אי אפשר לנצח ברשת. אני צודק?

amitlevy

New member
אי אפשר לנצח ברשת. אני צודק?

שלום חברים, שלום ובטחון.. אני עושה תחקיר לאיזה כתבה על טרור ברשת. למישהו יש איזה חדשות מעניינות, דברים מיוחדים בהם נתקלתם? מה חדש בנושא חילופי המהלומות עם חי-זבאללה ושכמותם? אגב, מה אתם אומרים לגבי העובדה שכולם בסופו של דבר מפסידים מהעניין, כיוון שלפגוע כל טמבל יכול, אבל בניגוד לעולם המוחשי - להתגונן למעשה אי אפשר? כלומר, ההנחה שאם גרילה קשה לנצח, גרילה מקוונת - נכון לעכשיו - בכלל אי אפשר.

mmm

New member
דעתי!!!

יש שני סוגים של טרור ברשת, אחד: האתרים שמפרסמים חומר שטנה, אלה שמפרסמים דרכים לגרום לפגיעות נפש, כמו איך להכין פצצות וכמובן שליחת איומים דרך האינטרנט בקנה מידה עולמי ואתרי ארגוני טרור. לאחרונה קראתי על ילד שהכין פצצה שהרגה מספר אנשים, ולמד זאת מהאינטרנט. שני: וירוסים, חדירות לא חוקיות, פריצה התקפות בעזרת הדואר האלקטרוני, ושימוש בחומר שנגנב כדי לפגוע. היום כל טמבל קטן יכול להשתמש בתוכנות שטמבלים גדולים הכינו כדי לפגוע. (קרקרים ערבים התקיפו את שרתי הממשלה והציפו אותם(תקעו אותם)(רק כדוגמא יש עוד הרבה דוגמאות)) אבל אפשר להתגונן, אפשר לשער מאיפה תגיע המכה הבאה, אבל לא יודעים בדיוק. (הממשל האמריקני הודיע לאחרונה על מלחמה בטרור ברשת, ובה פרסם את אמצעי ההגנה שיגיעו, הן לשוק והן למחשבי הממשלה). וכמו תמיד הצד הנפגע מפסיד, הפוגע לרוב מרוויח, גם אם הרווח מעוות. היום מדינות מפעילות מוסדות שמטרתם להגן מפני אלה שרוצים לפגוע, המוסדות משתמשים בהאקרים, וגם בכח אדם כדי לתפוס, פיזית, את הפוגעים. *לפעמים אני שואל את עצמי, מה היה קורה אם אדם היה מגלה ``באג`` בתוכנה וגורם נזק קטן, ואדם אחר שאילו זיהה ה``באג`` היה גורם נזק גדול אף יותר, לפני שמתקנים את ה``באג``.

למעלה