אכול כפי יכולתך

אכול כפי יכולתך

לא יודע לגביי הכשרות אבל מסעדת טנדורי בהרצליה + ת"א מגישה צהריים מזנון בופה עשיר מגוון וטעים, אפשר למלות את הצלחת כמה פעמים שרק רוצים כולל מנות בשריות מעולה וטעים - מומלץ וגם המחיר הוגן

salo22

New member
האיזכורים של טנדורי

בשנים האחרונות לא היו חיוביים והייתה סוג של תמימות דעים בין רבים כאן, שהמקום לא שמר על רמתו משנים רבות אחורה. בשנים האחרונות אין לחלוטין דיווחים מהרצליה או תל אביב, לצערי הארוחה האחרונה שאכלתי בטייק אווי מתל אביב לפני כשנתיים הייתה רעה.. מה דעתך על טנדורי של השנים הראשונות מול טנדורי של היום ?

שקדייה

New member
אם אפשר עוד איכשהו להתווכח על טנדורי...

ולנצל את הפערים בין המסעדות השונות... זו בת"א היא האיכותית ביותר (יחסית לאחיותייה), זו בהרצליה בינונית וזו שהיתה ברמת החייל היתה פשוט זוועה חיה- ונסגרה
ואני אומרת את זה בצער רב כאוהבת מושבעת של אוכל הודי....

אז על בופה הצהרים לא נראה לי שממש אפשר להתווכח- מדובר באוכל רע. אבל ממש. גם בפרמטרים של אוכל הודי, וגם בפרמטרים של אוכל בכלל.
פשוט זוועה. מידי פעם מוכרים לזה קופונים במחיר מגוחך שאפילו הוא לא מצדיק את התמורה העלובה שמקבלים בו.

ממליצה מאוד להמנע מהחוויה המפוקפקת גם למי שרוצה לאכול כפי יכולתו, במקום הזה אתה פשוט מפסיק לרצות לאכול כפי יכולתך...

גם בהרצליה היא זוועה, לאחרונה את הבשר/דג

הגישו בהגשה אישית לשולחן, המזנון היה רק של תוספות וקינוח של אורז עם חלב.

המסעדה לא כשרה.

טנדורי - המזנון לארוחת הצהריים בהרצליה

התדרדר מאד. לעומת זאת, בשבוע שעבר הזמנתי בטייק אווי מנות מהתפריט הרגיל, ביריאני כבש וסמוסות. הביריאני היה מתובל נכון והמנה הייתה ענקית [בשקט תספיק ל-2 אנשים]. בשר הכבש היה קצת שמן ולדעתי כבש מיבוא לפי הטעם - אבל זה לצערי לא ייחודי לטנדורי והמבין יבין. לסיכום - נראה לי מנה מהתפריט נותנת תוצאות יותר טובות מאשר העסקית, בין אם היא במקום או בטייק אווי.

למעלה