אך... אין לי מילים...
אני חוזרת עכשיו מביקור שערכו אצלי כמה מחברי הפורום, באו לחגוג לי את הגיוס. הערב החל כשקוצץ בנטיעות,מיכל25אב,טוב,מחפשת דרך ואליה הגיעו לביתי דחוסים באוטו,הם זכו לראות את מראה הביתי שלי "ש חף בפיג'מה" שלוה בהתפעלות הקהל ובגילויים כמו: "יפות המשקפיים שלך" (הגעתי למפגשים כמעט תמיד עם עדשות) וכל מיני... לאחר הסבר קצר (כולל מפה!) נסעו החברים אל המקום בו ישבנו ואני שבתי להתארגן,אחרי עשר דקות חזרה לאסוף אותי (הנהגת של קו 69
טובי! ישבנו במקום מקסים,נרות ומוזיקה שקטה. את הערב העברנו בשיחת בנות (וקוצץ
,בריכולים,צחוקים וגילויים על המשתתפים. באיזה שהוא שלב מיכל וקוצץ החלו מתלחשים,והסוד הועבר בין כולם... פתאום! מיכל קמה עם מחפשת ואחרי חמש דקות הן חוזרות מחוייכות אל השולחן. ואז הגיחה מאחורי מלצרית עם עוגה,כדור גלידה וקצפת עם שני זיקוקים דולקים כשברקע קוצץ שר:"היום יום הולדת..." - אין קשר מותק
לא אוכל לכתוב הכל, אבל היה ערב נפלא! וקצת עצוב,שאני בקושי אוכל לכתוב כאן או להגיע לטישים...
אבל את הדבר הכי יקר קיבלתי מהשנה שהייתי בפורום- חברים. פגשתי אנשים מדהימים שהיו ויהיו איתי כל הזמן. תודה
אני אוהבת אתכם. שחף.
אני חוזרת עכשיו מביקור שערכו אצלי כמה מחברי הפורום, באו לחגוג לי את הגיוס. הערב החל כשקוצץ בנטיעות,מיכל25אב,טוב,מחפשת דרך ואליה הגיעו לביתי דחוסים באוטו,הם זכו לראות את מראה הביתי שלי "ש חף בפיג'מה" שלוה בהתפעלות הקהל ובגילויים כמו: "יפות המשקפיים שלך" (הגעתי למפגשים כמעט תמיד עם עדשות) וכל מיני... לאחר הסבר קצר (כולל מפה!) נסעו החברים אל המקום בו ישבנו ואני שבתי להתארגן,אחרי עשר דקות חזרה לאסוף אותי (הנהגת של קו 69