אי עמידה בהסכם

עש לילה

New member
אי עמידה בהסכם

פרדותי התעקשה שבהסכם ביניים שלנו יצויין מפורשות שהיא לוקחת את הדירה בה גרנו טרם פרידתנו ואני מפנה אותה לא הייתה לי התנגדות עכשיו היא באה לי ביציאה תודיע לבעל הדירה אנחנו מפנים וזה אחרי שאני כבר 3 חודשים שומר על הדירה עבודה ומשלם האם אני יכול לתבוע אותה על הסכומים האלו האם אני יכול חייב אותה לקיים פס"ד של בימש רשום מפורשות בפרוטוקול שהיא לוקחת את הדירה עליה

בעקרון

אם אדם מפר החלטה-פס"ד של בית משפט, יש מה לעשות בעניין. אך במקרה שלך, אין לי מושג מה ההחלטה המדוייקת, לכן לא אוכל לתת לך מענה מדוייק.

עש לילה

New member
במקרה שלי ..

נאמר בפירוש שפרודתי תיכנס ליחידת הדיור שבא היינו גרים בעבר במשותף ואני אפנה אותה כמו כן נרשם שם שהיא זו שתממן את שהייתה ביחידה

תבדוק עם עצמך מה מפריע לך,

שהעיפה אותך משם למרות שבסופו של דבר לא מתכוונת לגור שם? (מסכים איתך שזה באסה). ששילמת 3 חודשים למרות שהיא לא מתכוונת לגור שם? כי אז לא מובן כל העניין. אם שילמת מטוב לב, אכן מבאס. יצאת טוב לב והיא ניצלה את זה למרות שבכלל לא התכוונה לגור שם. אם בכלל לא היית צריך לשלם, דרוש את הכסף חזרה וזהו.

עש לילה

New member
זהו שהיא

כן רצתה לגור פה קרוב לגן של הילדה קורב למרכז העיר מרווח עכשיו טוענת פתאום " לא יכולה לעמוד בזה " עם הכנסה של 5000 בחודש אחרי הוצאות שכ"ד שכולל את כל המסביב ( ארנונו מים חשמל וכו.. ) עדיין נשאר 3000 ש"ח מספיק והותר למחיה של אישה + ילדה לחודש

עש לילה

New member
האם בעקבות

רצונה להפר את פס"ד של בית המשפט אני יכול לבקש הקטנת מזונות הרי היא בוחרת לגור עם איצה כך שאין הוצאות מדור עבודה או עבור הילדה ( דירת אימה בבעלות פרטית ללא משכנתא או שכ"ד)

זה לא עיניינך

היכן היא גרה . נניח שהיא גרה עם אמשלה . או עם החבר שלה . עדיין , אתה צריך לשאת בעלות של מגורי הילדה שלך . ברגע שמגורים בישראל יוכרו רשמית כחינם לכל , אז תוכל לבקש ביטול סעיף המדור . אם תקנה לבתך דירה ותרשה לה ולאמא לגור שם , אז תוכל לבקש ביטול סעיף המדור . חוץ מזה , מחר אמא שלה רושמת חוזה פיקטיבי על השכרת שני חדרים בדירתה . יותר טוב ? עזוב , בנה לך את חייך , שחרר אותה . תמשיך הלאה בחיים .

עש לילה

New member
דנה ....

מצידי שפרודתי תגור בתוך כלוב מזהב מעניין את הסבתא של דודה שלי מה שאותי מעניין זה שלא תתפוס טרמפ ותגרום לי להוצאות כספיות מיותרות כמו שגרמה עד כה היא מצפה שאני יעמוד בכל ההסכם בעוד היא עושה מה בא לה ( ואני מתבטא בנימוס ) נחמד שאת מביעה עמדה כזו "חביבה" אבל לא ציפיתי מאישה תגובה אחרת זה הטבע של הנשים לנצל את הפרודים/גרושים עד שפשוט יתעלמו/ויעלמו לחלוטין ולזה אני לא רוצה להגיע

עש לילה

New member
ודבר נוסף לסיום ...

ברגע שיש פס"ד של בימ"ש בנושא ומצוין בפירוש הדבר היא מחוייבת באותה מידה שאני מחוייב למזונות והסדרי ראיה שונים

לא רואה מה יצא לך מזה שיקיימו

את פסה"ד (בהנחה שפסק הדין אכן מורה לה לעבור לדירה מסוימת - לא נראה לי שיש דבר כזה). אני מבין שאתה מרגיש מנוצל, אבל אם קיום פסק הדין לא עוזר לך בכלום, למה להתאמץ. אתה אולי יכול לנסות להקטין את תשלום המזונות, אבל באמת כמו שאמרו פה, היא יכולה להוציא קבלות על השכירות וגם כאן לא תגיע רחוק לדעתי. הייתי מצטרף לדנה, לך הלאה.

מה דנה , מי דנה , איפה דנה

עש לילה , כמו שאמר שלום חנוך " זה לא גברת , זה אדון " . אני לא אישה . אני גבר . זה מקל במשהו את הרגשתך ? תבין משהו פשוט . אתה לא יכול לקחת את החוק לידיים . זה לא גן ילדים שאומרים " עשית לי ככה , אעשה לך ככה " . אתה אמור לממן את מגורי ילדך . נקבע בחוק שהם שווים ל 30% מעלות X עבור ילד אחד . זהו . זה שלדעתך היא שונרא ולא עומדת בהסכם , לא נותן לך הכשר לא לעמוד בו גם , מה גם שהיא תמיד יכולה להוציא הוצאה לפועל עליך עקב אי תשלום ואילו אתה לא יכול להוציא הוצאה לפועל כלפיה . עזוב . סיכמתם על סכום שאתה מעביר לה מדי חודש ?הייה גבר ועמוד במילתך . וסתם שמוליק , מצידי תצטרף לדנה , מה זה עינייני ? אם היא מוצאת חן בעיניך אז למה לא ?

עש לילה

New member
מה שנותן לי זה...

העובדה שבדירה שיש כיום יש גם 2 בעלי חיים שלי אין אפשרות לקחת אותם איתי אם הייתי יכול לשכור דירה גדולה שתספיק גם לי וגם לבעלי החיים הייתי עושה זאת אבללאור העובדה שלמעלה מחצי משכורתי הולך על שכירות ועוד חלק ניכר ממה שנשאר על מזונות שהפרודתי שהתעקשה לקבל את הדירה או תממן את ההפרשים על מנת שאשכור דירה גדולה יותר או תעבור לדירה כפי שנקבע בפס"ד על ידי בימ"ש בעקבות דרישתה המפורשת !!!!!!!!!!!!!!

למעלה