אי הפיתויים

oreo4

New member
אי הפיתויים

טוב שמעו... הרעיון הוא כזה "אני ממש רוצה "אי" משלי ומכיוון ש"אי" עולה הרבה כסף בימינו אני אזדקק לתרומות, אבל אתם תקבלו את כספכם חזרה , טוב לא ממש חזרה... אבל תקבלו תמורה לכספיכם :) האי יכלול בעיקר בחורות :), הרבה קינוחים, טירה שווה :) חדרי קולנוע,חדרי משחקים, פינת פלייבוי, בתי קפה וכ"ו כל מה שאתם צריכים לעשות בשביל שהאי יהיה שלי.. הוא לתרום כסף והרבה :) כשנגיע ל15 מיליון דולר נדבר הלאה :) peace and loads of luv

אני מוכן לתרום....אבל בתנאי....

הרעיון מעולה....ואני מוכן לתרום....אפילו לתרום הרבה....אבל יש לי כמה תנאים : 1) אני אהיה מלך האי. אני רוצה ממש להיות "מלך " ....ולתפקד כמו מלך. 2) אני רוצה שכולם ישתחוו לי.....אם אני מלך..אז כל מי שגר באי יהיה חייב להשתחוות אליי.... 3) אני רוצה איזה 100-200 נשים...ועוד 300-400 פילגשים....אם אני מלך= אז מגיע לי להנות קצת מהחיים.... 4) אני רוצה שכל מי שגר באי ישלם לי מיסים...או מס כלשהוא....נקרא לזה בינתיים "מס אי ".....ISLAND TAX 5) אני מחליט מי יישאר באי..ומי ייזרק....כמו בבלוגים כאן....המשדר מחליט מי נשאר בבלוג שלו...ומי עף....אז אני רוצה זכות בלעדית מי יכול לגור באי....ומי יעוף החוצה.... 6) זכות ראשונית לנשים צעירות...עדיפות לבתולות.... זכות שניה לאנשים עשירים...שיש להם הרבה כסף....כי מס האי יהיה גבוה....כך שרק עשירים יוכלו לשלם אותו....מי שלא משלם= עף מהאי.... אם זה נראה לך....תודיע לי...ואני מוכן לשים כסף בשביל זה. פוליס דפוק בראש

למעלה