אי אפשר...

נעמי 1

New member
אי אפשר...../images/Emo7.gif

אי אפשר יותר... בא לי לצעוק... לצרוח... לעמוד על גג העולם... לראות את האבא מבקש שיקברו את המוצצים, שהילדים כל כך אהבו. די, מה עוד אפשר לבקש פה... בארץ הזאת. די! די! די! נעמי

נשית~37

New member
את יודעת מה...

אני גם לא כל כך מבינה את "החגיגה" הזו במרכז הליכוד כאילו...סאאאאממממ-אמממממק .... זה מה שאנחנו צריכים עכשיו? עוד בחירות? אני יודבת כאן מול הסיפורים האלה...וברגע ה-בובה-ביבי...מדבר על נצחון מדינת ישראל בעוד חודשיים....ראבאאאאק. אטימות! (וזה לא קשור לימין או שמאל...זה קשור לכלל הפוליטיקה).

נעמי 1

New member
בדיוק נשית...

ואני יושבת וחושבת מה עובר להם עכשיו בראש. מה כל ההילולה הזאת. למי הם עושים את השואו הזה. בא להקיא ! נעמי

שעת כעס שעת רוגז

הכל גואה בתוכנו עד קיא הרגשות בחילה פחד ורתיעה הרגשה של סוף הדרך הרגשה של רצון לעשות את הבלתי ייעשה למרוט את שיער הראש ומה לא אבל בשביל זה יש כאלו שצריכים להתעלות מעל הכל לא לתת לרגשות לדבר לתת לראש לעבוד לחשוב לשקלל איך בכל זאת לעצור את שפיכות הדמים הזו יש שאומרים כך ויש שטוענים רק כך יש שמושכים הנה ויש שמזיזים הנה וזה בעצם הצורך בבחירות הלא באופן שהיה עד לפניי חודש לא יכלה הממשלה למרות כל נסיונותיה לזוז קדימה וכעת אולי כשתבחרו בראש הממשלה הבאה תחשבו מי יוכל יותר למנוע את שפיכות הדמים ולא מי יטפל בחרדים מי אכן יעשה משהו למען הכלכלה ולא מי יצליח להפעיל תחבורה בשבת מי אכן ייתן לנו לחיות באופן שלא נחפש צרות שיהיה נח נעים וכייף לגור כאן לא פחות מבשוויץ ולא מי יצליח לחנך את מגזריי המיעוטים

jaky

New member
הכל גורל

גורלו של אדם ,אם המשפחה לא הייתה נפרדת כנראה שהם היו גרים במקום אחר ביחד ולא היו נתקלים במחבל,המשפחה נהרסה פעמיים והכאב עצום וגורל אחזר, כל מה שאני יכל לומר זה שאני משתתף בצער המשפחה.

למעלה