אי ספיקת לב

joe257

New member
אי ספיקת לב

אבי בן 65 חולה באי ספיקת לב קשה וסובל מבעיה של הצטברות מים בגוף. עקב כך מטופל במשתנים פוזיד (4 כדורים ליום),אלדוקטון . לאחרונה קראתי על כדור טיבעי של חברת GNC. ראה לינק : Water Pill, Caffeine Free Tablets - 50 ea או חפש ערך Water Pill Optibolic באתר www.drugstore.com הכדור מורכב מהרכיבים הבאים : Buchu Leaves Extract (Barosma crenata) - 12.5 mg Uva Ursi Extract (Arctostaphylos uva ursi) - 16.6 mg Parsley Herb Powder (Petroselinum sativum) - 50 mg Juniper Berry Extract (Juniperus communis) - 5 mg הכדור לא ניתן להשגה בארץ ולכן נשלח לי מחו"ל (ארה"ב). שאלתי היא האם זה בטוח להשתמש בכדור זה ? האם זה בסדר להשתמש בכדור זה יחד עם המשתנים ה"רגילים" שאבי לוקח בצורה קבועה ? הוא משתמש בכדור מזה שבוע (פעם עד פעמיים ביום) וניכר שיש לו השפעה על הוצאת נוזלים אך אינני בטוח באיזה מידה. הרופאים לא יכלו לענות לי על השאלה משום שאינם מתמצאים ברפואה הטיבעית אך אם זאת לא התנגדו שינסה את הכדור. כמו כן באתר האינטרנט drugstore.com צויין כי אין לקחת את הכדור במקרה של מחלת כליות. העניין הוא שגם במשתנים הקונבציונלים יש את אותה האזהרה ואבי כידוע לוקח אותם ובמינונים גבוהים. הוא אינו מאובחן כחולה במחלת כליות אך בחודש האחרון בבדיקת הדם האחרונה ( urea – 152 ,creatinine – 1.69 ) ניכרה ירידה בתפקודי כליות (חשוב מאד לציין כי הבדיקה נעשתה ליפני שהחל להשתמש בכדור המדובר). אני חושב שהירידה בתפקודי הכליות נובעת מהשימוש במשתנים ה"קונבציונלים" כגון פוזיד ואלדוקטון לאחר שהרופאים הורו לו להגביר מאד את הכמות בחודשיים האחרונים אך יתכן שהסיבה לירידה בתפקודי הכליות היא במיישרין כתוצאה מאי ספיקת הלב או מסיבות אחרות. לסיכום הייתי מאד רוצה שימשיך להשתמש בכדור זה (המשתן הטיבעי) ואולי אפילו בהדרגה להוריד את המינון של המשתנים האחרים. אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות. האם הכדור בטוח לשימוש ? תודה וחג שמח.

אינני מכירה את הכדור

והייתי מציעה לך להתייעץ עם מחלקת ההדרכה של GNC . הרבה בריאות יעל

למעלה