אי תשלום ארנונה

Pituda

New member
אי תשלום ארנונה

דיירת שגרה בנכס שלנו עזבה והשאירה אחריה מסי ארנונה של כמה שנים. (בניגוד לחתום בחוזה השכירות כמובן) עו"ד הסב את תשומת לבי שתהיה לי בעיה למכור את הדירה אם יש עליה חוב ארנונה הארנונה בזמנו הייתה רשומה על הדיירת האם זה נכון ביררתי במוקד הארנונה ולפני כמה חודשים אמרו לי שלמרות שהארנונה הייתה רשומה על הדיירת החוב הוא על הדירה ותהיה לי בעיה למכור אותה והיום נאמר לי שהחוב הולך עם הדיירת אני רק צריכה להביא חוזה שכירות המוכיח שהיא גרה בדירה צריכה סדר בבלגן

סדר בבלגן

חוב ארנונה הוא של מי שהיה רשום כמחזיק בדירה בתקופת היווצרות החוב. עיריות נוהגות לנסות להפחיד בטענה שהחוב הוא על המשכיר, גם אם השוכר היה רשום כמחזיק.

Pituda

New member
אבל אם הדיירת

גרה בדירה מסוף 2008 עד תחילת 2011 והדירה שלי רק מה - 2010 ואין לי הוכחה בצורת חוזה שגרה בדירה ב מסוף 2008 עד סוף 2009 במצב זה מי ישא בחוב? ולמה העו"ד אמר את זה? יכול להיות שגם הוא טעה?

אנסה שוב

את חייבת רק עבור תקופות בהן היית רשומה כמחזיקה בדירה (משתמשת וגרה בה, להבדיל מבעלים שלה).

u 1000

New member
כיצד הדירה הפכה להיות שלך מ-2010?

בהנחה שרכשת את הדירה הרי שבמסגרת ההליך התקבל אישור מהעירייה על העדר חובות (עד מועד העסקה ובדרך כלל גם זמן מסויים אחרי). [זו תוספת לתשובות הנכונות של פלורי]

Pituda

New member
זה מה שמפליא אותי

שנתנו אישור מהארנונה למרות שהיו בה חובות טוב תודה בכל אופן הרגעתם אותי :)

למעלה