אי בודד

Hell is beige

New member
אי בודד

כשאני רואה עם חברים השרדות, או עם ידידה קבועה שאנחנו תמיד בדרים בטלפון כל התכנית הזאת, תמיד אומרים לי איכס, מגעיל ו``איזה מסכנים``. אני לא מבין אנשים... אני אישית הייתי נותן הכל בשביל זה... החלום שלי הוא למצוא לי מישהי שאני באמת אוהב (לא איכפת כמה זה פלצני) ולעבור איתה לאי בודד... לחיות בעבר בלי טלפונים, פלא-פונים, מחשבים, אינטרנטים, וכו וכו... כמובן יהיה קשה לוותר על קולה וסיגריות... אבל לכל דבר יש גם צד רע... מה הדיעה שלכם בנושא? החמשוש חוזר למקורות

snaps

New member
אז ככה...

אני לא אוהבת את השדרות,את התכנית עצמה...אבל בהחלט הייתי רוצה לעבור לאי בודד עם מישהו שאני אוהבת..לחיות בצורה הכי פרימיטיבית שיש.. בלי שום דבר ואף אחד מלבדינו.... נשמע אחלה... :cool:

hasaroot

New member
3 דברים שהייתי לוקח לאי בודד?

הייתי בכלל הולך לאי בודד? בטח הייתי הולך, אחרי איזה חודש וחצי הייתי מת מגעגועים לחיי העיר (אלעק עיר..) הסוערת ובכלל, לכל הקידמה.. אני לא סובל את השאלה הזאת: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד? למה אתם ישר חושבים שאני אלך לאי בודד? אני נושם מאגזוזים של מכוניות, חוטף קרינה כל יום, שומע על איזה אדם שמת כל שניה,לא חי כמו שאלוהים התכוון שאחייה (עכשיו זה כבר עסק פילוסופי..) ואין שניה של שקט אז למה שאני אעבור לאי בודד? מישהו רוצה לבוא? אבל אז זה כבר לא יהיה כ``כ בודד... habarnash שגיא

למעלה