרי בכול זאת יש דרכים להעשות את זה יותר קל כי המוח שלי חושב יותר מדי עד שיש לי כאב ראש

Zoko El Loco

New member
../images/Emo72.gif

מה המצב בן אדם. היה קל יותר להתיחס להודעה אם היית רושם בן כמה אתה. זה לא קל להיות שונה, לא משנה בן כמה אתה. יכול להיות שאתה חושב יותר מדי, דבר נדיר באוכלוסיה הדבילית בה אנו שוכנים, אבל הדבר היחיד שאתה יכול להיות בטוח בו - יהיה אחלה. אחרי מלאנטלאפים פעמים שאתה חושב שאתה מפדח את עצמך ושאתה נראה הכי מפדח בעולם, (אם זו כוונתך), יום אחד אתה תראה שכולם בני אדם, כולם מתפדחים, כולם פולטים בולשיט או לא פולטים בכלל. אם אתה חושב שאתה שונה, אולי כי אתה יותר אמיתי עם עצמך, רב האנשים פורשים מסכות ושלט אין כניסה. רק תזכור שרק האנשים הקרובים אליך באמת יכולים לראות איך אתה מרגיש , בעוד השאר יכולים רק לנחש. כולנו נולדנו זהים, וכל אחד קיבל את הקלפים שלו, למד לשחק לא משנה כמה אתה חושב שהיד שלך גרועה, היא לא שונה משאר הידיים. בברכת יום טוב ומלחמה נעימה. עוד איש מוזר...

jess ועוד

New member
מוח האדם

איזה כלי נפלא הוא העינין הבעייתי ואי אפשר להחזיר אותו ליצרן בגלל זה ... הוא שלפעמים הוא עצמאי בשטח אם טוב לנו עם זה או לא אתה צריך להחליט הכל בראש הכל באומץ להחליט שאתה רוצה לעשות את הצעד אחרת זה לא הולך אף אחד לא יכול לשנות אותך אלא רק אתה בעצמך

StormLord

New member
זה העניין

המוח שלי מעביר מחשבה מהירה מה לעשות במצב זה וזה מצב שבו אני יכול לפתוח את הפה ולהגיד משהו שיכול להיות מצחיק ומשעשע או לסתום תפה כי זה יכול להיות פדיחה וטיפשי והצד השני נוטה חזק אני רוצה לחשוב רק את הצד הראשון להיות בטוח במה שאני עושה אבל אני חושב יותר מדי עד שזה הולך....

jess ועוד

New member
אל תחשוב

גם אני מוצאת ת´צמי מעדיפה לעשות דברים בלי לחשוב כי ברור לי שאם אני אחשוב שוב אני פשוט אתחרט אז אני אומרת מה שבא לי עושה איך שיוצא לי ומה שמתחשק

StormLord

New member
loco

אני בן 15 ואני איש מוזר אני מרגיש עם זה בכיף העניין הוא להיות בחברה אפשר להגיד שאני בחברה כי אני מדבר סבבה והכול אבל בוא נגיד ויש איזה צחוקים ככה בין 6 חברים אז אני בדרך כלל שקט וכולם יורדים ככה אחד על השני זה ירידות בצחוק ואני לא איש שנעלב אז זה סבבה העניין שיש לי בראש משהו להגיד ואני לא יגיד כי זה יכול להיות מצחיק ואני חושב פעמיים איך זה יהיה הבנות בכלל לא נראה לי הם יודעות שאני תלמיד בכיתה זהו בעצם נקווה לשנות

golem

New member
אתה בדיוק מזכיר לי את עצמי..

סטורם..אני קורא מה אתה כותב ואני נזכר שבגילך הייתי חושב ומתנהג ממש כמוך או בדומה לזה. תשמע הקטע הכי חשוב הוא שתתחיל לזרום עם מה שבא לך להגיד - השינוי אצלי הגיע כשנכנסתי לראש של (וסלחו לי על השפה) - "קוס אמו העולם ומה שהוא חושב". פשוט מה שאני מתכוון אם בא לך להגיד משהו תגיד אל תחשוב זה מצחיק \ לא מצחיק - פשוט תגיד ותראה שאנשים יצחקו ויגיבו ברוב המכריע של המקרים. אתה יודע כמה פעמים באתי להגיד משהו, עצרתי, חשבתי ואז מישהו אחר אמר אותו דבר בדיוק ויצא כוכב?? פשוט תזרום!!

StormLord

New member
צודק!! אבל צריךף להתרגל

יש הרבה ילדים כמוני אני לא יחיד בעולם אני יודע מזה כבר שמעתי פה ושם צריך להשתנות וכמו שאמרת שימות העולם אומנם אני צריך להגיד את זה לעצמי מתי שאני בא להגיד משהו ככה זה ייתן יותר ביטחון גם המוזיקה שאני שומע עוזרת סליפנוט בכול מקרה תודה רבה אני יסיק מסכנות

למעלה