אי במטבח

yaelbm

New member
האמת שחיפשתי עוד לפני שביקשת

אבל לא מצאתי משהו שרואים בו. אם יצא לי לצלם בקרוב - אשלח.

Yuli Gama

New member
נצל"ש - כקיים על אי בקצה

הולך להיות לנו אי של 90X 200 ואנחנו רוצים לשים עליו כיריים כך שניתן יהיה לעבודה עם הפנים לסלון. מיקמנו כיריים בצד אחד וכיור קטן בצד שני (לא יוצא צפוף ונשאר משטח עבודה נוח) התהייה היחידה היא הבטחון של העסק. יש למישהו נסיון עם שילוב של כריים על אי וילדים?

לא מומלץ בכלל

ילדים בקרבת כיריים זה מרשם לצרות. תמיד לעשות הפוך. להרחיק ילדים מכיריים כמה שאפשר

איריסג

New member
אבל כיריים יהיו במטבח בכל מקרה

ובכל מקרה הם יהיו בגובה השייש. אז מה זה משנה אם הם על משטח העבודה שצמוד לקיר - או על האי? יש סיבות אחרות פרקטיות שבגללן ויתרתי על התוכנית המקורית שלי לשים כיריים על האי - למשל - העובדה שעל האי צריך קולט של אי - והם משמעותית יותר יקרים (ובמקרה שלנו, בגלל גובה התקרה גם היינו צריכים לבנות לו ארובה מאד ארוכה שהיתה הופכת להיות אלמנט מאד מאד בולט במטבח) וגם כי כשמתיז שמן והכיריים על האי - הוא מתיז לכל עבר - בעוד שבכיריים צמודי קיר יש קיר מאחור מחופה שסופג את ההתזות אבל עניין הילדים? ממש לא ברור לי - אלא אם האי הוא ממש משטח האכילה גם - ואז באמת עדיף לוותר על אחת הפונקציות - או כיריים - או משטח אכילה.

Yuli Gama

New member
לגבי שואב האדים

הראו לנו פתרון מאוד מעניין של שואב תחתון. כלומר כיריים שבנויים עם סוג של פתח ששואב את האדים כלפי מטה (הכיריים עצמם מעוצבים אז זה נראה ממש טוב). השואב אדים מוריד אותם בארובה מצחת למרצפות וזורק בחוץ. עדיין יקר, אבל יותר זול מקולט עליון ולא נראה לעיין. אנחנו בסוף לא שמים אחד בכלל, אבל זה עדיין אפשרות למי שצריך. אנחנו לא שמים משטח אכילה. רק אי עבודה.

איריסג

New member
אז בעיני אין בעיה

אם זה רק משטח עבודה - אני לא רואה שום הבדל בינו לבין משטח עבודה צמוד-קיר. מה שכן - עניין הקולט התחתון נשמע לי מאד מוזר. איך אדי השמן נלכדים בו ויורדים למטה? יש לךתמונה של העסק הזה?

זהבה נ

New member
אצילי יהיה באי כיריים דומינו קרמיות וכיור

ואני מקווה שהשרטוט הנכון עלה בקובץ המצורף

למעלה