אך מגרשים רוח

roni19777

New member
אך מגרשים רוח

שלום אני צריך עזרה בגירוש רוח מהבית כרגע אני גר בבית עם נשמתו של בעל הבית הקודם באחד הלילות הוא הופיע נעמד מולי ונעלם מאז אני חש בנוכחות שלו אני מרגיש שהוא מביט בי כל הזמן או בלילה הוא נשכב לידי במיטה כיום הבעיה יותר מורכבת כוון ואני משפץ את הדירה והנשמה שלו עצבנית עד כדי כך שאני לא מצליח לישון בתוך הדירה השאלה שלי כיצד מגרשים אותו מהדירה??? הבעיה היא מאוד רצינית אני הודה לכם על התשובות הרציניות גם הפניות למאמרים בנושא יועילו מיקי היקר אני קראתי את המאמר שהמלצתה עליו אך לא היבנתי כיצד לגרש את הרוח

ניקוי אנרגיות שליליות מהבית.../images/Emo121.gif

כדי לנקות ממך עין רעה באמצעות בכור (או קטורת) בדרך מסורתית. עליך. . 1. קחי פחם או שניים של נרגילה. (ניתן לקנות בכל קיוסק). והבעירי אותם בכלי חרס או מתכת. (זהירות לא לשרוף את אצבעותיך זה נדלק בקלות). 2. סגרי את כל חלונות הבית או החדר. 3. לבשי חלוק או שמלה רחבה כמו גלביה או טריקו, חשוב שלא תהיה צמודה עליך. (גבר לא צריך זאת) ומתחתיה אל תלבשי דבר. 4. פזרי מעט בכור על הגחלים, ועמדי מעל הקטורת (העשן) ברגליים פסוקות. תני לעשן המיתמר לאפוף אותך ולמלא את כל גופך שערותיך. 5. למסורתים - בזמן שהעשן מיתמר סביבכם עליכם לקרא פרקים לא` סח` צא` בתהילים. הם מיועדים נגד עין רעה ורוח רעה. לאלה שאינם מסורתיים לכוון או לבקש מתוך כוונה עמוקה להוצאת עין רעה. ניתן להכין לפני כן כמה מילים או שיר, לדוגמה: הרני עורך טקס זה כדי להוציא ולגרש ממני כל עין רעה וכישוף,וכל אנרגיה שלילית או רוח רעה.שנעשו עלי על ידי גבר או אישה,צעיר או צעירה, זקן או זקנה אח ואחות, אבא או אמא. בין אם בכוונה או שלא בכוונה, בין בהקיץ ובין בחלום. ולא יהיה להם כח לשלוט בי ובכל בני משפחתי. לומר זאת 3 פעמים. לאחר מכן ללכת עם הקטורת (בכור) מדלת הכניסה לאורך כל קירות הבית כולל אמבטיה ושרותים עד לכניסה חזרה. עד כאן סילוק אנרגיות שליליות. עכשיו סילוק רוח שגרה בבית לפני בואך. 1. עליך לשבת במרכז החדר הגדול בבית לעצום את עינך ולעבור לנשימה שקטה מאוד ורגועה מאוד. 2. התחל לדמיין את הרוח של הנפטר מגיעה אליך ועומדת ממולך. אתה יכול לבקש ממנה לעמוד מולך. דמיין אותה כמו שאתה מרגיש אותה. 3. בקש ממנה סליחה על כך שהינך מטריד אותה, הסבר לה כי הינך גר כעת בבית הזה ומקומה כעת במקום אחר שכולו אור. דמיין לך שאתה מוריד מעליה אור לבן שיאפוף אותה, אור לבן ומטהר, והסבר לה זאת. (אני מוריד עליך אור לבן וטהור שינקה ויטהר אותך ויפתח לפניך דרך חדשה) 4. סלול בעזרת דמיונך למענה שביל זהב לעבר האופק, דמיין כי המדריך שלך והמדריך שלה באים לעזרתה, ומלווים אותה לאורך השביל ממך והלאה. 5. שלח לה ברכות בדרכה החדשה, עד שתהפוך לקטנה יותר ותעלם באופק. 6. פקח את עינך ואוורר את הבית. התהליך כולו תלוי ביכולת הדימיון שלך ובהרגשתך. באהבה לך מיקי

למעלה