אי שם יש מקום...

אנהלה

New member
אי שם יש מקום... מחפשת מקומות סבבה ליציאה עם חברםי לאן אתם יוצאים חוץ ממועדונים תנו שמות ומקומות... אזלו לי כל הרעיונות ובא לי לגוון! תודה מראש!

הממ מקומות. תראי, תמיד אפשר לצאת לאיזה בית קפה או מסעדה. זה משהו שאני מאוד אוהבת... אוכל ../images/Emo99.gif אפשר גם לצאת לאיזו הצגה\הופעה טובה (כן, כן זו לא בושה להגיד בקול רם!) או לאיזה מופע סטנד-אפ או מופע מחול... מדי פעם גם נורא נחמד ללכת לבאולינג, או לאיזה מקום עם כל מיני משחקים... או סתם לשבת אצל מישהו או משהו בסגנון. אם את רוצה המלצות ספציפיות רק תגידי. ואם אפשר שתוסיפי מאיזה אזור את, כדי שאוכל לעזור באמת :)

../images/Emo45.gif אני אישית הולך דיי הרבה למופעים והצגות../images/Emo13.gif זה חלק מהעבודה של אמא שלי אז היא מסדרת לנו כל הזמן כרטיסים בחינם ../images/Emo13.gif

אנהלה

New member
חסה... אני מאזור המרכז ואין לי בעיה להגיע לת"א או ראשון או לאזור השרון אבל יש לי עדיפות לתל אביב ואכן ללכת להופעות זה ממש מהנה ואני מאוד בעד פשוט נמאס לי מללכת לסרט או מסתם בית קפה שגרתי כה שאני מחפשת טיפונת לגוון ואני באמת אשמח אם תתני לי המלצות ספציפיות. אני זוכרת אותך כבר שנים בתור מישהי פעילה ביותר עוד בפורום וואי בלילה עם החתימות השוות ואני בטוחה שתוכלי לעזור. בא לי עכשיו הרעיון של בית קפה עם קריוקי ואני מחפשת בנרות... אז כל המצלצה תתקבל בברכה בקשר לכל דבר תודה!!!

Black n White

New member
בואו נתחיל: איזור תל-אביב: 1.מועדון הבארבי-אחלה הופעות את תהני מכל רגע. הייתי בהופעה של הדורבנים פשוט פצצה. 2.סטודיו 49\המוסד:אחלה מקום יש כ-4 אולמות עם סוגי מוזיקה שונים ובמרתף יש חדר נרגילות(ועוד כמה דברים-בחיים לא נגעתי!) וצ'אי מסאלה. 3.TLV-חביב שם אבל בעיקר מסיבות של הומואים 4.J&JAIN-מין פאב כזה חמוד לגילאי 20-16 5.אם בא לכם בוקר באחד מימי החופש ואתם חבורה של סאטלנים אז אתם מוזמנים לבוא לקליאופטרה: ראש נרגילה+גחלים ללא הגבלה=12 ש"ח בלבד. השיא שלי היה לשבת 3 שעות עם אותו הראש. הרצלייה פיתוח: 1.סינמה C-T: אחלה סרטים יש מקום לשבת ופינות עישון בתענוגות. 2. קניון שבעת ה-../images/Emo41.gif- יש שם 2 דברים ממש כייפים: א.באולינג-חמוד בסגנון היי-טק משוכלל כזה....נחמד ב.קארטינג-ממש כיף! פשוט שיא השיאים חובה להזמין מראש!!!(צריך כרטיס אשראי) 3.בהרצליה פיתוח עצמה יש את איזור המסעדות ששם יש אר-קפה קופי בין אגאדיר ימבורגר קולמבוס וכד'. ברחבה של ארומה(ליד הסוכנות של סובארו) יש את רחבת ארומה-תמיד מלא שם ואפשר לעשן בתענוגות ולהכיר(מקרוב...) אנשים חדשים. מקווה שזה מספק אותך...אם את צריכה עוד משהו פני אליי ע"ג הפורום.

../images/Emo91.gif יש מקום ממש יפה ומושקע שנקרא "פוקט".. זה בית קפה-מסעדה מאוד יפה + חנות של מוצרים לבית + גן אירועים. כל זה במתחם אחד שנמצא מאחורי דרורים (אזור השרון) אממ המקום מאוד יפה ומושקע ואני יודע שיש שם לפעמים קריוקי, הופעות קטנות וכו'.. קבלי ../images/Emo91.gif על המקום ../images/Emo8.gif אם את רוצה עוד פרטים אני ממליץ לך להתקשר ל-144, לבקש את המספר של המקום ופשוט להתקשר ולשאול את כל מה שצריך../images/Emo13.gif תהני../images/Emo140.gif

אנהלה

New member
ת'נקס אבל זה רחוק לי ובקשר לכל הפרוט על הנרגילות והעישון המון תודה לכם בל אנחנו חבורה בריאה חח... וחסה עדיין מצפה ממך גם לתגובה!

עוד משהו קטן היום ברוב הפאבים\בתי קפה בארץ יש גם תוכניות אומנותיות בחלק מימי השבוע.. אז תחשבי על איזה פאב\בית קפה טוב, תתקשרי ותשאלי אם יש איזה אירוע מיוחד השבוע

chicolico

New member
אהההה, אני מכיר ת'מקום... בני דודים שלי גרים במושב שליד... מרחק 3 דקות.... המקום שייך לשחקנית חני נחמיאס, נכון?

עד לא מזמן זה היה שייך לבעל שלה.. אבל רק החנות של המתנות.. לפני כמה שבועות גיליתי שהמקום הזה של אבא של ידידה שלי../images/Emo6.gif ולפי מה שהבנתי ממנה.. עכשיו כל המקום של אבא שלה../images/Emo12.gif

הממ בתי קפה עם קריוקי? יש את אדמ'ס (אותו מנהל הזמר המיתולוגי אדם) בת"א ובהרצליה. יש המון בתי קפה בת"א שיש להם ערב בשבוע שהוא קריוקי. אני לא ממש אוהבת את הענין... לכן אין לי המלצות :) המלצות לבתי קפה בכלליות?! ארומה (למרות שהיום לא ממש נהניתי) אדוניס (שכבר המלצתי עליו בפורום) קפה בזל (מעט פלצני) באצ'ו טל בייגלס (מומחיות בסנדוויצ'ים) -מידע וכתובות תוכלי למצוא ב-www.rest.co.il- המלצות נוספות? הצגות- הצגות של בתי ספר למשחק, סטודנטים וכו'- במחירי רצפה. שווה אחת לכמה זמן להעביר ערב תרבות... כמובן שאפשר גם ללכת להצגות ממוסדות (אבל בחרתי באופציה הזולה) סטנדאפ- עדי אשכנזי, היא לא תמיד מצחיקה אבל המופע שלה שווה (צוותא) שווה גם לברר בקאמל קומדי קלאב... יש להם בשישי ערבים מטורפים. כנ"ל לגבי צוותא. הממ וגם מיומנה... מבטיחה לך שאת יוצאת ומתחילה לתופף על הפחים ברחוב. תבררי במקומות באזור שלך, בעיתונים של שישי... תמיד מוצאים דברים מעניינים :)

עוד משהו צריך לשים לב גם למקומות שהולכים ולגילאים.. יש מקומות שלא מכניסים מתחת לגיל 18 אז לפני שאת נוסעת תבררי הכל בשביל למנוע אי נעימות../images/Emo4.gif

את בטוחה../images/Emo35.gif אני חושב שיכולהיות שיהיה להם בעיה להיכנס ל"קאמל קומדי קלאב".. וגם ל"אדמ'ס" בד"כ לא מכניסים לשם בני נוער.. רוב הליינים שם הם ל-18+

No BoDy1

New member
לגוון? כנסי.. לשבת עם כל הח'ברה בקרייזי טוסט בנתניה... או בטורקיה הקטנה ממול לקרייזי... או בטיים עוף... אחלה מקום בנתניה.. ברחוב שטמפפר... ואם כבר בשטמפפר עסקנו.. בין הבתי קפה הטובים בנתניה..

למעלה