אי אפשר להמשיך יותר!!

נעמה!

New member
דודי...

דודי אתה נשמע לי אחלה של בנאדם...באמת תודה, באמת תודה.. ואני באמת מקווה שדברים יתחילו להשתנות לטובה, ולא רק אצלי אלא אצל כולם כאן.. אוהבת.

נעמה!

New member
אי אפשר להמשיך יותר!!

אני לא יכולה יותר! דיי! נמאס לי מכל האנשים האלה נמאס מ``תאכלי`` נמאס מ``תשתי`` נמאס מ``תראי איך את נראית`` נמאס מ``את נראית נורא- פשוט חולנית`` נמאס מהחיים האלה נמאס לי!!!!!!!!!!! למה הכל צריך להיות כ``כ רע? למה החיים לא יכולים להיות טובים? למה הם לא יכולים פשוט לעבור בשקט? שכולם כבר יעזבו אותי! לא רוצה לאכול! לא רוצה לשתות! דיי- אני רוצה רק לברוח- לברוח- לברוח אנשים, עבר עליי הלילה הנורא בחיי! וכל היום הייתי מבולבלת, כועסת, פגועה... אני מרגישה שזה הולך ונהיה חזק ממני- שאני לא יכולה להמשיך ולהלחם יותר! נעמה.

@tagel

New member
נעמונת מתוקה

יש בך יותר כח ממה שאת מדמיינת לעצמך, את חזקה יקירתי,וזה בסדר להשבר מידי פעם ולהרגיש שאפסה תקווה. אבל אחרי כל פעם כזו, את תראי שאת מתחשלת יותר, מרימה ראש, משנסת מתניים ונלחמת. ככה אני עושה, ככה אני נלחמת. אל תחשבי שתגל היא בחורה עםכוחות רבים ממש לא יקירה. את הכוחות שאני מעבירה אליכםאני שואבת מחברים ברשת. והם נותנים הכל והמון. אנחנו כאן לצידך ברגעים קשים יקירה. אוהבת תגל

למעלה