אי אפשר לישון פה

אי אפשר לישון פה

הלכנו לישון באחת, הוא נרדם בצ´יק, ואני כבר התנמנמתי לי, אבל יש תכונה כזו לגברים, שזמן קצר אחרי שהם סוגרים את העיניים, נפתח להם פתח אחר, והם מרעימים, "די, יא מגעיל". שקט, מנמנמת, התחילו הנחירות, בהתחלה בשקט, "תפסיק לנחור", דחיפה עם היד, אחר כך יותר חזק, והדחיפות לא עזרו, אז שולחים לפעולה את המרפק הקטלני, כמה שטוזות, והוא משתתק. אה, יופי, שקט כמעט שתיים מנמנמת מייאו, מייאו, מייאו, מייאו, מייאו, מייאו, מייאו, מייאו, מייאו, "שתוק סנדור", מייאו, מייאו, מייאו, מייאו, מייאו, טוב אז אני קמה, והולכת לפתוח לו את הדלת של חדר הילדות, הוא נכנס. טוב עם כבר קמתי, אני הולכת לשרותים. חזרתי למיטה, שקט, מנמנמת, טיק, טיק, דפיקה משונה, בום, בום, "אוהו, עוד פעם שכחו חתול בארון", אני קמה פותחת את הארונות בחושך, לא רואה כלום, ושום חתול לא קופץ, "אוף", הדלקתי את האור, פתחתי את הארון, דלת ראשונה, שום דבר, דלת שניה, שום דבר, "יה בטח, בדלת האחרונה", "צא כבר גריי", יצא, יופי. חזרתי למיטה, שקט, מנומנמת, גריי בא למיטה, הוא רוצה את הפינוק שלו, נשיקה, נגחה עם הראש, כמה ציפורניים שורטות, הכל מאהבה, "טוב שכב בשקט, תן לאמא לישון", בסוף איכשהו נרדמנו. כבר שלוש, התעוררתי אחרי כמה זמן, עוד פעם נחירות, הפעלתי מיד את המרפק הקטלני, יופי, הוא השתתק. שקט, שלוש וחצי, חם לי עם השמיכה, קר לי בלי השמיכה, אוף, אי אפשר לישון ככה. נרדמתי בשלוש וחצי. איזה לילה ! כמעט כמו כל לילה אחר. אז עדיף לישון ביום, יותר שקט.
 

AYELET1

New member
אצלכם החתולים יוצאים מהארון ../images/Emo8.gif

וחשבתי ש"מיאו מיאו " זה גם הבעל
צחקתי נורא מתאור הלילה
 

bimbo.

New member
ורד, זה באמת לא נעים לילות ../images/Emo1.gif

שכאלה. אבל מה קורה עם השכנים ביום? השכנים שלי למשל פותחים רדיו בווליום מזעזע, כל אחד עם ה"מוסיקה" האהובה עליו, ואני נאלצת לסגור חלונות ותריסים. ככל הזכור לי מהתקופה שהיו לי חתולים (כעת זה כלב), זה כיף לישון עם החתול במיטה, אז אולי כדאי שתקחי אותו לשם מיד כשאת שוכבת לישון. בכל אופן, אני מאחלת לך לילות שקטים ונעימים.
 
"יופי" אתם צוחקים ואני מפהקת פה ../images/Emo13.gif

הקטע שגריי לא ישן איתי במיטה שבעלי נמצא, יש איזו קינאת גברים, אבל בבוקר שבעלי קם, בצי´ק גריי בא ואומר לי "בוקר טוב" יפה, הוא חמוד, הוא בטח מחכה לי במיטה, ערום (רק עם הפרווה), כמו כל יום. רגע, אלך לבדוק... כן, הוא שם, ישן בשקט, מכודרר, איזה חמוד.
 
למעלה