אי הגעה לאירועים

שעשעת אותי בקטע עם הלוח שנה.
את נשמעת ממש מיומנת בעניין

tatarata

New member
אי הגעה לאירועים

שלום לכולם, אני לא סובלת אירועים, זה גם נטל כלכלי לא קטן, גם גוזל זמן יקר וגם לאחר שאני מגיעה לאירוע שזה מאמץ לא שטן ונטל כלכלי, בד"כ בעלי אירוע נעלמים ולא ממשיכים בקשר ( קרה לי כמה פעמיים ), אז קיבלתי החלטה לא להגיע לאירועים, הבעיה היא שאנשים מאוד חוצפנים ומצפים למימון גם אם אני לא מגיעה לאירוע. איך אתם מגיעים כאשר מקבלים הזמנה לאירוע ולא מתכוונים ללכת? מתעלמים? אומרים שתגיעו ומבריזים בדקה 90? ממציאים תירוץ? או סתם אומרים שלא תגיעו.

MTFNK

New member
את צודקת

וזה חמור מאוד שאחרי האירוע לא נשארים בקשר ונעלמים, אחרי שאנחנו מממנים להם את האירוע.
&nbsp
למרות כל זה, הדבר הכי גרוע זה להגיד שתבואי ולא לבוא. הם לוקחים בחשבון שתבואי ומשלמים על מנה בשבילך ובסופו של דבר את לא מגיעה והם לא רואים את הכסף.
&nbsp
ככה או ככה, תלוי גם מה הקירבה לאותו זוג שמתחתן.

tatarata

New member
הבעיה היא

שאם אני אומרת לבעלי האירוע בגלוי שאני לא מגיעה, מתחילות הערות מיותות ולא נעימות. ומכיוון שיש לי כבר ניסיון מר עם אנשים שנעלמו אחרי האירוע ולא ראיתי ולא שמעתי מהם, אני לא מעוניינת יותר לממן אירועים לאחרים.

MTFNK

New member
ואחרי שאת מודיעה שאת באה ואת לא, אין הערות ואפילו ממש כעס?

niva99

New member
שאלה

חשבת מה יקרה אם תצטרכי להזמין לאירוע?
&nbsp
&nbsp
&nbsp

tatarata

New member
אני יכולה להבטיח לך

שגם אלו שהייתי אצלם באירועים ובזבזתי עליהם לא מעט זמן וכסף לא יגיעו לאירוע שלי אם יהיה. אני גם לא בעד אירועים בסגנון הזה. אני חושבת שאירוע הוא אישי ומזמינים רק משפחה וחוג חברתי קרוב. אני יכולה לביא לך דוגמא של חברה שמאז חתונ שלה שעשיתי מאמץ לא קטן להגיע אליה נעלמה. כמה חודשים אחר כך היה יום הולדת שלי, זמנתי אותה, היא טענה שהם נוסעים לדודים של בעלה והיא ממש לא יכולה. היא גם לא טרח לברך אותי , מאז הקשר נותק.

אלו שני דברים שונים

זה שלא אוהבים אירועים וזה שלא אוהבים להיפרד מהכסף
&nbsp
גם אני לא ממש אוהבת אירועים. בחתונות למשל אני מראש אומרת שאגיע לחופה אבל שלא ישמרו לי מקום ליד השולחנות
כלומר שמגיעה, מביאה כסף, אומרת מזל טוב, מנשנשת מה שיש לנשנש לפני, משתתפת בחופה, אומרת מזל טוב שוב והולכת.
&nbsp
ככה כולם מרוצים. גם אני

למעלה