אי.אר בערוץ הצרפתי...

אי.אר בערוץ הצרפתי...

אתמול שמתי לב שיש אי.אר בערוץ צרפת 2 והחלטתי לבדוק זה מהעונה השישית שני פרקים ברצף, מ0:15 , אתמול קרול ילדה ואבי הופיעה בפעם הראשונה, הכל טוב אבל זה בצרפתית!!!!!!!!!!!!!!!!! כלומר דיבבו את זה! למה??? למה להרוס? למה לעשות לקרטר קול של קוקסינל? ולמה אני ערה בשעה כזאת?

עדי?!?!?!

איך את ערה?!?! את לא מתעוררת כל יום ב-2?!?! *עדה לכך* המממממ....... קרטר עם קול של קוקסינל...... איכככככככככככססססס..........!!!

mgirl

New member
ראיתי את זה פעם..

לפני הרבה זמן, בערוץ הזה... זה באמת זוועה... אבל כשהורדתי את הפרק הראשון של עונה 7, זה היה מאותו ערוץ נדמה לי, והיו רק כתוביות. לא פחות מעצבן. אני שונאת כתוביות. בלע.

~*~gaL

New member
גם אני ראיתי שם פעם..

אבל לא ידעתי שזה משודר שוב. אני מאד אוהבת אתה העונה השישית :) הדקירה של קרטר/לוסי דין רולינס קרול בהריון/יולדת אבי מצטרפת.. אבל שיט, אם את אומרת שקרול כבר ילדה אז הסיפור של דין רולינס כבר התחיל. הפרק שהיא ילדה היה הראשון ששודר או השני? ואני באמת לא מבינה למה לא לשים כתוביות.. אנחנו עושים את זה, בלבנון עושים את זה, בהולנד עושים את זה.. למה בצרפת לא?
בע, כל הערוצים משדרים פרקים ישנים של אי. אר. חוץ מערוץ 3. (טוב, בשבילנו הם ישנים לפחות..)

Gloria_Nathan

New member
אוקיי קצת סדר!

1- הפרק שקרול יולדת זה הסופה לא? ואם לא זה אחרי או לפני. 2- הפרק הראשון שאבי מופיע בו זה הזה עם הדקירה נכון? 3- ובאיזה ערוץ צרפתי בכלל מדובר?!?! כאילו אוקיי זה בצרפתית- אבל זה שאני לא מבינה מה הם אומרים לא אומרים שאני לא יכול לראות את קרטר סובל ולהנות... (או לחלופין לראות את קרטר ולוסי ביחד ולהנות כי הם כאלה חמודים ביחד לא משנה מה הם אומרים) (או עושים :)

~*~gaL

New member
סדר:

1. היא לא יולדת בסופה, מה פתאום! היא בכלל יולדת בעונה השישית, בפרק "Great Expectations". הסטורם זה בעונה 5. 2. הפרק הראשון שאבי מופיעה בו זה פרק הלידה של קרול. שם היא מופיעה כאורחת, והפרק שבו היא מצטרפת לקאסט זה "Abby Road" - פרק לפני הדקירה של קרטר ולוסי. 3. אני מנחשת ש42. (בלי כל הסדר החדש של הכבלים הדיגיטליים - למי שיש).

למעלה