אי הנחת הנחות

deep ocean

New member
אי הנחת הנחות

אני כרגע מכינה עבודה בחדר עבודה שיש לי. שתי האחייניות בנות ה-6 שלי בבית שלנו. הן אוהבות להיות איתי וכו´, וכאשר אני עסוקה בלימודים אני נועלת את הדלת, אחרת הן נכנסות לחדר מחשב ומתחילות להתפרע בתוכו בלשון המעטה (מתעסקות בדברים, שרות, עושות בלגן, ואני לא יכולה ללמוד ככה)
בקיצור, הטקטיקה שלהן לרוב היא שמישהי דופקת ואומרת שיש לה משהו להגיד לי, ואז שתיהן מתפרצות, או אחת מהן, אבל לפעמים יש למישהי באמת משהו להגיד לי (סוד, סיפור וכו´). אז עכשיו התיישבתי ללמוד, ואחת מהן דפקה על הדלת, ואמרה - מיכל יש לי משהו להגיד לך. ברגע הראשון אמרתי לעצמי, אהההה, הן בטח רוצות להיכנס. אבל אז אמרתי לעצמי- אני לא יודעת באמת מה היא רוצה, ולא רציתי להמשיך להניח ופתחתי לה את הדלת. ואז היא באה אלי- מיכל, אני אוהבת אותך והיא מחבקת אותי ומנשקת אותי שיו, כזאת מתוקה
ולחשוב שיכולתי לפספס כזה דבר, בגלל שהייתי ממשיכה להניח הנחות בדבר הכוונות שלה. סיפור קטן על הבוקר דוגמא מחיי היום יום תחשבו כמה דברים אתם מונעים מעצמכם כי אתם מניחים הנחות בדבר רצונם של אחרים

rubber duck

New member
ההנחה היחידה שאת יכולה להניח אחרי

נשיקה וחיבוק מהאחיינית שלך היא שהיא באמת אוהבת אותך
וזה כיףףףףףףףףף
שרון
שכרגע מניח שהוא הולך לבנות טיסן

בעזון

New member
טוק טוק../images/Emo161.gif

תפתחי את הדלת, מיכלי,אולי זה אליהו?
גם אני אוהב אותך
ועוד
דרך אגב ראיתי את הכרטיס האישי שלך, את כל כך יפה... מדהים התמונה שלך מזכירה לי שיר שמתנגן לי בראש
מדי פעם (במיוחד כשאני רואה את הים): " תכלת דומה לים ים דומה לרקיע הרקיע הוא דומה לכסא הכבוד וכסא הכבוד- דומה לאבן הספיר" איך האופק מחבר בין המים לשמים = המים שמעל המים והכל השתקפות של אור
גם אם באפלה זה חשוך האמת היא שבאמת רק נדמה כאילו אין אור, בשביל זה יש את ה-
וה-
הרבה
הרבה שמחה

למעלה