אי עבודה ביום שישי

מצב
הנושא נעול.
אי עבודה ביום שישי

אי עבודה ביום שישי
אני עובד במקום עבודה שבו אני עובד ארבעה ימים 8.5 שעות + הפסקה חצי שעה ויום אחד 7.5 שעות וחצי שעה הפסקה.
בנוסף אנו נדרשים לעבוד בימי שישי פעם בשבועיים כ 5 שעות (תורנות נחשב לשעות נוספות )
לפני כחודשיים הייתי אמור לעבוד יום שישי ולא יכולתי מסיבות אישיות
כאשר קיבלתי את תלוש השכר התברר לי כי ירד לי 5 שעות חופש על אותו יום
לתענת המנהל זה יום שהייתי אמור לעבוד ולא עבדתי אז זה חופש

האים יום זה באמת אמור לרדת לי מהחופש? הריי מדובר בשעות נוספות ולא ביום עבודה רגיל ???

עוד שאלה אם ירד לי על זה יום חופש האים

אי עבודה ביום שישי
אני עובד במקום עבודה שבו אני עובד ארבעה ימים 8.5 שעות + הפסקה חצי שעה ויום אחד 7.5 שעות וחצי שעה הפסקה.
בנוסף אנו נדרשים לעבוד בימי שישי פעם בשבועיים כ 5 שעות (תורנות נחשב לשעות נוספות )

האים יום זה באמת אמור לרדת לי מהחופש? הריי מדובר בשעות נוספות ולא ביום עבודה רגיל ???
עוד שאלה אם ירד לי על זה יום חופש האים
הייתי אמור לקבל על זה תשלום כאילו עבדתי ( 5 שעות נוספות)

עוד עמית גורביץ

Active member
מנהל
היקף משרה מלאה - 42 שעות שבועיות

אי עבודה ביום שישי

היקף משרה מלאה - 42 שעות שבועיות
הדין עמך, ככל שאתה עובד בפועל 42 שעות שבועיות בשבוע, אזי ימי שישי יחשבו ל"שעות נוספות" (ובתעריף שעות נוספות), וככל שאתה עובד במשכורת - אין להפחית משכרך בגין אי עבודה ביום שישי, אלא - לכל היותר - לא לשלם לך שעות נוספות בגין אי עבודה זו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה