אך אני מתרגשת..אבל...

janejungle

New member
אך אני מתרגשת..אבל...

היום נוחת האייפוד מיני הירוק שלי אני אקרא לו my green monster אבל בטיפשותי בקשתי רק את ה4gb ורציתי לדעת, בעוד כמה חודשים אני חוזרת לארה"ב האם יש אפשרות של טריידאין או שדרוג (כמו במכוניות או פלאפונים) בן המכשירים והדורות... עוד משהו... האם 4gb זה הרבה (אני יודעת שזה 1000 שירים) אבל כמה זה בפועל?

the only dt

New member
תלוי ב-bitrate של השירים שלך.....

ככל שהביטרייט גבוה יותר האיכות טובה יותר וכך גם הגודל של כל קובץ. נראה לי שב-1000 שירים אפל התייחסו ל-1000 שירים באיכות ממוצעת של 128 kbps ועם אורך שיר ממוצע של 4 דקות

oren*

New member
כשם שאי אפשר לקנות טלוויזיה 28 אינץ

ואחרי כמה חודשים להחזיר אותה לחנות, להזדכות על מחירה המלאה ולשדרג אותה לטלוויזית פלזמה 43 אינץ, כך אין אפשרות לשדרג את האייפוד לאחר רכישתו (דרך אפל). את בוודאי יכולה למכור אותו כמכשיר יד שניה (בדומה לדוגמת המכונית שנתת), להוסיף כסף ולרכוש דגם מתקדם יותר. הדוגמה של המכשירים הסלולריים לא מתאימה היות והקשר שלך עם החברה הסלולרית נמשך לאורך כל השנה, את משלמת דמי תפעול, ביטוח ואת מחירו של המכשיר בחלוקה לתשלומים בהתאם לתוכנית בה את נמצאת (השווי שלך כלקוחה עבור החברה הסלולרית גבוה מעלות סבסוד המכשיר - מה גם שבחלק מהמקרים מחייבים אותך להמשיך ולשלם על המכשיר הקודם ללא קשר למכשיר החדש). השאלה לגבי "כמה זה בפועל" לא ממש ברורה - בפועל זה קצת פחות מ-4 ג'יגה או בערך אלף שירים (תלוי בנפח של כל שיר). בכל מקרה רכשת מוצר מצויין, תתחדשי

למעלה