אך... אין לי מילים...

ש חף

New member
אך... אין לי מילים...

אני חוזרת עכשיו מביקור שערכו אצלי כמה מחברי הפורום, באו לחגוג לי את הגיוס. הערב החל כשקוצץ בנטיעות,מיכל25אב,טוב,מחפשת דרך ואליה הגיעו לביתי דחוסים באוטו,הם זכו לראות את מראה הביתי שלי "ש חף בפיג'מה" שלוה בהתפעלות הקהל ובגילויים כמו: "יפות המשקפיים שלך" (הגעתי למפגשים כמעט תמיד עם עדשות) וכל מיני... לאחר הסבר קצר (כולל מפה!) נסעו החברים אל המקום בו ישבנו ואני שבתי להתארגן,אחרי עשר דקות חזרה לאסוף אותי (הנהגת של קו 69 :) טובי! ישבנו במקום מקסים,נרות ומוזיקה שקטה. את הערב העברנו בשיחת בנות (וקוצץ :),בריכולים,צחוקים וגילויים על המשתתפים. באיזה שהוא שלב מיכל וקוצץ החלו מתלחשים,והסוד הועבר בין כולם... פתאום! מיכל קמה עם מחפשת ואחרי חמש דקות הן חוזרות מחוייכות אל השולחן. ואז הגיחה מאחורי מלצרית עם עוגה,כדור גלידה וקצפת עם שני זיקוקים דולקים כשברקע קוצץ שר:"היום יום הולדת..." - אין קשר מותק :) לא אוכל לכתוב הכל, אבל היה ערב נפלא! וקצת עצוב,שאני בקושי אוכל לכתוב כאן או להגיע לטישים... :( אבל את הדבר הכי יקר קיבלתי מהשנה שהייתי בפורום- חברים. פגשתי אנשים מדהימים שהיו ויהיו איתי כל הזמן. תודה
אני אוהבת אתכם. שחף.

אבזץ

New member
Welcome

תעשי קלירנס, תקבלי אאוטפיט ותרמופלגיה, והעיקר יהיה לך הרבה יותר מדי זמן לתהות ולבהות בנפלאות השק"ם, שהם לא הרבה יותר ממצופה... ועוד הרבה מילים ומושגים חדשים ומיותרים לחלוטין. אגב, לאן? לח"א!? גיוס קל שיהיה, לי היה קשה.

../images/Emo24.gif חולה עליך

וכמובן קצת
שאת מתגייסת. בכל אופן, הפסדת שיחה מאד מעניינת
בדרך חזרה ... <כשמגיעה עוגת קצפת לשולחן עם זיקוקים שרים "היום יום הולדת" גם אם זה באמצע הלוויה!>

למעלה או למטה? ../images/Emo6.gif

<מיכלי מתכננת לקוצץ הלוויה עם זיקוקים וריקודים>

R a c h e

New member
יקירה, גיוס קל, נעים ופורה../images/Emo70.gif

התכנית המקורית שלי הייתה להתקשר ולאחל לך כהנה וכהנה בשיחת טלפון, אבל גם לי חגגו הערב החברים מהעבודה, ללא הודעה מראש, יומולדת מוקדם, כך שעופפתי לי אי שם בשחקים.... אז מה שנותר לי זה לעשות את זה כאן: מה מאחלים? (לא הייתי בצבא, כידוע....) קודם כל, המון הנאה ומיצוי הרבה עניין וסיפוק ועוד ועוד חברים .... וערימה של זיכרונות נעימים אגב, את יודעת כבר איפה תשרתי? מה את עומדת לעשות? יכולה בכלל לשתף את החבר´ה? בכל מקרה, אני אחכה לך כאן, בעיקר בסופי שבוע. אז, שוב, שייתמלאו הציפיות שלך מהפרק הצבאי!
רחל

מני3

New member
את יודעת איפה תשרתי?

ובאיזה תפקיד? המוןןןןןןןןןןן בהצלחהההההההההההההה

מיכל25אב

New member
העונג כולו שלנו.../images/Emo140.gif

באמת היה כייף!!! כל הכבוד למיכל וטוב על הארגון..... ונראה לי שקויצץ לומד יותר בשיחות שלנו מאשר בכל שנותיו בשוק הרומנטי.... שחף-לכל שבת יש מוצאי שבת ולכל שבוע יש סופשבוע!!!! את לא הולכת לשום מקום! אז יאללה-צהל קורא לך מותק!!!
מיכל

MAYA20

New member
בהצלחה!!!!

יהי רצון מלפני הרמטכ"ל שלא תצטרכי לפגוע באף אחד ושאף אחד לא יפגע בך. שיהיה לך טוב ותבני. בהצלחה.

אליה1

New member
מותק, שיהיה לך גיוס קל

מאוד מאוד נהניתי להשתתף בערב הזה - עם האנרגיות הנפלאות של כל הנוגעים בדבר. שחף - מחכה לראותך ולשמוע חוויות (אני מקווה שנעימות!). אני רוצה להודות ליוזמת מיכלית, לנהגת של קו 69... על הטרמפ - על האיסופים והפריקה ולאלו שהצטופפו לידי. בהצלחה יקירה. אליה.

rigoletto111

New member
גיוס נעים

שתוציאי את כל הטוב מהצבא, (ויש שם טוב...) ותימנעי מהרע (ויש שם רע...) בהצלחה!!!!!!!!!!!!1

כיף חיים../images/Emo59.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אוי כמה חבל שלא יכולתי להשתתף ולחלוק אתך את שמחתך, שיהיה
ו
וכיף חיים. ושתספיקי בשנה הבאה עליך לטובה הרבה יותר משהספקת בשנה החולפת
אוהבים אותך (עם או בלי
) באאאאאאאאי שבתאי

אחותי היקרה, ../images/Emo99.gif

דמעותך כבר זולגות על לחיי. מה, מה אעשה בלעדייך, אהובתי משכבר הימים??? <מיכלי מתכננת משלוחים לד"צ> <<והאביזרים הנלווים לצבא בדרך...>>

למעלה