אי קבלת תרופה

dory30

Well-known member
לאחרונה הלכתי לסניף סופרפארם ורכשתי מוצרים שונים. אחד מהם אמור היה להיות תרופה עבורי. הרוקח אמר שאין תקשורת מכבי ולכן הוא לא יכול לתת לי אותה. מה זה אומר שאין תקשורת עם מכבי והאם בפעם הבאה שאלך לשם או לבית מרקחת אחר זה יימשך? הוא אמר שמדובר במשהו כללי, שלפעמים לוקחים כמה ימים עד שהוא מסתדר.

GoldenEyes

Well-known member
לאחרונה הלכתי לסניף סופרפארם ורכשתי מוצרים שונים. אחד מהם אמור היה להיות תרופה עבורי. הרוקח אמר שאין תקשורת מכבי ולכן הוא לא יכול לתת לי אותה. מה זה אומר שאין תקשורת עם מכבי והאם בפעם הבאה שאלך לשם או לבית מרקחת אחר זה יימשך? הוא אמר שמדובר במשהו כללי, שלפעמים לוקחים כמה ימים עד שהוא מסתדר.
יש דבר כזה שאין תקשורת עם המחשב המרכזי , תקלות קורות
הוא לא אמר לך שלא מכבדים מרשמים של מכבי
בכניסה לסופר פארם או בפנים יש שילוט "מכבדים מרשמי ... ומציינים את קופות החולים) אז לבדוק שמכבי מופיעה.
כל סניף זה זכיין שהוא מחליט עם מי לעבוד ועם מי לא.
כאשר אין תקשורת בית המרקחת לא יכול לקבל אישור על זכאותך לתרופה במחיר של מנה כפי שנקבע בסל הבריאות.

סתם מבקרת

Active member
מעולם לא נתקלתי בבעית תקשורת כזו לא עם מרשמי מכבי ולא עם מרשמי כללית. בוודאי שאין סיבה "שלפעמים לוקחים כמה ימים עד שמסתדר". יכול להיות שהתקלה היתה דווקא במחשב בסניף הספציפי. בכל מקרה, אתה יכול להכנס לתיק שלך במכבי ולהדפיס את המרשם כך שתוכל לקבל את התרופה גם אם תהיה תקלה במחשב. רק תדאג שהמרשם יודפס עם החותמת הדיגיטאלית של מכבי.

למעלה