אי נידד סקס

J o 1 8

New member
אי נידד סקס

אוקיי אז יש לי בעיה.. נפרדתי מחבר שלי לפני כ3 חודשיים אחרי שהיינו ביחד 3 שנים. הסיבה לפרידה הייתה ששנינו ננסה עוד דברים בחיים. שאחד מהם הוא כמובן סקס עם עוד אנשים. עכשיו הוא כבר המשיך בחייו, ואני יודעת על כמה בנות שהוא כבר היה איתן. ואילו אני, אני לא אדבר על סקס.. אפילו לא התנשקתי עם מישהו אחריו. בגלל שהייתי איתו 3 שנים אני מרגישה שיש לי מאין חסימה כזאת לאחרים. אני רגילה להתנשק/להתחרמן/לעשות סקס עם בן אדם שאוהב אותי ומעריך אותי ולא רץ אחרי זה לספר ולהגיד שאני קלה.. אני מוצאת את עצמי נמנעת מלפלרטט/להתחיל עם בנים מהפחד של מה שיהיה אחרי זה, כלומר אני פוחדת לעשות משהו עם מישהו ואחרי זה ידברו עלי. אני יודעת שזה כל כך טיפשי. כי אני כבר כמעט בת 19 ועברתי את המשחקים האלה כל כך מזמן. אבל עדיין אני לא מסוגלת להתשחרר מזה. השם שלי הוא דבר שממש חשוב לי ואני לא מעונינת להרוס אותו. מה שאני צריכה בעצם זה שמישהו ייעץ לי איך אני יכולה להתשחרר מהמחשבות האלה? כי אני כבר ילדה גדולה.. וגם כמה גבולות... מתי זה באת מוגזם. מקווה שתעזרו לי. החדשה בעסק הרווקות והסקס.

הולמס 30

New member
מתוקה

אל תעשי כלום תישארי כמו שאת בין כך או בין כך בסוף החרמנות תנצח ביום שבו לא תחשבי : "יו, מה הוא יגיד עליי אם אזדיין איתו" אלא תחשבי: "אני רוצה עכשיו זין ושיקפוץ לי כל העולם" זה מה שתעשי כתוב בשיר השירים "אל תעירו ואל תעוררו את האהבה עד שתחפץ" כשהאש תידלק את לא תשאלי שאלות בפורום, אלא תלכי ותמצאי לך זיון ראוי

J o 1 8

New member
חמוד אתה טועה!!!

תאמין לי שהאש נדלקה, אך לא נתתי לה להמשיך לבעור... זאת בדיוק הבעיה!

הולמס 30

New member
אני לא חמוד ואני לא טועה

אם הצלחת לכבות אז זה עדיין בר שליטה וכל עצה שתקבלי כאן תישאר בלתי ישימה עד אשר תגידי לעצמך שמה שחשוב זה סיפוקך. וביום שיצרייך יגברו על בושתך. זה היום שלמחרתו תסתובבי עם חיוך גדול.

ohadz

New member
אתה לא טועה באמת.

אתה לא חמוד

ohadz

New member
רק תבחרי....

ישרות מסרים בדרך אליך.. (או שכבר..)

parasite666

New member
אני באמת שלא מבין....

אני באמת שלא מבין את כל הקונספט הזה של להתנסות. את אוהבת אותו? תהיי איתו. תתחתני איתו... אבל מה לעשות שבני אדם זו חיה דפוקה!? אם את רוצה אותו תחזרי אליו... וסביר להניח שאם את לא יכולה לעשות כלום עם מישהו אחר סימן שאת עדיין אוהבת אותו... לפי דעתי תחפרי על השטות שלך ומהר... ואת בטח לא מסוגלת להיות עם מישהוא אחר כי את לא מוכנה נפשית. למה את צריכה מישהוא בנתיים? לכי תנקי את הראש איפהשהו... אם נפרדת מחבר של 3 שנים אז את באמת לא חייבת ישר לחזור לקשר\סתם סקס... לכי תנקי את הראש. סך הכל בת 19 !

J o 1 8

New member
אני אשתדל להסביר...

אני עכשיו בצבא, ואני יוצאת פעם בשבועיים אותו דבר חבר שלי... הרבה פעמים היציאות שלנו לא חפפו ויצא לנו לא לראות אחד את השני 3 שבועות- חודש. בקיצור זאת לא הדרך להיות בקשר. אז החלטנו להפרד. ונוספו לזה גם הסיבות שצריך לנסות עוד מערכות יחסים, כי מן הסתם אני לא אתחתן עם החבר הראשון שלי... זה מנוגד לדברים שאני מאמינה. אבל לא באתי לדבר על מערכת היחסים שלי ולמה סיימתי אותה או לנתח משהו. אני פשוט אומרת שיש לי חסימה לא מסקס אלא מכל מגע עם בנים בגלל הפחד של מה שיגידו. בכלל לא קשור לחבר. אני כבר לא בקשר איתו ואפילו לא חושבת עליו. הבעיה היא אצלי. ואני רוצה ל]פתור אותה!!!!

parasite666

New member
כנראה...

כנראה שיש לך עדיין רגשות כלפיו... ובעניין "נוגד את העקרונות שלי" ?? אוהבת\לא אוהבת.. זה פשוט מאוד... ולפי דעתי אם עכשיו תתחילי קשר חדש זה לא יעשה לך טוב כי את עדיין תקוע בקשר הקודם (נפשית)... ואם זה כל כך חשוב לך פשוט צאי למועדון ואם את נראית טוב כבר יתחילו איתך ואם את לא נראית הכי טוב אז את תתחילי עם מישהוא... למרות שלפי דעתי אם תחריכי את עצמך לזה זה יביא רק רע... כחי תזמן... לא יקרה כלום גם אם תשארי לבד איזו תקופה...

dudi1974

New member
יעוץ שאינו תרופת פלא

לא אוכל לשנות את הרגשתך ע"י תשובת פלאים , רק דבר אחד אוכל לומר לך בביטחה , השעון הולך ומתקתק וסביר להניח שהזדמנויות רבות חולפות לפנייך אך את שבויה בחלומות ומשקעים מן העבר, לכן : נצלי כל יום ורגע כי חכם מי שנקראות לפניו הזדמנויות ומנצלם וטיפש גמור מי שממשיך לחפש אותן גם אחרי שמוצא

dudi1974

New member
יעוץ שאינו תרופת פלא

לא אוכל לשנות את הרגשתך ע"י תשובת פלאים , רק דבר אחד אוכל לומר לך בביטחה , השעון הולך ומתקתק וסביר להניח שהזדמנויות רבות חולפות לפנייך אך את שבויה בחלומות ומשקעים מן העבר, לכן : נצלי כל יום ורגע כי חכם מי שנקראות לפניו הזדמנויות ומנצלם וטיפש גמור מי שממשיך לחפש אותן גם אחרי שמוצא

למעלה