אי צדק מוחלט בתחרות!!!!

King Homer

New member
אי צדק מוחלט בתחרות!!!!

אתמול בתוכנית הודתה גלית גיאת שהיא ממש אבל ממש יודעת לרקוד וחרשה בעברה מועדוני סלסה! היא אפילו לימדה את קיריל!!!! יש פה אי צדק נוראי!!! הכוכבים לא אמורים להגיע כשהם יודעים לרקוד אפילו יותר טוב מהרקדנים!! תודח גיאת לאלתר!!!!!!!!!!!!!! ובערוץ 2 עוד יורדים על הישרדות?!....

MADMUAZEL

New member
תרגע ומהר

א. אמרו בתוכנית שסלסה זה ריקוד רחוב ולא ריקוד מקצועי ואני יודעת שיש המוןןןןןןן אנשים שהם לא רקדנים מקצועיים שיודעים לרקוד אותו. למייטב ידיעתי זה ריקוד שרק צריך קצב ואתה כבר יודע לרקוד, אין אייזו טכניקה שבשמיים כמו השאר ב. סלסה זה הסגנון ריקוד היחיד שהיא ידעה חוץ מהסוג הזה היא לא ידעה כלום ויש המוןןןן סגנונות ריקוד בתוכנית שהיא לא ידעה (ואלס, רומבה, טנגו, קוויקסטפ, פריסטייל וכו') ג. מה עם זה שויקה הודתה שהיא רקדה לפני? אם כבר זה לא פייר שההפקה הכניסה את ויקה, שהיא באה מראש ברמה הכי גבוהה שם מכל הסלבריטאים, ועוד משחקת אותה כאילו אין לה בטחון.

MADMUAZEL

New member
ואם כבר-גלית גיאת צריכה לדעתי לזכות

היא היחידה מכולם (גם סלבריטאים וגם רקדנים מקצועיים) שממש רואים עליה שהיא נהנית ושהיא באה לעשות כייף, היא רוקדת הכי יפה שם מכל הסלבריטאים לדעתי ומכניסה משחק לריקוד בצורה שממש מוסיפה סיפור לריקוד ובכלל, זה תמיד נחמד לראות באנדם אופטימי, שיודע לקחת את הדברים בפרופורציות נכונות (בניגוד לויקה למשל). פשוט כייף לראות אותה והלוואי שהיא תגיע לגמר ותיזכה מקום ראשון.

מדמואזל יקרה אני חולקת עליך

בתור אחת שרוקדת במועדוני סלסה כשנה - בשנה (על בסיס פעם - פעמיים בשובע) הספקתי לעשות כארבעה קורסי סלסה, ללמוד אלמנטים מריקודים אחרים ולהתאמן בלי סוף. במועדונים שאני לומדת יש צוות מעולה ולומדים ברמה מאוד גבוהה. זה בכלל לא "ריקוד רחוב" כמו שאת מציגה. כשאומרים ריקוד רחוב מתכוונים לכך שמדובר בריקוד עממי. אבל, אין להקל בכך ראש ! היא באה עם ידע. נקודה. את לא יכולה להתווכח עם זה, גם אם תרצי. עובדה, בתחילת התוכנית כשהראו תקציר על כל מתמודד היא אמרה כי אין לה שום רקע בריקוד (ואושש את העניין מר צדי צרפתי, מצוות ההפקה של בוסתן ספרדי), והעידה על עצמה כ"יודעת לעשות שמח בחתונות" וזאת למרות שהרבה יודעים שהיא רקדנית סלסה. אם כך, מדוע עובדה זו הוסתרה כל אותה העת ונחשפה כעת, כשגלית כבר בשלבים מתקדמים מאוד בתוכנית. וחוץ מזה, איך אפשר לשפוט מתמודד שיודע לרקוד מול מתמודד שלמד לקרוד בתוכנית עצמה מאפס, באותם סטנדרטים של שיפוט ? זה הרי לא יעלה על הדעת. וכמובן, אני מסכימה איתך שגם ויקה שיודעת לרקוד ורואים את זה עליה מהשניה הראשונה שעלתה לרחבה - כמו גם מי שלא יודע בכלל לרקוד רואים את זה ישר, וגם זה מאוד לא בסדר. אבל, לפחות במקרה שלה ניסו קצת לטשטש את זה ולא ראו אותה מנסה ללמד את דני צעדים כפי שגלית ניסתה (ואולי גם הצליחה) ללמד את קיריל... בקיצור - ההפקה ירדה מהפסים...

רק לא לשכוח פרט קטן ש........................

סלסה הוא אחדמהריקודים. ומה לעשות עליהם להוכיח את עצמם גם בטנגו, ג'ייף, פסאדובלה, ואלס ועוד. על סמך ריקוד אחד עדיין שום דבר לא נקבע. והללויה על אתמול !! סוף כל סוף !

מילה למשגרת המחשבות

הי לך ! אני מסכימה איתך שסלסה הוא סגנון אחד מני כמה. אבל, במועדוני סלסה לרוב רוקדים עוד סגנונות וגם מלמדים אלמנטים משאר הסגנונות. במועדונים שאני רוקדת סלסה מהווה את הבסיס לשאר הריקודים. כך שבעצם לוקחים כמה וכמה שיעורים בסלסה ועל הידע הבסיסי הזה ניתן ללמוד עוד סגנונות - כמו צ'ה צ'ה, רוקנרול וכיו"ב. כך שלרוב מי שמעביר ערב במועדון, סביר שירקוד כמה וכמה סגנונות... ועוד פרט קטן, המתמודדים אמורים לבוא ללא כל רקע... והמבין יבין...

OK

אז אם המתמודדים אמורים לבוא ללא כל רקע - אז מה ויקה עושה שם ? כידוע יש לה רקע בבלט הקלאסי.

MADMUAZEL

New member
אותי דווקא מרגיז הרבה יותר עניין ויקה

לויקה יש הרבה יותר רקע בריקוד מאשר לגלית גיאת, וביותר סגנונות (בניגוד לגלית, שידעה רק סלסה) + אם נוסיף לה את העובדה שלא מזמן הייתה התוכנית "השרדות" ( ולכן ברור שיהיו לויקה יותר מעריצים שם מרוב הסלבריטאים) + העניין שהיא בלונדינית-דוגמנית-חתיכה + הקטע שהיא משחקת אותה כאילו אין לה בטחון וזה כובש את כולם + אם ויקה תזכה היא רוב הסיכוי לא תמשיך לרקוד, אלא תלך ללמוד משחק (כך היא אמרה בתוכנית האחרונה - שהיא רוצה ללמוד משחק) , ואילו גלית גיאת אמרה שהיא כן תמשיך לרקוד , כי היא אוהבת לרקוד ובאמת רואים עליה את זה אז אני מאמינה שהיא תמשיך לרקוד כך שאם נחבר הכל יחד, = בסופו של דבר , אם זה או ויקה או גלית גיאת אז אני בעד גלית. אם כבר הפשלה של ההפקה זו ויקה (כי ברור שיש לה הרבה יותר יתרונות בכל מיני תחומים, כמו שציינתי ) וזה בכלל לא משנה אם מנסים לטשטש את זה או לא, להפך - הטשטוש הזה וכל ה"לחץ" וה"פחד" של ויקה נראה מזוייף ומבויים לגמריי, (כי הרי היא הכי פחות צריכה לחשוש שם מכולם), לפחות גלית גיאת כנה וישרה ולא מנסה לרמות אותנו ולשחק אותה רגישה עם דמעות, כדי שנרחם עליה ונצביע לה (כאילו חסרות לה הצבעות).

MADMUAZEL

New member
אבל אני מסכימה איתך ששתיהן עם רקע וזה לא הוגן

כך שעכשיו (אחרי שהארת את עיניי יותר לגבי גלית גיאת) הפייבוריטית מקום ראשון שלי זו שרון וכסלר (החזאית מערוץ 1) היא פשוט נהדרת ומשקיעה ברצינות ורוקדת יותר טוב לטעמי מליאור מילר (אמורים להסתכל רק על הסלבריטאים ולא על הרקדנים המקצועיים, אז למרות שאנה מצויינת לדעתי, אני עכשיו בעד שרון וכסלר כי מליאור מילר ציפיתי ליותר) בעד מי את אפרת?

הי מדמואזל ! לשאלתך, בעד מי אני -

מצב הנוכחי, אני מאוד בעד שרון וכסלר וגם דואגת לסמס לה מכל מכשיר נייד שברשותי... אני חושבת שבתור אחת שלא ידעה בכלל לרקוד היא התקדמה יפה מאוד, רוקדת בצורה משביעת רצון, ורואים שהיא משקיעה ונותנת מעצמה הרבה מאוד (מתאמנת מאוד קשה ובעלת אמביציה גדולה). אם גלית מקבלת 10 על סגנון ריקוד שהיא "שוחה" בו אז שרון צריכה לקבל 12... לגבי ליאור - מסכימה איתך, לא רואים התקדמות משמעותית. מה גם שכל הפריים מרוכז באנה, אז ככה שלא כל כך מהשנה איך הוא רוקד, בזכות אנה - הם יעלו עוד שלב ועוד שלב. גם עם עודד פז היה מצוות עם אנה, סביר שהוא היה עדיין בתחרות, ולא בשל יכולת הריקוד המדהימה שלו... שיהיה לך יום נעים !

Inferius

New member
הסכמה

אני מסכימה עם שתיכן - לא פייר מה שקורה עם גלית וויקה, יש מספיק כוכבים שלא יודעים לרקוד ויכלו לקחת אותם לתוכנית. במצב הנוכחי גם אני אצביע לשרון וכסלר

Silent Storm

New member
מסכימה.. שרון וכסלר ../images/Emo47.gif

אני חושבת ששרון וכסלר ממלאת את מטרת התוכנית. זו תחרות רוקדים עם כוכבים ולא תחרות של רקדנים. היא בהתייחס לשאר עשתה את ההתקדמות המשמעותית. דווקא הייתי בעד גלית, אבל אחרי התוכנית האחרונה, השתנתה דעתי. אני חושבת שההפקה כיוונה לכיוון גלית, ויקה וליאור (בגלל אנה).. ודיי שמה את שרון הפייטרית, הנחושה בצד. לה הכי מגיע. היא מלכה.

הזכיה בתכנית הזו היא חסרת משמעות

את הפרס הכספי מעבירים מיד למוסד כלשהו, והגיבורים נשכחים. מה שחשוב זה ההופעה. חשובה השרידות בתכנית. ואם התכנית רוצה קהל צופים, היא חייבת שיהיו בה גם כמה אנשים שרוקדים . ו.

MADMUAZEL

New member
דווקא כן יש גמול כספי כלשהו.

מלבד המשכורות שמקבלים, מקבלים 80,000 ש"ח אותם ניתן לתרום. גם אני בהתחלה חשבתי :אייזה באסה בשביל הזוג שזוכה שצריך לתרום את הכסף, אבל לאחרונה קראתי משהו כמו שמי שמציג סכום כסף מסויים במס הכנסה כסכום כסף שהוא תורם - אותו סכום כסף מוכר לצורך ניכוי במס, ומנוכה ממס ההכנסה. היות ולסלבריטאים יש הכנסה גבוהה, הניכוי הזה בטוח משמעותי בשבילם. (כן, עשירים מרוויחים כסף גם כשהם תורמים כסף. זה לא טוב-לב נטו).

הי כנרת! יכול להיות שלפי איך שאת מגדירה את

המילה "משמעות" - אולי לזכיה בתחרות אין משמעות (מלבד הניכוי לצורך מס וכו' שאגב - גם זו נקודה לא רעה למחשבה). אבל, במצב הנכוחי כל התוכנית איבדה משמעות - לא רק הזכיה ! התוכנית התרוקנה מתוכן - ההפקה לא שומרת על החוקים הבסיסיים, כך שמביאה כוכבים בעלי רקע בריקוד ומקדמת את הפייבוריטים שהיא מוצאת לנכון, תוך פרגון זמן מסך. וזאת עוד הפקה שכביכול מכבדת את עצמה ומשקיעה רבות בעיצוב אולפן, תלבושות וכו'. כנראה מצוקה תקציבית, או אילוצי רייטנג, מביאים את הגורמים האחראים בהפקה "להתפרע" בהחלטות שלהם בנושאים מסויימים........ שיהיה לך המשך ערב נעים

למעלה