אי תעסוקה

ספוק

New member
אי תעסוקה

לחברי הפורום שלום! אני נכה צה"ל 65%. למדתי במסגרת השיקום הנדסה דרך משהב"ט, עבדתי תקופה של כשנה וחצי ופוטרתי מאז ועד היום למרות נסיונות רציניים למצוא עבודה לא הצלחתי. כבר לא עובד תקופה ארוכה. פניתי כבר פעמיים למשהב"ט בבקשה לעזרה במציאת תעסוקה או החלפת שיקום ונדחתי בטענה שכבר הושלם שיקומי. לפני שבועיים שלחתי שוב בקשה כתובה ונדחתי ונאמר לי שיכול לערער. בכל התקופה לא קיבלתי שום סיוע וכל מה שביקשתי זו עזרה....... האם מישהו יכול לומר לי מה זכויותיי ומה עליי לעשות לאור ההתיחסות הנ"ל? תודה מראש!

c a t c h 22

New member
עבוד זה כבוד ובראות../images/Emo96.gif

היתי ממליץ לחבר היקר לפנות למזכיר המחוז בארגון נכי צה"ל ולו רק כדי להראות למזכיר שיש נכי צהל הרוצים לעבוד וזה כבוד גדול לשאלתך החלפת שיקום קבלתה ממשהב"ט את תשובה הנוחה להם - אך יש גם אפשרות קצת ארוכה שהיא בטול שיקום

smile2life

New member
לצערנו

מדינת ישראל היא מדינת ישראל ומצב מקומות העבודה פה הוא קטסטרופלי, האבטלה והמיתון חוגגים - ונכי צה"ל הם אזרחים לכל דבר: אין לנו זכויות יתר ואם כן זה חבל מאוד. נכון שישנה אפליה מתקנת בגלל הפגימות והמוגבלויות שלנו בין אם פיזיות ובין אם נפשיות. צודק החבר CATCH בהפנותו את חברךלמזכיר המחוז או לעוזרו - אם יש מי שיכול לעזור לו לעבור תהליך (ארוך, מעצבן ומייגע) של ביטול שיקום אז זה הם הכתובת לתמיכה ולמידע בנושא.

למעלה