אי שקט

טורטיתת

New member
ממש לא בלאגן !

בלאגן או לעמוד על השולחנות לנופף בחצאיות (חצאיות??????? מה זה איך זה נראה מה עושים עם זה? אין לי ולא היה ולא יהיה בארוני שלי ) לא חושבת שגוברים על אי השקט, טוב נו נגיד לשעה לא יותר, ואז מה אתה נכנס לרכב, מתחילות המחשבות לצוץ האי שקט חוזר, אתה פותח רדיו, או מכניס דיסק של .... (במקרה שלי משהו ישראלי כחול לבן) מבריח את השקט מרויח עוד קצת זמן, אבל מה, אי השקט הוא עדיין קיים ישנו. עד שלא תבוא ההכרה בהבנה של מי ומה אתה, עד שלא תיהיה שלם עם עצמך, ולא נדבר על החברה המשפחה וכו'... הם אי שקט אחר קטן אבל גדול. לחיות את חיי אני מנסה, רוצה, לפעמיים מצליחה, "מגיע לך לחיות את חייך כמו שאת רוצה וכמו שאת חולמת! אל תוותרי..." כל מילה אמת. אבל לפני ההחלטה מימוש ומשמוש הפנטזיה יש את הפחד האי שקט שעליו כתבבתי קודם בהתחלה. האם אתן שהייתן שם באי השקט הזה, בפחד הזה של הלפני - ההכרה המימוש, מרגישות שזהו הוא לא קיים אצלכן יותר? אתן שקטות שלוות? או החיפוש אחרי השקט לא נפסק לעולם

אוססונה

New member
למה, למה, למה....?

בוקר טוב! מה יש לך נגד "חצאיות ושמלות" ??.... סתם, מתוך סקרנות.

טורטיתת

New member
אי שקט

איך יכולה להתחיל משהו חדש שפוחדת להיפגע פוחדת לפגוע? למה תמיד הלב עושה בעיות, אין לו שכל הלב? למה הכול לא פשוט לא קל כמו בסרטים באגדות? למה כולם יכולים ואני לא? אם יש אהבה אז למה אי השקט ! נ"ב שבת שלום...

טורטיתת

New member
תשובה לסקרנית.

אני אוהבת לשבת רגל פה גל שם :)) ולא חושבת שאם חצאית או שמלה זה אפשרי.... וחוצמזה בטירונות שהייתי לפני מליון שנה אפילו סרבתי ללבוש חצאית ונשפטתי. אני איש של גינס וסנדל רצוי של שורש .... דרך אגב גם איפור וכאלה אין לי בארון ממש ממש לא, טוב נו קרם פנים נחשב? אני אדם פשוט טבעי גם בחוץ וגם הבפנים.

מיטל225

New member
.....

בחיים תמיד אפשר להיפגע, את יכולה גם להיפגע מזה שתצאי החוצה ותדרסי- חס וחלילה.... צריך לדעת לקחת סיכונים... אם לא ניקח סיכונים לא נחייה ולא נהנה מהחיים... לצערנו החיים לא קלים כמו בסרטים, אבל הכל נתון לבחירות שלנו.. אם נבחר שיהיה קל יותר כך יהיה... למה את מרגישה אי שקט...?

טורטיתת

New member
אי שקט

נתחיל בתודה על היחס והמילים שלך. האי שקט שלי הוא אי שקט גדול משהו פנימי, הוא מתחיל בהבנה שלי (מי ומה אני, כי אני בתוך ארון, בתוך מגירה נעולה בכספת והארון עצמו נעול ברח בריח) והוא מסתיים ברצון שלי להיות בסדר עם כולם.... ולא לשכוח כל זה מתגמד ליד הרצון מהפחד הגדול להיות מאוהבת אוהבת לפגוע ולהפגע. "ואת צודקת אם נבחר יהיה קל יותר..." אבל עד שתבוא הבחירה יש אי שקט!

Nישהי31

New member
נוכחתי לדעת ש: 1.היגיון ורגש לא תמיד חיים

בהרמוניה. 2. הרגש הוא בוגד.

אי של שקט!

אין שקט כשיש הרבה מחשבות אין שקט כשחושבים על כולם לפני שחושבים על עצמך אין שקט כשהפחד שולט אין שקט כשמפחדים לעשות וחושבים מה היה קורה אילו היינו מנסים אילו היינו נפגעים אילו היינו פוגעים .. מה היה קורה...? אין שקט כשהפחדים שולטים. קצת שקט מגיע כשמתחילים לחשוב מה אני רוצה, מה היה עושה לי טוב, וצריך לקחת את האומץ וכן דרוש הרבה אומץ להתחיל לנסות למצא אהבה לגדול ממנה לפגוע ולהפגע כי זה בלתי נמנע לפעמים אין ברירה אלא להתחיל במשהו... כי הלב רוצה! כי אי אפשר להתעלם ממנו, עד מתי? דרוש הרבה יותר אומץ לחשוב מה אחרים יאמרו כי מי שמדבר... תמיד ידבר ולא משנה במה תבחרי, תאמיני לי שאנשים שמדברים ידברו עלייך לא משנה מה תעשי אם תהיי סטרייטית או לסבית, זה תלוי עד כמה את לוקחת את עצמך קשה, גם אני הייתי שם, וגם לפניי עוד דרך, וכשאני לומדת לקבל את עצמי, מרגישים הרבה יותר שקט, וגם החברה עם כל הפליאה מקבלת אותי, יש כאלה שמגדילים לעשות וחושבים שאני מגניבה, אבל באמת באמת לא איכפת לי מה חושבים, כי כשחשבתי על אחרים זאת אני שהייתי עם העצבות הכל כך גדולה והצער שלי, אני זאת שהייתי צריכה להתמודד עם חוסר החיים, ותאמיני לי דרוש אומץ גדול עוד יותר לוותר על החיים, לוותר על החלום והפנטזיה שיכולה להיות לך אהבה! אם לא מנסים לא נפגעים נכון? אבל גם לא מרווחים שום דבר, את יכולה לעשות מה שאני עשיתי עם עצמי בגלל שנתתי לפחד לשלוט, פשוט לא לנסות, לשמור על עצמך בקופסא סגורה ונעולה על בריח, מי שמפסיד זה את, את מוכנה להפסיד את החיים שלך בגלל איזה פה רכלן של משהו אחר? זה לא פוגע מספיק לחיות ככה בלי אהבה בלי אוויר לנשימה? זה מגיע לך? אין ברירה יקירתי אלא להלחם בפחד, כולנו מפחדות, יש יותר ויש פחות, יש כאלה שנפגעו ומוצאות זוגיות ועדיין בתוך כל זה לא פותחות את ליבן בגלל הפחד להפגע, צריך את האומץ בשביל להיות שם ולחוות את כל מה שהחיים יכולים להעניק לך. אני מאמינה שאם אנחנו חושבות רע יבוא רע ואם אנחנו נחשוב קשיים אז נזמן לחיינו מן הקשיים האלה, זה הכל במחשבה, היא זאת שמנהלת אותנו ואת חיינו, וכמו שלא תשתי רעל, אז תתחילי לדאוג יקירתי להכניס לראשך מחשבות טובות ואופטימיות, כי מגיע לך!!!! מגיע לך לחיות את חייך כמו שאת רוצה וכמו שאת חולמת! אל תוותרי על החלום! את חיה אותו בפנטזיות, הגיע הזמן לממש ולמשמש :) לכי על זה, וחדל קשקשת ברשת פשוט להתחיל לנסות, ולטעום מהחיים האמיתיים, יש להם הרבה מה להציע! מאחלת לך כל טוב להעלאת המצב רוח.. יאללה באלגןןן לעמוד על השולחנות לנופף בחצאיות... ולהרים תחולצות... מקוה שאתן בלי חזיה ( . )( . )

אוססונה

New member
אני עדיין בלי...)))

בוקר ושבוע טובים. אני מסכימה לך, "גילוי נמרות"... אני אפילו מרימה תחולצה, מילא עוד לא התלבשתי לעבודה...( . )( . ).. רק לראותם בלבד. שיהיה לנו שבוע טוב....

אפשר לפחות להעביר ''וויש'' ../images/Emo3.gif?

וכמה שיותר גדולים יותר טוב!!!!
כפרה על הציצים האימהיים של האקסית שלי!

למעלה